Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,17 | 2.381 | 168 | 14,10 | 14,50 | -1,40% |
ULPL je najoštrije odregirala na rast BDI od 18 bodova (što se tumaći kao oštar pad) i odmah se cijena srušilča preko 2%, svako zlo za neko dobro ja dokupo u dva naloga (prosijek 705). Ćim se popravi sentiment za koji dan ovo će opet UP 5% čak i na ovako truljavoj burzi kao naša. Mislim da ovu burzu treba pod hitno prodati nekom tko će osmisliti nove usluge, privući investitore i stvoriti uvijete za oporavak likvidnosti barem na razini od 70 milja dnevno.
meni ovo više liči na završno otresanje prije katapultiranja. možda još mali pritisak na kupnju ujutro na otvaranju.
meni ovo više liči na završno otresanje prije katapultiranja. možda još mali pritisak na kupnju ujutro na otvaranju.
kad če onda bit katapuliranje možda vanredno u subutu ma to se sluša već par mjeseci
Kako prepoznati destabilizatora.
Prvo vam kaže da kupuje, onda vam proda, a kasnije pređe na humanitarni rad, temu i tamo vam vaše pare daje i još se hvali. Zato se i zove leteći, leti od teme do teme s vašim parama.
A prvi jači prodavač već na 704 kune. Pa na 705, 713, 715
a zaklinjali se neki da kreće eksplozija od rasta, ccc
to sve govori o znalcima…
[bye] [bye]
Baltic Exchange Dry Index 4661 UP 18
BCI Baltic Exchange Capesize Index 8056 DOWN 187
BPI Baltic Exchange Panamax Index 4453 UP 114
BSI Baltic Exchange Supramax Index 2472 UP 49
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 1075 UP 41
ULPL je najoštrije odregirala na rast BDI od 18 bodova (što se tumaći kao oštar pad) i odmah se cijena srušilča preko 2%, svako zlo za neko dobro ja dokupo u dva naloga (prosijek 705). Ćim se popravi sentiment za koji dan ovo će opet UP 5% čak i na ovako truljavoj burzi kao naša. Mislim da ovu burzu treba pod hitno prodati nekom tko će osmisliti nove usluge, privući investitore i stvoriti uvijete za oporavak likvidnosti barem na razini od 70 milja dnevno.
glikos@ 5% je uspjeh na ovakvom prometu uzet….jos malo pa ce bit trejdanje za krafnu a ne burek [yawn] brokeri smanjite provizije na 0,05% jer ovo vise ovako neide… [embarass]