i još jednom molim da pogledate kako izgled mat hold obrazac svijeća
Vaš link
ULPL nema nikakvog razloga za pad.
Nema razloga prema vama, kao što tržište ne ispunjava želje bilo čije.
TA sugerira pad i on ide svidjelo se to nekome ili ne.
Nema razloga prema vama, kao što tržište ne ispunjava želje bilo čije.
TA sugerira pad i on ide svidjelo se to nekome ili ne.
[/quote]
Daj boze da padne ja bum uzel jo soma komada..
Vidim ja, malo veći nalozi na 700-705 kuna, i to se probije jednim malo većim crvenim danom.
Zapamtite, ne određujem ja cijenu dionie jer koliko vidim pada i ATPL i JDPL, nazvao bih to slobnodnim padom.
Vidim ja, malo veći nalozi na 700-705 kuna, i to se probije jednim malo većim crvenim danom.
Zapamtite, ne određujem ja cijenu dionie jer koliko vidim pada i ATPL i JDPL, nazvao bih to slobnodnim padom.
Da,kad su kruške zrele padaju..samo pametan čovjek zna to dobro iskoristiti,zato ako je po tvom i pad bude veči,ja čekam sa povečom košarom [thumbsup]
Vidim ja, malo veći nalozi na 700-705 kmalo veći nalozi na 70una, i to se probije jednim malo većim crvenim danom.
da nisu možda tvoji a nikako da te poklopi? [lol]
hajmo ljudi,što se čeka ? stojim na braniku svog brodara…da se postavim na 650,ili još niže?
cijenu ispod 700 neces gledati.
Mislim da se sprema ovaj tjedan UP samo treba sacekati jos dan/dva [thumbsup]
Ciljana cijena trenutno prema svim pokazateljima je 1.150 kn i ja na tu cijenu izalazim [thumbsup]
pozz
[/quote]
1150 minimum za razmisljanje o izlazu
uz malo hazarderstva i srece 1300kn
i to je trenutno realno…
pa svi vi koji ste prodali dijelite jedinice po miloj volji
al mili moji – to vam je tako
Ulpl je krenuo sa 659 i dosa do 736…
Sad je nastupila korekcija tog rasta od 38,6 fiba.
Vidjet cemo kako ce se dalje razvijat situacija.
Vidim da nas ovaj jslavko jako voli i brine o našim portfeljima, vrlo je socijalno osviješten, pa nas upozorava na moguce zlo, bit ce da je covjek svecenik