Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,17 | 2.381 | 168 | 14,10 | 14,50 | -1,40% |
računaš na odskok ? a što ako pri padu zaglibimo u nekom mulju?
a ovo mi na čistu muljažu smrdi..
Zaglibili već jesmo i dogodit će se isto kao i s CROBEX-om, puno želja i na kraju pad od silne nemogućnosti probijanja otpora ili kako god hoćete nazovite to.
730-735 je otpor koji su lokalni patrioti iskoristili za izlazak u petak, zato je sljedeća stanica niže od ove, ispod 670 kuna.
Svejedno će svi ovi sa aska do 730 biti skinuti u 14.15,pozdrav
onda se idem brzo staviti na prodaju, hvala za info! [thumbsup]
računaš na odskok ? a što ako pri padu zaglibimo u nekom mulju?
a ovo mi na čistu muljažu smrdi..
Zaglibili već jesmo i dogodit će se isto kao i s CROBEX-om, puno želja i na kraju pad od silne nemogućnosti probijanja otpora ili kako god hoćete nazovite to.
730-735 je otpor koji su lokalni patrioti iskoristili za izlazak u petak, zato je sljedeća stanica niže od ove, ispod 670 kuna.
[/quote]
Idem ja svoje prodat pa kupit jeftinije [lol]
Nema ništa od 730 kuna to je valjda svima jasno, oni koji su izašli u petak a diktiraju cijene nemaju još namjeru ulaziti, tako da već sada imamo otpor na 720 a potpore niotkuda.
Ako i BDI danas padne kojim slučajem eto nas ispod 700 kao od šale. A kupnja iznad 700 kuna ionako je slaba.
ak’ vi svi idete u prodaju,ja ču onda izigravat dočekušu ..netko mora ovo blago i skupljati [wink]
do nedavno ste još pričali o nekih 1000,2100 pa i 3000 kn a sad svi bježite..kukavice [lol]
Baltic Exchange Dry Index 4381 UP 161
BCI Baltic Exchange Capesize Index 7683 UP 357
BPI Baltic Exchange Panamax Index 4182 UP 91
BSI Baltic Exchange Supramax Index 2350 UP 93
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 1004 UP 19
ForrigeNeste
ULPL nema nikakvog razloga za pad.
China’s Economy On A Tear
This price and trading explosion was triggered by news that the Chinese economy, whose appetite for commodities keeps these bulk carrier fleets busy hauling raw materials eastward, continues to grow at a record pace despite continued sluggishness elsewhere in the global economy. Chinese industrial output surged by more than 16 percent during October – a rate not seen since the pre-recession boom levels recorded in March 2008. While exports continued to undershoot expectations, domestic consumption continues to move ahead at a rapid pace due to effects of the government’s stimulus spending.
Now that Chinese consumers appear to be developing a taste for Western-style consumption, which has raised demand for big-ticket items like appliances and cars, China’s steel mills are operating at a near-record pace. That, in turn, has pushed up demand for iron ore, imports of which are up 50% on a year-over-year basis.
hajmo ljudi,što se čeka ? stojim na braniku svog brodara…da se postavim na 650,ili još niže?
hajmo ljudi,što se čeka ? stojim na braniku svog brodara…da se postavim na 650,ili još niže?
cijenu ispod 700 neces gledati.
Mislim da se sprema ovaj tjedan UP samo treba sacekati jos dan/dva [thumbsup]
Ciljana cijena trenutno prema svim pokazateljima je 1.150 kn i ja na tu cijenu izalazim [thumbsup]
pozz
Tu negdje, u rangu 650-660.
***obrisano***