ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.11.2024. u 18:09
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,17
2.381
168
14,10
14,50
-1,40%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Klasična tehnička naliza najavljuje pad sve do razine 660-670 kuna. Do sada takva anliza nikada nije iznevjerila, postoji 80% mogućnost da se desi taj pad.

Pa kaj onda [lol] Na tu tvoju jednu dionicu to ti je samo 50-60 kn [lol]

Mean people suck and nice people swallow!

mislim da je taj pad bio prije neki dan.

Ajde nedrukajte vise [angry]

nije drukanje, idemo ispočetka
u petak je bilo iskrcavanje nekolicine, imena ne treba navoditi
držali su bid jakim dok se nisu iskrcali i spustili se niže
leteći čovjek i slični su autori
nego, vratimo se na tehničku analizu, osim niste long tada vam ona je nebitna
kanal 650-750 je nemoguće probiti, jer ako nije ovim rastom BDI i relativno dobrim izvješćem onda nema toga što će probiti gornju granicu
zato je sell opcija kao jedina moguća varijanta
ja ju čekam na 670 kuna i dočekat ću je vrlo brzo, a vjerojatno i niže
jer kao što rekoh BDI tu ne pomaže i daljnjim rastom koji nije izvjestan dionica će tonuti sve više i više.

Pratim u petak i gledam kako dok prodaju viču kupuju, i onda njihov bid nestane a cijena padne.

Zapamtite: osnovno pravilo je da kada viču kupujem, zapravo, prodaju, a ujedno pruža logistiku na bidu, utekli su kao ovce od vuka jer znaju da kanal pruža mogućnost pada.

Jmirko, kanal je više sideways nego padajući. Ali dobro je tražiti potvrdu i u sektoru izvan ZSE.
Napravi si TA na GNK, DSX…
Također i BDI pogledaj koji daje potporu.
A i Crobex.
To su sve signali za UP.

Ali da, sve je moguće osim drvene peći.

Show me the Money!

I posljednjem mohikancu je jasno da bid je prazan praktički, a smart money čeka na oko 660-670 kuna. Što prije padne tamo možemo nazad, ovako nikako. Na kraju uključiće vam se se i ostali drukeri i onda opet UP.

Ne znam zašto se uopće ovdje obazirete na ljude koji su se danas/jučer registrirali i sad prodaju pamet jer naime isti se već dugo ovim bave al’ eto do sada nisu pisali…
A danas naime jedno 20-ak postova…

Ja kao dugoročni gledam ovo sa strane i nije mi jasno kako je žmirko uspio spustiti cijenu za 2% sa 2-3 posta,ali neka ,nek se drhtavi iskrcaju a pametni ukrcaju,zamislite tek da bdi danas padne,pa došla bi odma na 670,žmirko(pardon)jmirko samo naprijed [thumbsup]

nije ni zadnjih dana bid bio nešto prejak, nego se skidalo s aska. s druge strane sve su mali nalupali par milijuna u ulpl

nije ni zadnjih dana bid bio nešto prejak, nego se skidalo s aska. s druge strane sve su mali nalupali par milijuna u ulpl

Kolega očito nepoznajate osnove.
Prošli petak, dan za metak [smiley]bilo je iskrcavanje većih, velikih kako god hoćete.
Jedno pričaju, drugo rade, u onome trenutku kada je iskrcavanje završilo bid je nestao i pao je broj ukupnih dionica na kupnji i cijena odmah down na 720 kuna.
Pustite vi to što vi pričate ili neki drugi, treba sam potegnuti malo.
Zato i otpor na 730 nije moguće probiti niti će ga probiti, a pogledajte koliko je BDI narastao, a koliko ULPL. Znate onu, kada ne reagira SELL now. Ništa drugo ne preostaje.

meni ovo više liči na mat hold ili rising three methods obrazac. dakle tri dana odmora za bikove pa velika zelena svijeća i jašemo dalje.
isto tako kako nema bida nema ni aska u prvih deset. prometa nema ispod 720kn što znači da su ruke zasad čvrste. panike isto tako nema. pričekajmo petak pa ćemo onda znati tko je bio u pravu.

Svejedno će svi ovi sa aska do 730 biti skinuti u 14.15,pozdrav

što budemo više padali to če bit veći rast [wink]

što budemo više padali to če bit veći rast [wink]

računaš na odskok ? a što ako pri padu zaglibimo u nekom mulju?
a ovo mi na čistu muljažu smrdi..

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

New Report

Close