Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,17 | 2.381 | 168 | 14,10 | 14,50 | -1,40% |
Na koliko mislim da je moguće naveo sam prije, TO JE REALNA OPCIJA. [thumbsup]
Lijep pozdrav svima i želim vam da se ova realna opcija od @valentine jako brzo ostvari..meni paše. [thumbsup]
Ovaj tvoj potpis mare.mar stoji.
Puno je lakše stvoriti novac nego ga održati, tj. upravljati njime. Drugo potreba za još, i još čovjeka tjera da pronalazi nove puteve kako bi taj novac povećao.
Na kraju sve ti se svodi na duplanje, bilo ono u kockarici gdje je neizvjesno jer možeš zaraditi duplo i izgubiti i sve to u jednoj minuti dok je kod investiranja teže jer je vjerojatnost stečaja, propasti firme u nekoj količini puno manja, ali ne i nemoguća.
Osim ako ne trguješ opcijama ili ne shortaš, tada su stvari potpuno drugačije, to je nešto kao i kocka, jer opcije nestaju, a kod shortanja i mogućeg preuzimanja gdje cijena odleti u nego, uz poluge koje koristiš, ode sve, a psihologija (strah od gubitka) te tjera na kupnju i ćao đaci.
Zato je ZSE odličan, nema tih dodataka, pa je moguć gubitak od 10, 20 – 90% a ako reagiraš na vrijeme moguće je ostvariti mali gubitak, uz naravno, ne često trgovanje.
Koliko vidim brodari fino potegli, a korekcija skoro pa minimalna. Uostalom, sada neke dionice padaju jer ulaze u druge, i došli smo do onoga što se zove pretakanje.
Međutim, ovdje neće biti moguće pretakanje samo tako, ako netko odluči izaći mora rušiti cijenu poprilično, ili ako želi ući, mora je dignuti poprilično. Kako nije ovo ATPL, gdje je likvidnost zadovoljavajuća, tj. možeš ući i izaći a da ne svršiš [smiley]ovdje su okolnosti prilično drugačije. [thumbsup]
ATPL, PTKM, DLKV itd. su trenutno žrtve pretakanja "jednog" novca radi ulaska u drugu dionicu, znači iz šupljeg u prazno, moguće je naravno i ono treće, ali o tome neću.
Pokušajte izaći na ULPL pa e biti belaja.
Špekulirati ovdje znači, zajebati se opadno.
Oslobađanje dijela kapitala iz INE, također, moguće pozitivno djelovanje na tržište.
Točno na moj rođendan, mislim da bi to bio idealan poklon.
Ne postoji idealan poklon, postoje idealne investicije, od koji je samo jedna dobitna, ULPL to svakako nije, zato je treba cijelu prodati sve do 650 kuna. [bye]
Kupnje više ni nema, ostaju samo poneki prijatelji na kupnji.
Drukeri su vam davno izašli.
što je za činiti?
target 650 kuna [bye]
Klasična tehnička naliza najavljuje pad sve do razine 660-670 kuna. Do sada takva anliza nikada nije iznevjerila, postoji 80% mogućnost da se desi taj pad.
mislim da je taj pad bio prije neki dan.
Ajde nedrukajte vise [angry]
Klasična tehnička naliza najavljuje pad sve do razine 660-670 kuna. Do sada takva anliza nikada nije iznevjerila, postoji 80% mogućnost da se desi taj pad.
opet gatate a nemate argumenata iz koje ste dionice izašli pa sad ispitavate tlo
Pratim u petak i gledam kako dok prodaju viču kupuju, i onda njihov bid nestane a cijena padne.
Zapamtite: osnovno pravilo je da kada viču kupujem, zapravo, prodaju, a ujedno pruža logistiku na bidu, utekli su kao ovce od vuka jer znaju da kanal pruža mogućnost pada.
tocnije 73,6% [wink]
moderator, sto bre ove bedarije ne preseli na TA temu… i nije da bi ti bilo prvi put [lol]