ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.11.2024. u 12:14
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,17
2.381
168
14,10
14,50
-1,40%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Kladim se da 2100 nećeš vidjeti tako brzo.
Ali 1000 vrlo moguće.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Iskreno rečeno meni odgovara i 1000,i 1400 a i 2100..samo da se makne od ovih ukletih 700 kn…ova dionica je poput bumeranga,krene u jednom pravcu i uvijek se vrača nazad.Nemam više novca za dokup,ali vremena imam i valjda ču dočekati da uzleti ..da konačno i ja brutalno zaradim. [rolleyes]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

nema ništa od 2100 kuna, sorry [bye]

1000 vrlo moguće

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

1000 vrlo moguće

Pa ne znam baš, gledam strane tankerske kompanije koje su imale izvješća bez gubitaka, pa nekako kad vidim da su na 2/3 ATH onda i nije nemoguće ni 3000kn i punjenje onog GAP-a koji je ostao gore!
Naravno ne sad, al kroz 12-18mj. bit će ULPL na 3000kn

neće biti
ali 1000 je moguće vrlo [thumbsup]

Nakon 5 dokapa 2100 bi vidio pod uvjetom velike likvidnosti koje nema, niti će je tako skoro biti
ali 1000 uz malo sreće brlo moguće

ne znaš zašto se razbacujete brojkama kada je to malo vjerojatno

inače, prema mom izračunu postoji brojka koja je moguća u ovom naletu [thumbsup]

Pa nekako mi se čini da bi je ti rado vidio na 300kn kako pišeš! Iskreno, i ja bi je rado vidio na 300kn da povoljno pazarim… al eto ispada da je onaj GAP na 612kn ipak bio samo isrcpljujući GAP koji se uopće ne mora ni popuniti.

Pa nekako mi se čini da bi je ti rado vidio na 300kn kako pišeš! Iskreno, i ja bi je rado vidio na 300kn da povoljno pazarim… al eto ispada da je onaj GAP na 612kn ipak bio samo isrcpljujući GAP koji se uopće ne mora ni popuniti.

Nije na 300 bilo kada je bio opći potop, ne znam zašto bi sada, rekao sam da 2100 teško ćeš vidjeti, ali 1.000 vrlo moguće i to skoro.
Lijep pozdrav mladiću [thumbsup]

Pa mislim koliko su podcjenjeni naši brodari više nema nikakve logike.
Pa rekao bih nešto da su brodaovi usidreni da nema posla,da su izvješća bila loša. Al baš suprotno i još k tome vozarine rastu.
A jedna ulpl ni na 25%ath za razliku od stranih brodara koji su već neki i na 40-50% a
predhodne kvartale su završili kud i kamo lošijim izvješćima od svih naših brodara.
Očito naši fondovi,mirovinci su prisiljeni kupovati državne obveznice a brodari moraju čekati nekog stranca da dodje i pokupi vrhnje.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

1000 vrlo moguće

Pa ne znam baš, gledam strane tankerske kompanije koje su imale izvješća bez gubitaka, pa nekako kad vidim da su na 2/3 ATH onda i nije nemoguće ni 3000kn i punjenje onog GAP-a koji je ostao gore!
Naravno ne sad, al kroz 12-18mj. bit će ULPL na 3000kn
[/quote]
tako to i piše..negdje….za 18 mjeseci…

samo što nije...

Lijep pozdrav mladiću [thumbsup]

kakva su tvoja razmisljanja, ako se smije znati…
na koliko bi je vrlo moguce mogli vidjeti ? a na koliko mozda i ne tako brzo ?
[lol]

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

Moja razmišljanja su realna, samo to, ako očekuješ takav rast, moraš imati argument, a ne klapnju. Ako sam rekao da je jedna opcija moguće, onda to i mislim.

Lijep pozdrav [smiley]

Na koliko mislim da je moguće naveo sam prije, TO JE REALNA OPCIJA. [thumbsup]

New Report

Close