ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 19:23
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,80
192
13
14,60
14,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Stvara se FUNDAMENTALNI GAP

Jedini GAP koji se stvorio odavno je onaj na 600kn i ako slijedi duži BULL taj GAP se mora popuniti.
Moja prognoza naglo padanje BDI-a i pad svih brodskih dionica.
BDI index je na liniji BIG BEAR-a a probiti ja neće.
Svejedno ne mislim prodavati ULPL već samo dokupiti na 580-600kn.
[/quote]

A pajdo prije tjedan dana si pisao o velikom rastu, pisao si da treba prodati ledo na 6400..Sorry pajdo, daj malo dosljednosti…

NEMOJ SE LJUTITI, ali tvrdiš da ulpl ide na 600-580 kn ????? I NE PRODAJEŠ???? Preispitaj malo sam sebe, jer ova izjava nije baš kak treba
[/quote]
Ne ljutim se, da mislim loše o ovoj dionici ne bih je držao, nadalje nisam rekao da LEDO treba prodavati na 6400kn već ranije, dapače spominjao još 1 mogući rast do 7300kn.
A nadalje taj isti LEDO će prizemljiti kad – tad. Kao što prizemljuje i VIRO sada.
Glede ULPL ne prodajem je jer sam je kupio na 510kn i 550kn i ovo me ne brine.
Mogu je samo dokupiti.
Meni još bolje da ne padne.
Glede BDI-a uzmi graf pa pogledaj gdje je BDI, dodir sa BEAR linijom, a padanje iza toga je svaki put bilo radikalno!
Ne posjedujem dionice ATPL, kupio na 960 i 970kn i prodao na 1130 i 1145kn.
ULPL nisam prodavao niti trejdao za bureke jer na njemu to i nije jednostavno.

Jedini GAP koji se stvorio odavno je onaj na 600kn i ako slijedi duži BULL taj GAP se mora popuniti.
[/quote]

Meni nije jasno kako netko ko je siguran da če dionica pasti za cca 100 kn ne proda sada i pričeka taj pad u kešu..pa zar to nije cca 15% više dionica u dokupu?
[rolleyes]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

[/quote]

Meni nije jasno kako netko ko je siguran da če dionica pasti za cca 100 kn ne proda sada i pričeka taj pad u kešu..pa zar to nije cca 15% više dionica u dokupu?
[rolleyes]
[/quote]
Držim se stare dobre, tuđemo hoćemo, svoje ne damo….

Puno se spominje u zadnje vrijeme tehnička analiza, kod dionica i burzovnih indexa to donekle i drži vodu. TA za baltic dry index baš i ne funkcionira kao kod dionica iz razloga što nema jakog špekulativnog i psihološkog utjecaja na BDI kao na burzovne indexe, zato koje kakve TA o kretanju BDI-a mi govore jako malo.

Nebi se složio. Pogledaj moju analizu od 11.10.
http://alturl.com/zw5w surerirala je rast BDI-a i on se dogodio.

Sličnu analizu na pravio sam i Prosincu, nažalost nisam je postao…

svaka čat kolega …. čak sam i ja pogodio u 8. mjesecu di bi moglo biti relativno dno kad je onomad padao … na temi bdi -indikator budućnosti još stoji zadnji post

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Nebi se složio. Pogledaj moju analizu od 11.10.
http://alturl.com/zw5w surerirala je rast BDI-a i on se dogodio.

Sličnu analizu na pravio sam i Prosincu, nažalost nisam je postao…

to opće nema veze sa našom burzom i brodarima bar dosad otkad je BDI poćeo rasti, jedino je imalo veze kad je BDI padao onda smo to pratili a ovo danas nemože nitko više raziješit kad će rast a kad če padati ULPL

Ništa neočekivano Drys je u range-u između 5-8 dolara već 8 mjeseci…
Napravi analizu timinga brodara unutar prijašnjih tržišnih ciklusa i sve će ti biti jasno.

Ništa neočekivano Drys je u range-u između 5-8 dolara već 8 mjeseci…
Napravi analizu timinga brodara unutar prijašnjih tržišnih ciklusa i sve će ti biti jasno.

ma možemo mi računat koliko hoćemo svima nama je jasno da su cijene pojedinih dionica podcjenjene ali moramo znati da je kompletna privreda u hrvatskoj na koljenima i da tu nema pomaka

ali moramo znati da je kompletna privreda u hrvatskoj na koljenima i da tu nema pomaka

nemoje, lepo prosim, tu predizbornu demagogoiju siriti na ovoj temi…jer, k’o sto bi dragutin rek’o: tvrtke u okviru Grupe ULJANIK PLOVIDBE nemaju dospjelih nepodmirenih obveza prema Brodogradilištu 3. MAJ u Rijeci [wink] [lol]

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

ali moramo znati da je kompletna privreda u hrvatskoj na koljenima i da tu nema pomaka

nemoje, lepo prosim, tu predizbornu demagogoiju siriti na ovoj temi…jer, k’o sto bi dragutin rek’o: tvrtke u okviru Grupe ULJANIK PLOVIDBE nemaju dospjelih nepodmirenih obveza prema Brodogradilištu 3. MAJ u Rijeci [wink] [lol]
[/quote]
ma neznam više šta da pišem stvarno sam prolupo više na ovoj burzi i sa ULPL ovdje prodaju ljudi dionice koji nisu ni zaradili te dionice nego su dobili na ovaj ili onaj naćin dionice [sad]

[/quote]
pa i nemaju ali mislim da Šuki ima, navodno koji milionček poticaja

New Report

Close