Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,71 | 500 | 34 | 14,50 | 15,20 | -0,65% |
extrem čestitam na najbrzem prstu .-…
Baltic Exchange Dry Index 3013 DOWN 31
BCI Baltic Exchange Capesize Index 4733 DOWN 94
BPI Baltic Exchange Panamax Index 3109 UP 9
BSI Baltic Exchange Supramax Index 1842 DOWN 8
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 877 DOWN 9
Ajde sad da čujem ko je rekao prije par dana da sam lud jer sam rekao da će dobro proć onaj tko proda ulpl po 695? Ajmo junaci.
Danas ni blizu 695, a sutra će već bit po 650 kako stvari stoje…al naravno svi ko janjci s foruma požurili pokupovati dionice po 7xx da im ne pobjegne rast, zahvaljujući drukerima…
Buy Dry-Bulk Shipping Stocks: Maritime Expert
Ajde sad da čujem ko je rekao prije par dana da sam lud jer sam rekao da će dobro proć onaj tko proda ulpl po 695? Ajmo junaci.
ja nisam rekao da si lud… ali ako bas hoces iskreno, zadrzao sam to za sebe… ostajem pri tome… zadovoljan ? [tongue]
ja nisam rekao da si lud… ali ako bas hoces iskreno, zadrzao sam to za sebe… ostajem pri tome… zadovoljan ? [tongue]
[/quote]
Ako tako kažeš, bolje bit i lud nego bit mazohist pa držat ove dionice i čekat Godota.
Danas ni blizu 695, a sutra će već bit po 650 kako stvari stoje…al naravno svi ko janjci s foruma požurili pokupovati dionice po 7xx da im ne pobjegne rast, zahvaljujući drukerima…
cuj ;onaj koji kupuje nekoliko tisuca komada….njemu bi moglo pobjec…..a druka se vec 3 mjeseca na pad….sad si dosao na svoje nakon sto cjeli index vec pada 8 dana za redom….
Onaj koji kupuje par tisuća komada je imao tri mjeseca da kupi šta je mislio i to po skupljoj cijeni nego je vrijedila dionica. Na plitkom tržištu se to obično tako događa, ništa to nije čudno, ako hoćeš posjedovati više moraš i platit više i preuzet taj rizik da dionice mogu kratkoročno pojeftinit 10-20 posto od cijene koju si platio. Neće nitko izložit 10000 naloga na najnižoj cijeni pa da se drugi namlate.
Nisam ja došao ništa na svoje, nemam ja s ovim veze samo komentiram stanje sektora i cijene, al dionice su bome došle na svoje. Kad tad tržište vrati vrijednost dionici na prave razine, pa makar za to bio zaslužan pad cijelog indeksa 8-9 dana zaredom.
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/ULPL-fin2009-3Q-NotREV-K-HR.pdf [thumbsup]
Vjerovao sam u ovu firmu…svaka cast! [thumbsup]
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/ULPL-fin2009-3Q-NotREV-K-HR.pdf [thumbsup]
Vjerovao sam u ovu firmu…svaka cast! [thumbsup]
Uf… Baš su ovo objavili u pravo vrijeme, jer sam počeo razmišljati o prodaji jednog dijela ULPL budući da su pesimistične prognoze za brodare, međutim mislim da ništa od prodaje 🙂
@ pero
kupiti ulpl oko 670 je po meni obečavajući buy, kao što je i svaki oko 710 … lamentirati o trenutačnoj cijeni ili šupljem bidu je na ovoj dionici dejavu … neki od nas su ga kupovali (kad su druge dionice već odradile velik dio rasta u proljeće pa se moglo lijepo prebacivati iz jedne u drugu) i oko 440 i ni tada se nije micao danima pa ipak sam na njemu prekrasno zaradio … svako treba sam donijeti odluku što je za njega najbolje ali ova dionica će u slijedećim mjesecima imho ići samo prema gore, bez obzira na moguće korekcije u kojoj se i sada nalazimo.
da je sektor u banani, je … da se kemija na dionici, da … da trenutačno nije u fokusu, da … ali ipak kad tad će novac sebi naći put prema ovoj dionici.
još samo jedno – pa u ovoj korekciji je puno više dionica koje imaju veći pad od ulpl nego onih s manjim, što također nije za zanemarit`