ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 12.11.2024. u 20:11
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,56
4.076
280
14,50
14,90
3,45%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

MORA ovo odraditi rast najmanje 950 kn

ma to netko gadno štopa ili nešto nevalja a da mi neznamo
[/quote]

kad bi tako bilo, onda svi brodari ne bi valjali, što je nemoguće.
ekipa štopa cijenu.
[/quote]
ma znam da gluposti laprdam ali nemam odgovora

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/rast-potraznje-iz-kine-i-indije-podigao-bdi-u-tjednu-10%25,59309.html

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/rast-potraznje-iz-kine-i-indije-podigao-bdi-u-tjednu-10%25,59309.html

Kolega rastao je BDI u zadnjih mjesec dana 55% bio je ispod 1900 a sada je 3001 bod, naravno dionice brodara na ZSE nisu reagirale ni u padu ni u rastu, tako da naše rasprave o BDI neznam koliko više imaju smislu. Pozitivna serija BDI-a nas dugoročno ohrabruje i brodari bi mogli ozbiljno UP do kraja godine, moj target je za BDI oko 4500-5000 bodova i za ULPL oko 1000.

Kolega rastao je BDI u zadnjih mjesec dana 55% bio je ispod 1900 a sada je 3001 bod, naravno dionice brodara na ZSE nisu reagirale ni u padu ni u rastu, tako da naše rasprave o BDI neznam koliko više imaju smislu. Pozitivna serija BDI-a nas dugoročno ohrabruje i brodari bi mogli ozbiljno UP do kraja godine, moj target je za BDI oko 4500-5000 bodova i za ULPL oko 1000.
[/quote]
ma nemam pojma više šta da kažem ovo je igra živaca a veliki to znaju pa nas lagano cimaju iz dana u dan

Baltic Exchange Dry Index 3043 UP 42
BCI Baltic Exchange Capesize Index 4842 UP 68
BPI Baltic Exchange Panamax Index 3048 UP 98
BSI Baltic Exchange Supramax Index 1852 DOWN 10
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 895 DOWN 13

nema baš neke reakcije, a BDI raste danima a da pada već bi bili na 500kn

nema, ne danas , nego vec od početka rasta BDI-a,
al isto je bilo i na proljeće , dugo ništa a onda – katapultiranje ….

meni se svidio slucaj od jucer, u opcoj , svjetskoj panici, ULPL je imala odlican i snazan support…
ako se i spustila nominalno do 681,60 ( čestitke paničaru ) , ipak je činjenica da je ispod 695 protrgovano samo sa 41 dionicom …. tako da je tu realan i vrlo snazan support bio vec na 695
a nalog na prodaju pristojnije kolicine na 700 je potrajao par minuta pa ga papalo

nema, ne danas , nego vec od početka rasta BDI-a,
al isto je bilo i na proljeće , dugo ništa a onda – katapultiranje ….

meni se svidio slucaj od jucer, u opcoj , svjetskoj panici, ULPL je imala odlican i snazan support…
ako se i spustila nominalno do 681,60 ( čestitke paničaru ) , ipak je činjenica da je ispod 695 protrgovano samo sa 41 dionicom …. tako da je tu realan i vrlo snazan support bio vec na 695
a nalog na prodaju pristojnije kolicine na 700 je potrajao par minuta pa ga papalo

Samo nek stavljaju po 700kn, ima da ih papimo sve….
Pa im vratimo na 1500kn npr.

Samo 118.000 kn, pa šta je sad??? Zar se nema više za prodavati?
Koja rupa na prodaji do 750kn, može tamo sa 300kom na kupnji u 1sek

nema baš neke reakcije, a BDI raste danima a da pada već bi bili na 500kn
[/quote]
kakvu reakciju ti očekuješ kad padao s 3000 na 2200 bodova ne sjećam se da je ULPL pratila taj pad, zašto bi rasla sada kad su vozarine još uvijek nisko.

Na ovom topicu se postiva preporuka o NE-radnoj nedjelji pa svi danas šute. Danas se puno komentira članak Slobodne Dalmacije prema kojem će ATPL imati puno bolji 3Q od prethodna 2, oporavak vozarina za rasute terete i ako skroman već daje svoje pozitivne učinke. Ovo je dobra vijest za nas dioničare brodara naravno i ULPL jer ATPL vuče cijeli brodarski sektor na ZSE i mogli bi zajedno UP…

ovo je blagi užas

New Report

Close