Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 03:28
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,96 | 2.993 | 200 | 14,80 | 15,10 | -1,33% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
kike,
mislim da doazi naše vrijeme,681 je testirana više puta u 2-3 mjeseca i nije probila samo još da probije 740 pa smo blizu cifri sa 4 znamenke,pozdrav svim imaocima ulpl
pozlatile ti se rijeći,iz tvojih usta u božije uši
kaze vijest da Potpredsjednik vlade i ministar gospodarstva Damir-Heinz Rummenigge Polančec ističe da se izdavanjem državnog jamstva stvaraju uvjeti da 3. maj nabavi materijal, nastavi gradnju četiri broda, kao i uvjeti za isplatu plaća i vraćanje na posao radnika koji su trenutno na čekanju…
inace, vijest nosi naslov ‘Credit Suisse kreditira 3. maj s 52,5 milijuna dolara’ ili u originalu ‘Vlada: državno jamstvo 3. maju’
sori na smetnji, ali nemam pametnijeg posla pa pronalazim bilo kakav razlog da pustim neki post [lol] [lol]
http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0
Sada treba imati čvrstu ruku, BDI je preskočio 3xxx, očekujemo pozitivno FI za 3Q, svi sektori i većina dionica je odradila rast, pa sve su to razlozi da čuvamo brodare…
Sada treba imati čvrstu ruku, BDI je preskočio 3xxx, očekujemo pozitivno FI za 3Q, svi sektori i većina dionica je odradila rast, pa sve su to razlozi da čuvamo brodare…
kolega kako je bilo prošlo izvješće ne da mi se tražit jel bilo pozitivno ova me dionica izluđuje poludjeću imam nešto INE sutra izlazim i sve stavljam u ULPL
kolega kako je bilo prošlo izvješće ne da mi se tražit jel bilo pozitivno ova me dionica izluđuje poludjeću imam nešto INE sutra izlazim i sve stavljam u ULPL
[/quote]
…i ja se mislim jos zadnji dio crkavice koji mi ostao da danas stavim sve u ULPL iako sam pun ko sipak.
[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]
MORA ovo odraditi rast najmanje 950 kn
[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]
MORA ovo odraditi rast najmanje 950 kn
ma to netko gadno štopa ili nešto nevalja a da mi neznamo
ma to netko gadno štopa ili nešto nevalja a da mi neznamo
[/quote]
Mislim da nema ništa posebno što nevalja jer svi brodari su na ZSE uštopani za sada. Naravno bilo je malo problema sa vozarinama tankera (kemikalci), pa frka oko subvencija za novogradnje u 3.Maju sa državom, BDI ja padao, ali sve se to polako sredilo i sada se stvaraju uvjeti za realan rast i vidjet ćemo mi još ULPL preko iljadarke…