dok ne dođe neki jači igrač ,od ove dionice nema pomaka,jer ovo iskrcavanje je neprekidno
I dok se neki bave pitanjem stavlja li netko sebi novac u dzep, zaboravlja se koliko je zakona prekrseno. Ne moze se sredstvima kompanije financirati pozicija jedne grupe dionicara a da informacija nije dana svima.
[E.Tedeschi]
I dok se neki bave pitanjem stavlja li netko sebi novac u dzep, zaboravlja se koliko je zakona prekrseno. Ne moze se sredstvima kompanije financirati pozicija jedne grupe dionicara a da informacija nije dana svima.
[E.Tedeschi]
[/quote]
ma ovo je stvarno jadno pogledaj sinoć brodre preko bare kako su rasli a šta mi prevozimo kad danima nismo mrdnili nije vrag da su svi brodovi na vezu
ma ovo je stvarno jadno pogledaj sinoć brodre preko bare kako su rasli a šta mi prevozimo kad danima nismo mrdnili nije vrag da su svi brodovi na vezu
jadno ili ne, I couldn’t care less, nego mi jos uvijek mi nije jasno sto moji prijatelji norvezani imaju, a da ulpl nema ? [tongue] a mozda se odgovor krije u pitanju sto nemaju ? mozda oni nemaju hrvatsku ? [thumbsup]
e da hoce drug tech-men svratiti i pojasniti… bar fotografijom nekom… s tockicama u boji [lol]
jadno ili ne, I couldn’t care less, nego mi jos uvijek mi nije jasno sto moji prijatelji norvezani imaju, a da ulpl nema ? [tongue] a mozda se odgovor krije u pitanju sto nemaju ? mozda oni nemaju hrvatsku ? [thumbsup]
e da hoce drug tech-men svratiti i pojasniti… bar fotografijom nekom… s tockicama u boji [lol]
[/quote]
ĐABE MOJ KOLEGA I GRAFOVI EVO NAS ISPOD 700kn
baltic Exchange Dry Index 2917 UP 85
BCI Baltic Exchange Capesize Index 4577 UP 231
BPI Baltic Exchange Panamax Index 2843 UP 54
BSI Baltic Exchange Supramax Index 1875 DOWN 15
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 926 DOWN 16
ĐABE MOJ KOLEGA I GRAFOVI EVO NAS ISPOD 700kn
djabe, dragi druze… nego nam jos samo fali usputni dobronamjernik da konstatira kako u ovim trenucima upravo trezor i uprava spasavaju situaciju iliti ‘brane’ [lol] [lol]
Da li je sutra taj dan.?
nije [lol] [lol] [lol]
Vrijeme je da se pokrenemo. Da li je sutra taj dan.?
Brodari su krenuli.
[cool]
Samo se ti stavi na kupnju i ne brini……………….. [lol]
Ima li mozda kakav komentar na FFA Levels ili mogucnost kretanja Baltic Dry Indexes ? [lol] [lol]
Baltic Exchange Dry Index 3001 UP 84
BCI Baltic Exchange Capesize Index 4774 UP 197
BPI Baltic Exchange Panamax Index 2950 UP 107
BSI Baltic Exchange Supramax Index 1862 DOWN 13
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 908 DOWN 18