ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 16:04
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,80
192
13
14,60
14,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

a pogledajte pre-market brodara preko bare
Pre-market: 7.14 +0.37 (5.47%)

svi bi pare bez motike, e pa nejde baš samo tako … gotovo uvijek je jednostavnije motikom nego uzrujavajući se na bilo kojem poslu pa tako i ovom, bez obzira bilo to nekom "hobi" ili se profesionalno bavi ulaganjem na burzi treba imati jake živce za sve to. Prije par godina kad sam tek počinjao sa ulaganjem na tk sam pitao par prijatelja kaj da kupim, di da uložim , bla, bla bla a jedan od njih mi je rekao: "stari to moraš sam napraviti i za par godina buš kužio ovo kaj ti ja sad ne mogu objasniti". Nešto se i zaradilo u međuvremenu (prijatelj čak i jako puuuuno, ali i izgubio u međuvremenu jer je čisti buy & holder) ali se bogami i živciralo sve u 16. Trnutačno pokušavam ne razbijati glavu pretjerano i pomaže kad se ne gleda baš cijeli dan paralelka na 15 siteova. Kad mi posao dopušta nešto i strejdam po par puta u danu, ali ipak je najbolje pratiti mini do midi trendove i tako podesiti djelovanje. Prodati po jeftinije ili ponovo kupiti po skuplje mi nije neki problem a to je možda i najvažnije u glavi prelomiti da nemreš biti 100% uspješan.
E kakve to sad veze ima s ULPL nemam pojma. Pozdrav svima, bilo skupljačima dionica bilo casha

Evo, svaka čast na ovom postu…[thumbsup]
Vidi se da smo iz istog kvarta…
BTW podebljo ovo i danas…Dao mi neko za 720….
[/quote]
Evo ga i jeftinije

Baltic Exchange Dry Index 2646 DOWN 50
BCI Baltic Exchange Capesize Index 3909 DOWN 166
BPI Baltic Exchange Panamax Index 2757 UP 12
BSI Baltic Exchange Supramax Index 1820 UP 16
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 972 DOWN 2

a jest "rast" BDI i ULPL dugo trajaooooo [lol]
sad će BDI opet danima padati,a ULPL opet otklizati na 680 kn
sve više se pitam ima li ikakvog smisla držati ULPL i dalje [bye]

[/quote]
ja sam rekao do petka ako se situacije ne promjeni ja ode van pa makar bila i 200kn ovo nije više normalno ima i drugih dionica na burzi

Ovaj pad BDI-a je iniciran prije svega Kineskim praznicima….Da li će se on nastavit ili ne vidjet ćemo…No, neki dan je prvi čovjek vodećeg kineskog bulkera rekao da će BDI do kraja godine rast, jer tko vjeruje u oporavak gospodarstva vjeruje i u oporavak bulkera….

Ovaj pad BDI-a je iniciran prije svega Kineskim praznicima….Da li će se on nastavit ili ne vidjet ćemo…No, neki dan je prvi čovjek vodećeg kineskog bulkera rekao da će BDI do kraja godine rast, jer tko vjeruje u oporavak gospodarstva vjeruje i u oporavak bulkera….

kolega to je inicirano sa P.M. jer kako nije vani inicirano pogledaj prošli tjedan brodare preko bare koliko su rasli mi normalno to nismo popratili ali kad je pad onda pratimo i padamo više nego ostali mislim na ULPL ja mislim da netko štopa ovu dionicu da ne može rast

kolega to je inicirano sa P.M. jer kako nije vani inicirano pogledaj prošli tjedan brodare preko bare koliko su rasli mi normalno to nismo popratili ali kad je pad onda pratimo i padamo više nego ostali mislim na ULPL ja mislim da netko štopa ovu dionicu da ne može rast

onda se postavlja pitanje zašto bi netko tako što radio? evo odgovora za budućeg milijunaša:
– jer je budala,
– jer radi od drugih budale,
– jer je stari gandijevac koji radi samo na svoju štetu, ili
– jer želi kupiti jeftinije.

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Ja se slažem s kolegom glikosom koji ima uvijek dobar nos za predvidit rast bdi.

Evo tko ga je poslušao mogao je odmah već danas na ulpl zaradit oko 2 posto (oni vještiji i 4-5 posto), što je u današnje vrijeme hvale vrijedna zarada. A još ako sutra bude rasla 2 posto, pa preksutra isto tako, onaj tko je čuvao će biti zadovoljan, a to će biti samo uvertira za ono što slijedi.

4-5 posto hvale vrijedna zarada u današnje vrijeme?
Nalazimo se u najvećem bull marketu u povijesti ZSE i ti se zadovoljavaš s 4-5 posto zarade, ne mogu vjerovat, ovo je vrijeme kad treba biti pohlepan a ne skroman!
[/quote]

Vidim da ima ljudi koji ne kuže riječ sarkazam. Neću to ovdje objašnjavati. A inače, pa zar nije to ispala sasvim dobra zarada na ovoj dionici obzirom šta se dalo od nje vidjeti zadnje vrijeme?!

… pogledajte vani preko bare…

kako komentirate norveske prijatelje ? [tongue]
http://www.euroinvestor.co.uk/stock/overview.aspx?id=340644
http://hugin.info/17/R/1339031/319648.pdf
[/quote]

Pogledaj ti u susjedstvo, kako komentiraš situaciju u vlastitom dvorištu i domaće prijatelje?

[/quote]

Pitaj glikosa, pa čovjek kaže da od idućeg tjedan bdi sigurno raste, on ti to sve kuži. Ne može to njegovom oku promać. Ja indirektno kažem ljudima koji su kupovali jeftinije da prodaju pa barem i po 690, a on indirektno kaže ljudima da na 730 samo kupuju i dalje jer će sigurno bdi rasti. Ko je ovdje fer? Onaj ko proda s minimalnim plusom ima kakvu takvu dobit i sigurne novce u rukama, ili onaj ko kupi po 730, pa možda isti u panici krene prodavati na 650. Hoće mu onda pomoći poznata glikosova da bdi raste idući tjedan? I naravno ja sam onda crna ovca zbog svojih savjeta. Slabi su to sve argumenti. Al ako vam paše za potrebe foruma samo nastavite.

never surrender

Jel ima netko info kad bi moglo izvješće za 3Q ? [bye]

Drys u plusu 6.94 posto.
S druge strane Dow je u minusu.
Zanimljivo.

[/quote]
NEMA, PRODAJ I IZAĐI DA SE RIJEŠIMO LABILNIH DIONIČARA!

New Report

Close