ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 18:49
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,80
192
13
14,60
14,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ja se slažem s kolegom glikosom koji ima uvijek dobar nos za predvidit rast bdi.

Evo tko ga je poslušao mogao je odmah već danas na ulpl zaradit oko 2 posto (oni vještiji i 4-5 posto), što je u današnje vrijeme hvale vrijedna zarada. A još ako sutra bude rasla 2 posto, pa preksutra isto tako, onaj tko je čuvao će biti zadovoljan, a to će biti samo uvertira za ono što slijedi.

4-5 posto hvale vrijedna zarada u današnje vrijeme?
Nalazimo se u najvećem bull marketu u povijesti ZSE i ti se zadovoljavaš s 4-5 posto zarade, ne mogu vjerovat, ovo je vrijeme kad treba biti pohlepan a ne skroman!
[/quote]
ma dečki nema ništa od toga ja se več nadam tri mjeseca pogledajte vani preko bare brodari su u crvenom znači sutra pad i vračanje na staro ja još čekam do petka i onda izlazim definitivno jer ovo nema smisla više

Početak vektora je poduzeće krajem 2008. godine, a kraj vektora je poduzeće krajem drugog ovogodišnjeg kvartala. Zelenom bojom obojena su poduzeća kojima se trguje ispod 0,9 Booka (u koje bi trebao investirati Value investitor), plavom bojom obojena su poduzeća kojima se trguje između 0,9 i 1,6 Booka, dok su crvenom bojom obojena poduzeća kojima se trguje iznad 1,6 Booka. Sami procijenite koju dionicu odabrati, a ukoliko imate dovoljno novca adekvatno diversificirani portfelj tih dionica dugoročno bi mogla biti povoljna investicija.

… pogledajte vani preko bare…

kako komentirate norveske prijatelje ? [tongue]
http://www.euroinvestor.co.uk/stock/overview.aspx?id=340644
http://hugin.info/17/R/1339031/319648.pdf

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

kad je trebalo imati dionice da bi se dobila dividenda, imam nekih problema sa tekućim u sda ?

Good artists copy. Great artists steal.

kad je trebalo imati dionice da bi se dobila dividenda, imam nekih problema sa tekućim u sda ?

koja dividenda?
pa zadnju sam dobio mislim u 4-om mjesecu, oko 20 kn (bila je u dva djela) za prvi dio još nisam imao dionice

ovo je horor na ovoj dionici

ovo je horor na ovoj dionici

istinu zboris… ja sam se, i to cu reci, tako uplasio da sam tatku rekao da mi kupi bicikl ako me zeli sledeci put voditi u bioskop [tongue]

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

koja dividenda?
pa zadnju sam dobio mislim u 4-om mjesecu, oko 20 kn (bila je u dva djela) za prvi dio još nisam imao dionice
[/quote]
ta dividenda 🙂
iamm krivi tekuci u sda pa mi se nisu isplatile dividende

Good artists copy. Great artists steal.

svi bi pare bez motike, e pa nejde baš samo tako … gotovo uvijek je jednostavnije motikom nego uzrujavajući se na bilo kojem poslu pa tako i ovom, bez obzira bilo to nekom "hobi" ili se profesionalno bavi ulaganjem na burzi treba imati jake živce za sve to. Prije par godina kad sam tek počinjao sa ulaganjem na tk sam pitao par prijatelja kaj da kupim, di da uložim , bla, bla bla a jedan od njih mi je rekao: "stari to moraš sam napraviti i za par godina buš kužio ovo kaj ti ja sad ne mogu objasniti". Nešto se i zaradilo u međuvremenu (prijatelj čak i jako puuuuno, ali i izgubio u međuvremenu jer je čisti buy & holder) ali se bogami i živciralo sve u 16. Trnutačno pokušavam ne razbijati glavu pretjerano i pomaže kad se ne gleda baš cijeli dan paralelka na 15 siteova. Kad mi posao dopušta nešto i strejdam po par puta u danu, ali ipak je najbolje pratiti mini do midi trendove i tako podesiti djelovanje. Prodati po jeftinije ili ponovo kupiti po skuplje mi nije neki problem a to je možda i najvažnije u glavi prelomiti da nemreš biti 100% uspješan.
E kakve to sad veze ima s ULPL nemam pojma. Pozdrav svima, bilo skupljačima dionica bilo casha

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

svi bi pare bez motike, e pa nejde baš samo tako … gotovo uvijek je jednostavnije motikom nego uzrujavajući se na bilo kojem poslu pa tako i ovom, bez obzira bilo to nekom "hobi" ili se profesionalno bavi ulaganjem na burzi treba imati jake živce za sve to. Prije par godina kad sam tek počinjao sa ulaganjem na tk sam pitao par prijatelja kaj da kupim, di da uložim , bla, bla bla a jedan od njih mi je rekao: "stari to moraš sam napraviti i za par godina buš kužio ovo kaj ti ja sad ne mogu objasniti". Nešto se i zaradilo u međuvremenu (prijatelj čak i jako puuuuno, ali i izgubio u međuvremenu jer je čisti buy & holder) ali se bogami i živciralo sve u 16. Trnutačno pokušavam ne razbijati glavu pretjerano i pomaže kad se ne gleda baš cijeli dan paralelka na 15 siteova. Kad mi posao dopušta nešto i strejdam po par puta u danu, ali ipak je najbolje pratiti mini do midi trendove i tako podesiti djelovanje. Prodati po jeftinije ili ponovo kupiti po skuplje mi nije neki problem a to je možda i najvažnije u glavi prelomiti da nemreš biti 100% uspješan.
E kakve to sad veze ima s ULPL nemam pojma. Pozdrav svima, bilo skupljačima dionica bilo casha

Evo, svaka čast na ovom postu…[thumbsup]
Vidi se da smo iz istog kvarta…
BTW podebljo ovo i danas…Dao mi neko za 720….

Jedan od iskrenijih postova u zadnje vrijeme i zato 100 punata i [thumbsup]

NIŠTA MI NEĆE OVI DAN POKVARIT

Jedan od iskrenijih postova u zadnje vrijeme i zato 100 punata i [thumbsup]
[/quote]
SVAKA ČAST KOLEGA! ISKEN SI [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

New Report

Close