Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,80 | 192 | 13 | 14,60 | 14,90 | 0,00% |
600 kom na kupnji po 710……….
to je pravo jebe…..š blog……. [lol]
BDI +0
tj +1 točnije
12 October 2009
Baltic Dry Index (BDI) +1 2696
Rates BCI
(Cape index)
BPI
(Panamax index)
BSI
(Supramax index)
INDEX 4075
-32
2745
+40
1804
+4
SPOT 4 TCE AVG (USD) 40352
-359
22038
+316 18859
+34
YESTERDAY (USD) 40711
21722
18825
YEAR AGO (USD) 30678
16425 19283
ovo cimanje je već dopizdilo nemam više strpljenja kad ovi preko bare rastu mi ne mrdamo kad oni padaju mi još više padamo
ovo cimanje je već dopizdilo nemam više strpljenja kad ovi preko bare rastu mi ne mrdamo kad oni padaju mi još više padamo
Treba imat konjske živce za ovu ljepoticu. I meni je više na vrh …….
Treba imat konjske živce za ovu ljepoticu. I meni je više na vrh …….
[/quote]
Strpljenja dečki ja sam unutra već 3 mjeseca i držim, danas je objavljen odličan FFA na http://www.balticexchange.com i BDI bi trebao rasti i sljedeći tjedan, uz dobar sentiment na vanjskim burzama ova ljepotica bi uskoro mogla dogurati do prve psihološke razine( 800 kn, naravno nije mi to target on je puno veći)
Ja se slažem s kolegom glikosom koji ima uvijek dobar nos za predvidit rast bdi.
Evo tko ga je poslušao mogao je odmah već danas na ulpl zaradit oko 2 posto (oni vještiji i 4-5 posto), što je u današnje vrijeme hvale vrijedna zarada. A još ako sutra bude rasla 2 posto, pa preksutra isto tako, onaj tko je čuvao će biti zadovoljan, a to će biti samo uvertira za ono što slijedi. Jedino mi je malo žao jer američki brodari slabo nešta rastu, danas tek 1 posto, ali to samo dokazuje da su naši brodari jako potcjenjeni u odnosu na njih i da ih treba odmah sad pokupovat dok ima jeftinih dionica. Ne znam zašto nije baš tolika bila navala i tko je tako jeftino prodavao, al valjda znaju šta rade. Ipak je ovo jedna od najperspektivnijih dionica na burzi. Vidjet ćete kada bude išla na psihološke razine 800-1000-1500! (s naglaskom na kada)
Ja se slažem s kolegom glikosom koji ima uvijek dobar nos za predvidit rast bdi.
Evo tko ga je poslušao mogao je odmah već danas na ulpl zaradit oko 2 posto (oni vještiji i 4-5 posto), što je u današnje vrijeme hvale vrijedna zarada. A još ako sutra bude rasla 2 posto, pa preksutra isto tako, onaj tko je čuvao će biti zadovoljan, a to će biti samo uvertira za ono što slijedi. Jedino mi je malo žao jer američki brodari slabo nešta rastu, danas tek 1 posto, ali to samo dokazuje da su naši brodari jako potcjenjeni u odnosu na njih i da ih treba odmah sad pokupovat dok ima jeftinih dionica. Ne znam zašto nije baš tolika bila navala i tko je tako jeftino prodavao, al valjda znaju šta rade. Ipak je ovo jedna od najperspektivnijih dionica na burzi. Vidjet ćete kada bude išla na psihološke razine 800-1000-1500! (s naglaskom na kada)
Od kuda takvo prosvijetljenje Peremadjara koji je prije par dana tvrdio da je sretan tko proda ULPL po 680 i da ovo ide na 600 i niže. Svi koji su ga poslušali prije par dana "nisu"su se morali živcirati zbog sporg rasta zadnjih dana…i tako malo po malo i danas je ULPL već nagrecala 50 kn više od perinih 680.
Evo tko ga je poslušao mogao je odmah već danas na ulpl zaradit oko 2 posto (oni vještiji i 4-5 posto), što je u današnje vrijeme hvale vrijedna zarada. A još ako sutra bude rasla 2 posto, pa preksutra isto tako, onaj tko je čuvao će biti zadovoljan, a to će biti samo uvertira za ono što slijedi.
4-5 posto hvale vrijedna zarada u današnje vrijeme?
Nalazimo se u najvećem bull marketu u povijesti ZSE i ti se zadovoljavaš s 4-5 posto zarade, ne mogu vjerovat, ovo je vrijeme kad treba biti pohlepan a ne skroman!