neznam gdje to može bdi još dole pa da bude negativnije od ovoga ulpl se tu kiseli na 700kn i to je po meni dno! teško se imaoci dionice odlučuju na rasprodaju ispod 700kn a to je ipak najbitnije zar ne
[/quote]
jedno rijeći kolega ovo je blagi užas neznam ove dionice rade korekciju a šta radit na ULPL kad nije ni rasla
[/quote]
to bi trebao biti dobar znak! što vidimo mi vide i drugi [rolleyes]
e sad budući nam nema Brankice, pitanje je sad ili čeka s torpedom u 3. maju porinuće ili lupa po asku [rolleyes]
[angry] nece nikako da padne na 680,pa da dokupim vecu kolicinu [angry]
a jesi koja ti je sad razlika velika između 680-712 a ako znamo da mora potegnit barem do 1400 samo neznam koji če to dan bit
zar neće i ispod toga? ja je čekam na niže
a jesi koja ti je sad razlika velika između 680-712 a ako znamo da mora potegnit barem do 1400 samo neznam koji če to dan bit
[/quote]
razlika mi je kad kupujem 300 kom
zar neće i ispod toga? ja je čekam na niže
[/quote]
neces je docekat kolega ispod 680 iako je i to upitna cijena.
Imam je dovoljno ,pa mi i taj dokup na 680 nije odglavu.
Volijo bi da potegne na UP
[/quote]
razlika mi je kad kupujem 300 kom
[/quote]
e to je nešto drugo izvini ja mislim ako ja imam par komada da svi imaju onda neka pada i dalje
bla bla bla………
pa čemu takve diskusije oćeš nećeš……….
činjenica je da je prodaja jaka i da nam nema gore dok se to ne riješi ma šta vi govorili……..
hoće li ispod 680 ostaje za vidjeti ali kako je krenulo ovi jednostavno nedaju gore….
strpljen spašen i svejedno mi je ako ćemo nazad na 600….
pa i niže……..
svoje nedam a tuđega bi još malo ako može …… [lol]
BDI Down 1.4% to 2356, Capes off 5.6%. Almost at parity with Panamaxes. Panas will likely start to fall hard in a week or two.
BDI Down 1.4% to 2356, Capes off 5.6%. Almost at parity with Panamaxes. Panas will likely start to fall hard in a week or two.
moguć je i taj scenarij, ali ja i dalje smatram da BDI ne bude niže od cca. 2300 … možda još koji bodić daun pa lupanje po glavi:
– kaj nisam kupio po 700,
– kaj nisam kupio po 800,
– po 900 nebum kupovao,
– joj kaj nisam kupio po 900 …
Moguć je i taj scenarij.Osim ak ne bude:
-kaj nisam prodao po 700
-kaj nisam prodao po 600
-po 500 ne bum prodavao
-joj kaj nisam prodao po 500