ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ako to ima veze s tim, molim pojasnjenje zasto dac raste ?

Mozda ima veze s nekoliko preporuka kojim je proglasen za bestbaj.
Baci pogleda na:
http://www.fool.com/investing/international/2009/09/16/5-star-stocks-poised-to-pop-danaos.aspx

Pogotovo na:
http://caps.fool.com/Pitch/DAC/3401285/to-understand-why-dac-is-a-sol.aspx

btw- jos mi je u sjecanju techmanova fotka singapurske luke i brodovlja u njoj… tamo na pocetku godine kad je prizivao udar meteora u zemlju… vrlo brzo trziste je otislo u drugom smjeru, a ovog vise nisi mogao pronaci na forumu… zasto imam osjecaj da ste na neki nacin u talu [lol]

E moj talentinjo. Jedino sta mogu kazati je da ti avatar prilici.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Meni izgleda da bi se BDI na ovoj razini trebao odbiti, a to izgleda znaju i igrači na američkim burzama, te stoga traje bjesomučan ukrcaj u brodare preko bare. Iz toga se može zaključiti da je ovo danas vjerojatno bilo zadnje istresanje plašljivaca iz brodara na ZSE. [thumbsup]

ovi vani brodari su poludjeli ovo kod nas nije normalno prolupat ću

ako ste svoje trenutno psihicko stanje iskreno opisali, onda je to prilicno dobar znak… zapravo, jos bolji bolji bi bio kad bi napisali nesto tipa- gotovo je, sutra izlazim, ne mogu vise [lol]
100 [thumbsup]
[/quote]
vjeruj kolega jesam opiso sam iskreno svoje stanje nisam veliki ulagač i ono u šta sam uložio ništa ne raste mislim na ULPL a ove druge dionice ko gljive nemogu vjerovat i mislim i da drugi pizde samo su iskusniji pa znaju to nezadovoljstvo sakrit a moje mišljenje je da će ULPL u jednom danu odradit rast bar do 1000 znaš kakve sam ja sreće da je u vreći sto istih stvari i samo jedna različita ja bih uhvatio tu različitu znaš na čega mislim neču da budem vulgaran

Svakom je Bog stvorio glavu da bi s njom razmišljao i u njoj donosio odluke, zato drage kolege dobro je slušati promišljanja drugih ali odluke su uvijek samo Vaše. Vjerujem da je ULPL dobra firma, ima sposobnu Upravu s vizijom, mladu flotu (dobro disperziranu), svi brodovi su uposleni, ostvaruje dobre rezultate , grade nove brodove i planiraju širenje poslova. Ova dionica je svega na 65-70% svog BVS i 6 puta ispod ATH . ULPL je najmanje ovisna o utjecaju BDI od svih brodara na ZSE i najžilavija se pokazala u ovoj krizi. Zbog svega navedenog sam u ULPL i vjerujem da je ovo odlična investicija.

Samo da ponovim vijesti za ove što su danas prodavali za kikiriki samo zato jer je ekipa rasprodavala dionice ATPL dobivene pod dividendu;

Porinuće tankera
Za dan 19. rujna 2009. godine predviđeno je u Brodogradilištu 3. MAJ u Rijeci porinuće broda za prijevoz nafte, naftnih produkata i kemikalija nosivosti 51.800 DWT označenog brojem novogradnje 709, istih karakteristika kao i tanker KASTAV (novogradnja 708.) preuzet u svibnju 2009. godine. Primopredaja broda očekuje se u studenom ove godine.

Ujedno će se nakon porinuća izvršiti polaganje kobilice trećeg broda za prijevoz nafte, naftnih produkata i kemikalija nosivosti 51.800 DWT označenog brojem novogradnje 710, a kojeg se porinuće očekuje u veljači 2010. godine. Primopredaja ovog broda je predviđena za svibanj 2010. godine………….

[thumbsup]

Samo da ponovim vijesti za ove što su danas prodavali za kikiriki samo zato jer je ekipa rasprodavala dionice ATPL dobivene pod dividendu;

Porinuće tankera
Za dan 19. rujna 2009. godine predviđeno je u Brodogradilištu 3. MAJ u Rijeci porinuće broda za prijevoz nafte, naftnih produkata i kemikalija nosivosti 51.800 DWT označenog brojem novogradnje 709, istih karakteristika kao i tanker KASTAV (novogradnja 708.) preuzet u svibnju 2009. godine. Primopredaja broda očekuje se u studenom ove godine.

Ujedno će se nakon porinuća izvršiti polaganje kobilice trećeg broda za prijevoz nafte, naftnih produkata i kemikalija nosivosti 51.800 DWT označenog brojem novogradnje 710, a kojeg se porinuće očekuje u veljači 2010. godine. Primopredaja ovog broda je predviđena za svibanj 2010. godine………….

[thumbsup]

Pa šta ti misliš da je ovo porinuće neka nova vijest, pa za prinuće se zna pola godine unaprid kad bi trebalo bit, a ti pises ovo u nadi da ce dignit cijenu????

Bit će tu još svašta do kraja godine, uglavom negativno!

ako to ima veze s tim, molim pojasnjenje zasto dac raste ?

Mozda ima veze s nekoliko preporuka kojim je proglasen za bestbaj.
http://caps.fool.com/Pitch/DAC/3401285/to-understand-why-dac-is-a-sol.aspx

[/quote]
bacio sam pogled… nemam pojma sto bi rekao [tongue]
laicki gledano, u konacnici se sve to svodi na ‘solid long-term buy at today’s prices’ i ‘an investor today has to be patient’… ostao sam na istom nivou svoje gluposti, na kojem sam bio i prije citanja [lol]

isto tako nemam pojma sto bi rekao na ovo objasnjenje:
… The stock appears to be making a strong move which may be signaling demand for shipping is increasing. And if demand for shipping is increasing, that should be a strong sign that the economy is confirming its turnaround…
These are all strong signs that this stock has become a bull after being beat down like so many for the past several months… It appears to have been revived on heavy volume in the current and past day…
http://wallstnation.com/DAC-heavy-volume-price-spikes-09172009

former, mozda vi mozete pojasniti gornje redove ? [wink] [lol]

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

And if…
ili ti..
da je baba muško, zvala bi se d…o
nagađanja, čista nagađanja
[lol] [wink]

neznam gdje to može bdi još dole pa da bude negativnije od ovoga ulpl se tu kiseli na 700kn i to je po meni dno! teško se imaoci dionice odlučuju na rasprodaju ispod 700kn a to je ipak najbitnije zar ne

živjeli!!!

neznam gdje to može bdi još dole pa da bude negativnije od ovoga ulpl se tu kiseli na 700kn i to je po meni dno! teško se imaoci dionice odlučuju na rasprodaju ispod 700kn a to je ipak najbitnije zar ne
[/quote]
jedno rijeći kolega ovo je blagi užas neznam ove dionice rade korekciju a šta radit na ULPL kad nije ni rasla

New Report

Close