ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 16:25
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
15,20
228
15
15,20
15,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Treba biti strpljív?
Pa do kada? Crobex narastao za 200bodova. Mi stojimo na mjestu. Cemu strpljenje ako smo mogli uzeti 10-20% u drugim dionicama.
Ja imam 40% brodara u portfelju. Pred mjesec dokupio ulpl i tnpl kao najpodcjenjenije. Jednima i drugima pomaka nema i prodaja jaka.
Da sam bilo što drugo uzeo bio bi u dobrom plusu. Zar su naši brodari toliko lošiji od svijetskih da kod nas pomaka nema a oni dobrano rastu, ja mislim da nisu. Al izgleda da nekom u ovom trenu ova cijena odgovara.

Gospon optimist, budite sretni da Crobex raste na krilima optimizma jer da toga nema ULPL bi bio na 500 kuna.Pa jel vi znate koliki je BDI i dokle to još može padati?

Treba biti strpljív?
Pa do kada? Crobex narastao za 200bodova. Mi stojimo na mjestu. Cemu strpljenje ako smo mogli uzeti 10-20% u drugim dionicama.
Ja imam 40% brodara u portfelju. Pred mjesec dokupio ulpl i tnpl kao najpodcjenjenije. Jednima i drugima pomaka nema i prodaja jaka.
Da sam bilo što drugo uzeo bio bi u dobrom plusu. Zar su naši brodari toliko lošiji od svijetskih da kod nas pomaka nema a oni dobrano rastu, ja mislim da nisu. Al izgleda da nekom u ovom trenu ova cijena odgovara.

Gospon optimist, budite sretni da Crobex raste na krilima optimizma jer da toga nema ULPL bi bio na 500 kuna.Pa jel vi znate koliki je BDI i dokle to još može padati?

[/quote]

e nije tako..nije tako…sad je trenutno druga situacija..ali očito ne čitate moje ranije postove, koji su šaljivi , ne objašnjavaju kako i zašto i zbog čega, i mislite da su nevažni…., ali ne želim nikome ništa objašnjavati…. [lol]

samo što nije...

Brankice pa ja znam da svakako može više rasti nego padati. A mi bi trebali padati na 10% vrijednosti dionica dok svijet raste k 50% ?

U kojim to morima onda plove naši brodari?

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Treba biti strpljív?

[/quote]
Moze padat jos malo,jako malo al je problem sto moze tako i godinu dana ,onda ce otpast svi koji se imalo klimaju.
Inace frend mi direktor jednog brodogradilista,kaze..Pametni sad skupljaju i cekaju novi ciklus,koji bi MOGAO krenut rapidno za gore,prije nove godine.

MRAVAK JE MOJ IDOL..LAZE, VARA ,KRADE I STAN MI DADE.

Gospon optimist, vi znate da je većina brodara dobro zadužena.
Kad je BDI ovako nisko postoji mogućnost da oni neće moći te dugove servisirati,a kamoli nešto zarađivati a naročito ako postoji sumnja da BDI ide prema starom dnu.
Vjerujem da je to misao vodilja koja sprečava rast brodara.Ako se ovo nastavi još nekoliko dana ja vjerujem da brodari idu u korekciju.
A ne zaboravite i da naši brodari plove na ZSE a ne na NYSE

Poljoprivreda – ukidanje subvencija.
Građevinari – niska kupovna moć građana, likvidnost, dugovi, Uskoci.
Trgovina – smanjenje osobne potrošnje.
Brodari – zaduženja, BDI itd.
Industrija – niski tečaj, nekonkurentnost
Turizam – loša učinkovitost, upitnost kupvne moće stranaca, Bajs.
Bankari – permanentna prijetnja devalvacije kune, loši krediti, pad vrijednosti nekretnina, financiranje države.

Pobogu zašto išta raste.

Dobro vam Brankica govori. Poslušajte je, ostavit ćete gaće na štapu.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Bankari – permanentna devalvacija kune, loši krediti, pad vrijednosti nekretnina, financiranje države.

Pobogu zašto išta raste.

A Mesić ide u bogatu Kubu tražit posla.

Korkyra

@ Korkyra

Mesić ide na Kubu vidjeti kako se može sa 20$ na mjesec živjeti, i to punim plućima uz vječiti osmjeh.
Polančec i Šuker su zaduženi za ispunjavanje prvog dijela prethodne rečenice.

Bankari – permanentna prijetnja devalvacije kune, loši krediti, pad vrijednosti nekretnina, financiranje države.

Pobogu zašto išta raste.

Ponavljanje je majka znanja pa idemo još jednom, a rekli smo da burza reagira puno mjeseci prije realne ekonomije.
Ostavite se crnjaka i nagovaranja ljudi na prodaju.Neka procijene sami vrh ili oko njega i onda prodaju.
Da se vas slušalo što drukate na dolje, onda nebi u ovom rastu imali ni za štap a kamoli za gaće.
Ide to još gore.

Korkyra

Znaći crobex ide na 2500 a bdi na 1500. Mislim da nečete taj film gledat. Koliko god vi drukali na dole i htjeli to.
Bit svega je da i ako bdi ode dole. Niš lipšega za dokupit još dionica. A ne vidim te opasnosti da bi mogo bankrotirat netko od naših brodara.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

BDI 1500 je previsoko, ide to na 600. Zar ne Brankica?

@ Brankica

Ne zove se to uzalud "kruh sa sedam kora" :)).

New Report

Close