Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 15,20 | 228 | 15 | 15,20 | 15,50 | 0,00% |
Nije baš, ako ih (brodare) gledaš s Crobexom vidiš da su skoro savršeno korelirani, te da ima perioda kada su bolji i perioda kada su lošiji. Tako to ide…
Izvor podataka: http://www.investa.hr
Nije baš, ako ih (brodare) gledaš s Crobexom vidiš da su skoro savršeno korelirani, te da ima perioda kada su bolji i perioda kada su lošiji. Tako to ide…
Izvor podataka: http://www.investa.hr
ma kolega ja mislim općenito pogledaj prije par mjeseci koliko je vrijedio JDPL ili ATPL pa pogledaj njihov rast a pogledaj rast ULPL imala je jedan period da je skoćila na 970kn pa je opet pala na 680 mislim da tu nešto nije uredu i sad se cima oko 700
ULPL je od Nove godine do sada rasla oko 100 kn ili 15%, a ATPL koja je imala puno lošije poslovne rezultate od ULPL je porasla od Nove godine 480 kn ili cca 75%. ULPL je ispod prosjeka CROBEXA a unatoč recesiji ima puno bolje rezultate od večine dionica u CROBEXU i najbolje rezulate među brodarima. Obzirom da sam optimista to mi govori da treba biti strpljiv i da će ULPL doći na svoje.
ULPL je od Nove godine do sada rasla oko 100 kn ili 15%, a ATPL koja je imala puno lošije poslovne rezultate od ULPL je porasla od Nove godine 480 kn ili cca 75%. ULPL je ispod prosjeka CROBEXA a unatoč recesiji ima puno bolje rezultate od večine dionica u CROBEXU i najbolje rezulate među brodarima. Obzirom da sam optimista to mi govori da treba biti strpljiv i da će ULPL doći na svoje.
ma neznam šta da kažem po mojoj procjeni trebala je bit oko 900kn da bude u ravnoteži sa ostalim brodarima
efeket ponovnog otvaranja pregovora utjecat će itekako na rast i kupovinu dionica…samo gledajte [cool]
ovdje ne jenjava prodaja skroz nalozi po 100kom na prodaju a vani pre-market u plusu Pre-market: 7.23 +0.08 (1.12%)
ovdje ne jenjava prodaja skroz nalozi po 100kom na prodaju a vani pre-market u plusu Pre-market: 7.23 +0.08 (1.12%)
nemojte se plašiti..pa cijena nafte na svjetskom tržišu neće neko vrijeme padati….to je dogovorio OPEC…to znači nema jačeg pada , a to je jako dobro..moglo bi se uskoro dogoditi da malo povuče..i to UP!
[cool]
Treba biti strpljív?
Pa do kada? Crobex narastao za 200bodova. Mi stojimo na mjestu. Cemu strpljenje ako smo mogli uzeti 10-20% u drugim dionicama.
Ja imam 40% brodara u portfelju. Pred mjesec dokupio ulpl i tnpl kao najpodcjenjenije. Jednima i drugima pomaka nema i prodaja jaka.
Da sam bilo što drugo uzeo bio bi u dobrom plusu. Zar su naši brodari toliko lošiji od svijetskih da kod nas pomaka nema a oni dobrano rastu, ja mislim da nisu. Al izgleda da nekom u ovom trenu ova cijena odgovara.
Treba biti strpljív?
Pa do kada? Crobex narastao za 200bodova. Mi stojimo na mjestu. Cemu strpljenje ako smo mogli uzeti 10-20% u drugim dionicama.
Ja imam 40% brodara u portfelju. Pred mjesec dokupio ulpl i tnpl kao najpodcjenjenije. Jednima i drugima pomaka nema i prodaja jaka.
Da sam bilo što drugo uzeo bio bi u dobrom plusu. Zar su naši brodari toliko lošiji od svijetskih da kod nas pomaka nema a oni dobrano rastu, ja mislim da nisu. Al izgleda da nekom u ovom trenu ova cijena odgovara.
Neboj se,cekaj samo da odrade rast gradjevinari i ostalo pa ce se svi pribacit u brodare…
jos malo,triba jos dalekovod narast……
na crobexu 2500 u 6. misec ulpl je bio priko 900 i to je narasta u kratko vrime
Treba biti strpljív?
Polako kolega i ekipa se mora nakrcati. Sve ste u pravu ali strplejnja.
A narast će onda otprilike kada izgubite strpljenje.
Treba biti strpljív?
Polako kolega i ekipa se mora nakrcati. Sve ste u pravu ali strplejnja.
A narast će onda otprilike kada izgubite strpljenje.
[/quote]
[thumbsup] [thumbsup]
Treba biti strpljív?
strpljen spašen
trava je uvijek zelenija u susjedovom dvorištu
sad si tu gdje jesi,čekaj doći će i tvojih 5 min
ja sam na viaduktu čučao mjesecima,imao veliki ulaz na 480,i onda dokupljivao dokuplivao da si smanjim ulaz,i bogami sad mi se sve to bogato isplatilo.
ja bi ti preporučio da dokupljuješ po malo,nećeš zažaliti