Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,70 | 15 | 1 | 14,30 | 14,70 | 2,80% |
jedan dan vas ostavim bez drukanja za gore i kaj napravite, zrušite mi miljenicu,
a kaj ako danas ili sutra BDI naraste za 100-tinjak bodova onda bu jeftino? [wink]
nejde mi baš u zadnje vrijeme, danas 29+33 od jučer, znači fulam jedan dan [smiley]
ali su vani brodari povukli sutra bi moglo bit svašta a ULPL nije rasla danima
Nema zurbe.
pa jel netko može pokrenut ovu dionicu jučer su brodari preko bare povukli 10% i više a mi čamimo koda su brodovi potopljeni
dragi putnici govori Vam Vaš kapetan: opustite se i uživajte u svojim naslonjačima no nemojte zaboraviti vezati pojaseve
lupi po asku i ti je prvi pokreni…. [lol]
pa i jesam po 713 ali nemam više municije
lupajte
ja sam pun ko sipak….nestalo pinezi [thumbsup]
slažem se sa tim,ingra je izgubila momentum, i sad ce bit prekrcaja,a u koga drugog nego u uljanik plovidbu koja se vec danima ne mice sa mrtve tocke,rulja ce to brzo nanjušit,onda kreće stara dobra likvidnost na ulpl [thumbsup]
slažem se sa tim,ingra je izgubila momentum, i sad ce bit prekrcaja,a u koga drugog nego u uljanik plovidbu koja se vec danima ne mice sa mrtve tocke,rulja ce to brzo nanjušit,onda kreće stara dobra likvidnost na ulpl [thumbsup]
daj ne budite smiješni, pa tko je lud na 50 kn rasprodat Ingru kad je jasno da je kupuje neki jaki fond i da će cijena još dosta narasti, pa se prebaciti u ULPL koja životari na 700 kn već duugo vremena?! samo si vi držite vaš ULPL, ja ću opet u dokup Ingre, a vama svaka sreća s ovom dionicom i njenom upravom