Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 13,31 | 24.806 | 1,864 | 13,00 | 13,60 | -3,55% |
kaj se čeka, ovi na asku su spremni za najbrži prst-opozovi nalog [tongue]
Opali po asku, možda ih uloviš na spavanju.
Izgleda da je dobro jutro jedino DOBRO što si možemo zaželjeti danas [lol]
Još će se ispostaviti da si u pravu. Unatoč totalno ok stanju danas u EU i Aziji naše tržište se već nakon pola sata okrenulo i pošlo nizbrdo. Ovaj općenito (blago) negativan stav ulagača naspram ULPL-R-A samo bi mogao odmoći.
Izvor: http://www.investa.hr
za uredovni dan 03.09.2009
1. ULJANIK PLOVIDBA D.D. (1/1) 35.314
3. ŠORC DARKO 34.185
4. BUDISAVLJEVIĆ IGOR 29.240
za uredovni dan 04.09.2009
2. ŠORC DARKO 34.685 +500 +500
3. ULJANIK PLOVIDBA D.D. (1/1) 34.434 -880
4. BUDISAVLJEVIĆ IGOR 29.620 +380
——————————–
za uredovni dan 03.07.2009
2. ŠORC DARKO 38.035
3. ULJANIK PLOVIDBA D.D. 35.174
za uredovni dan 06.07.2009
2. ŠORC DARKO 37.685 -350
3. ULJANIK PLOVIDBA D.D. 35.524 +350
u smislu raspona cijene izmedju 01. i 08.07 – u najmanju ruku biti ce zanimljivo vidjeti hoce li mozebitno i ova ‘sorc-trezor’ shema u sljedecim danima nositi neko znacenje [tongue]
Zanimljivo istraživanje…. 100 punata
[/quote]
da nije ovo isplata bonusa u dionicama ?
jel pisalo sta o tome u izvješćima?
Zašto se zablokirala ova dionica ispod 700?
Jer ti ne raste kolega BDI kako si navodio i govorio da će rasti dvije sedmice, a on flatira.
Jer ti ne raste kolega BDI kako si navodio i govorio da će rasti dvije sedmice, a on flatira.
[/quote]
To nisam govorio napamet već prema FFA, a dvije sedmice rastu vozarine za panamaxe, supre i handye( BPI, BSI i BHSI) caepovi su padali radi sukoba Kine i Rio TInta a to nitko nije mogao znati, a koliko znam ULPL nema caepove.
[/quote]
To nisam govorio napamet već prema FFA, a dvije sedmice rastu vozarine za panamaxe, supre i handye( BPI, BSI i BHSI) caepovi su padali radi sukoba Kine i Rio TInta a to nitko nije mogao znati, a koliko znam ULPL nema caepove.
[/quote
Dnevno i mjesečno kretanje BDI na ovog brodara ima vrlo mali utjecaj, jer ULPL ima 4 tankera i 3 bulkera koji su rade za dugoročnog unajmitelja i nisu na platou.
jedan dan vas ostavim bez drukanja za gore i kaj napravite, zrušite mi miljenicu,
a kaj ako danas ili sutra BDI naraste za 100-tinjak bodova onda bu jeftino? [wink]
evo kupio još danas…….
a šta ću kad mi milo kako stoji na 700…. [lol]
a tek kad se trejderi prebace sa ingre
a tek kad se trejderi prebace sa ingre
ova dionica nije miljenica treidera…tu treba imati "konjske živce"