Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,30 | 272 | 19 | 14,30 | 14,60 | 0,00% |
Ovaj promet (na današnji ukupni) samo dokazuje da je od svih brodara najaktualnija ULPL,razloge je suvišno i navoditi,mislim da se sve zna.Očekujem boom ove nepravedno superpotcijenjene dionice. [thumbsup]
Ne bi se bas slozio da je najaktualnija, to je kod brodara rezervirano za ATPL ali ovdje ocekujem veci rast u dolazacem periodu od spomenute. My personal opinion.
[/quote]
Mislio sam trenutno (odnosno u bližoj budućnosti,par tjedena ili mjeseci). [thumbsup]
Ma ova dionica je medenjak, sam da još eweteisti izadju iz nje, ima da bude amerika.
da malo sam sebe kvotam od prije 5 dana [yawn]
Idemo gore i to jako…..
BDI,nafta itd……juuuuuuuuuuhu,,điiiiiihhhaaaaaaaaa
BDI je pao za 1%, ajde sad svi po bidu, pa ovo će propasti koliko BDi pada [lol] [lol]
28. kolovoz 2009.
Član NO Uljanik Plovidbe otpustio 650 dionica
iskrcaj
BDI je pao za 1%, ajde sad svi po bidu, pa ovo će propasti koliko BDi pada [lol] [lol]
Šta misliš zašto su vijest da je Brajković otpustio 0,1% pustili baš danas?Koriste duplo štopanje jer su s tih 650 kom štopali i na burzi.Odlično!
Eto kolega 106XR sve transparentno u šahu uprave i top10 [lol] znamo ko kada kako koga gdje i čim [lol]
Kako se navodi u priopćenju objavljenom na Zagrebačkoj burzi, nakon navedenog otpuštanja Brajković posjeduje 25.264 komada dionica Uljanik Plovidbe koje čine 4,355 posto temeljnog kapitala i daju 4,355 posto glasova na Glavnoj skupštini.
čovjeku je to sitniš
Na ta uprava <–> trezor preseravanja sam već uguglao…
[huh] [lol] [thumbsup]
28. kolovoz 2009.
Član NO Uljanik Plovidbe otpustio 650 dionica
iskrcaj
treba mu ljudi za Konzum šoping, pa vikend ide [lol]