ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 21:10
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
15,20
228
15
15,20
15,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

stalo trgovanje ……hahahah..
pa gde si čika 1500……javi se ovdije na forum makar i sa lažnim nickom……
mnogo bih voleo da te upoznam,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

imam jedva 30kom, danas kupljeno, jebe mi se, ali zaista nije OK da je ULPL u minusu 5% jer uprava tako zeli jer su prodali, pa sad trebaju kupit nize, a da ATPL nakon d D-daya bude u minusu 3%.
a ULPL najjeftiniji brodar..nije u redu [yawn]

zivo me zanima cijih je 1800kom jucer i cijih je ovih danas 1500kom u 5 naloga..koji su netragom nestali kad nije islo kako su zamislili [lol]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

dobro si napravio, ovo što ovi iz uprave ULPL rade sa svojim dionicama u kombinaciji s trezorom je doslovno kriminal. trejdaju jer imaju dugu klupu sa dionicama kao i sa cashom, i to ponekad svojim, ponekad od dioničara (kupnja za trezor) i to se mjenja ovisno o kombinaciji. Daj zamisli s čim se ti likovi iz uprave bave umjesto da se bave poslovanjem…

I'LL BE BACK

moš mislit kak bu se sad ukenjali ovi iz ulplja … a možda se ipak nešto i promijeni … nebu više kupovali trezorom neg bu lovu dali nekom drugom da manipulira [angry]

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

dobro si napravio, ovo što ovi iz uprave ULPL rade sa svojim dionicama u kombinaciji s trezorom je doslovno kriminal. trejdaju jer imaju dugu klupu sa dionicama kao i sa cashom, i to ponekad svojim, ponekad od dioničara (kupnja za trezor) i to se mjenja ovisno o kombinaciji. Daj zamisli s čim se ti likovi iz uprave bave umjesto da se bave poslovanjem…

upravo tako, ovo je prestrašno! ULPL je valjda jedina dionica na ZSE gdje uprava s rodjacima i trezorom otvoreno trguje na štetu malih dioničara!! [shocked]

pametan čovjek vidi filiju i skloni se...

sto se tice brodarstva, nema im se sta prigovoriti, to je jedna od sposobijih brodarskih uprava..kapa dolje sto se tice core biznisa.opcenito, firma je odlicna.

ali dosta im je sadasnji discount od 30% da vrate sto su sortali, ovo danas i jucer kaj rade je stvarno nasilje.cijedeci sve nize i nize je pohlepa koja je i Wall Street gurnula u pizdarije. [tongue]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

nije važno kome bu dali lovu …….
važno je da ga čekam i da ću da ga naguzim jer je ovo prevršilo svaku mjeru…….
pa vidljivo je iz aviona što se ovdije radi proteklih mjeseci……
o sprodao cijeli ht samo zbog ovog………
ali dočekat ču ga…………
[kiss]
neboj se čiko netreba meni puno 200 kom za prvu ruku sasvim dovoljno.

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

evo ga opet na 638,99 ——- 1510
ma prejak je lik……
kupiti ili sačekati pitanje je…………

evo ga opet. ljudi ovo zaista više nema smisla, ljudi su ogorčeni ovakvim kriminalom kao za vrijeme ratnih godina, pogledajte što se jučer dogodilo u osijeku u HEPu. ako ovako nastave netko će puknuti, a onda…

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

evo "pajde" ponovo … nije mu dugo trebalo

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

eto nam države i zakona u punom sjaju.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

zvao sam Hanfu, pricao sa ljubaznim gospodinom i trazio da mu posalejm mejl, poslao mejl [smiley]

nadam se da HANFA nije vostana figura i da su zakoni u HR jednaki za sve [huh]

Uputio sam ga i da baci oko na forum, da su neke kolege dobro istaknuli neke stvari, a i da opcenito malo pogledaju sta se pise [smiley]

Ti mislis da ce oni poslusat tebe ?

HAHAHHAHAHAHAH

New Report

Close