ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 14:44
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
15,20
228
15
15,20
15,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

imaš pravo zlo mi je bilo dok sam čitao i dok se sjetim što sve rade ovdje na bidu i asku. a ja sam ih dokapitalizirao, dao im novce za razvoj tvrtke. i ovako mi vraćaju, namještanjem prodaje dionica trezora amo-tamo po sistemu kum, brat, žena, drug, drugarica..

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

probelm je sto trezor kupuje kad upravi treba, a i otpusta po istom principu.
cudim se da u HANFi se niko nije sjetio pitat upravu sta rade s tim trezorom, pa lako je tudjim k.. gloginje mlatit. [lol] [lol]
kako dio dionicara(uprava) moze zaradjivat na stetu ostalih dionicara(trezor).

15.06. trezor je stekao 65, a otpustio 550 dionica.
ne navodi se datum..

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/UTcKXWLOpboflLCBzbpZ4A==.pdf

to je samo jedan sjajan primjer. [lol] [lol]
majstori su [lol]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

25.05.2009. trezor je stekao 420kom

http://zse.hr/default.aspx?id=25647

taj dan je cijena bila od 639-729 (otvoreno je s gapom, sumnjam da je trezor kupovao ujutro po 639kn na otvaranju)

niti mjesec dana nakon toga 16.06.2009. trezor prodaje 210kom

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/oivufpgqnBS3ruHTUPch1w==.pdf

raspon cijene je bio 692-724.

zasto je trezor kupovao, ili zasto je prodavao niti mjesec dana poslije po skoro istoj cijeni, a moguce da je bio i minus. [lol]

zasto je jucer stajao "gurač" po 650kn 316kom, pa kad je pojeden osvanulo 1800kom.koga je to burza razbjesnila, jer dionica nije isla u zeljenom smjeru, zeljenim ritmom [lol] [lol]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

tvoje pitanje me podsjeća na Kviskoteku i osobu A, B ili C. No, u ovom slučaju kviz bi morao imati raspon osoba do A-Ž, uključujući i engleske znakove, a i brojke. Koliko se tu nakalajsalo rođaka [sealed]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Majstori izvrsno koriste gužvu na ATPL i ruše cijenu u istom postotku, a znamo zašto ista pada. [bye]

ma uživam gledati ove naloge na prodaji……..
tako isto je bilo prije 15-ak dana i onda kad budale rasporodaju — mlaznim pogonom gore,,
onda budale opet kupuju i tako u nedogled………
sad mi je tek postalo zanimljivo…….hahahahhahahaha

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

istina, ali hebem ti ovako uređeno tržište, hanfu i onu marionetu s prezimenom na S kad nitko nema jaja barem veličine lješnjaka da ovakve lopove kazne jednom zauvijek. ovo je čisto manipuliranje tržištem, repriza od jučer, pojačan ask, tisućica na bidu, sve u istoj minuti. idem sad nazvati hanfu i prijaviti, čisto iz zanimanja što će mi odgovoriti. vjerovatno da je u tijeku kolektivni godišnji odmor ali baš me zanima…

ja čekam s nalogom na 550, idući će biti na 500, a zatim 450 kn. baš me zanima hoće li mi proći samo 1. ili i 3.?? [thumbsup]

Jesi li ti vidovit ???? tamo i ja stojim.

HAHAHHAHAHAHAH

ista shema kao jučer 418 na bid, 1000 na ask. danas 318+100. prokleti lopovluk.
btw. u hanfi me prespoje i onda svira muzika 5 minuta?!?!?!?!?1 [shocked]

Od 634,00 do 639,00 se natiskalo 1500 komada na prodaji. Pogledajte za koju uru kako će nestati u jednom trenu kada krene prema gore cijena! Da je imati love i sve ih poklopiti prije nego što nestanu. [angry]

Evo čak čitaju i forum i brže bolje naslagali 1500 kom na prodaju. [lol] [lol]

ljudi vjerujte ili ne, ali prijavio sam ovo i nakon 3 minute nalozi su nestali?! isusebože pa gdje mi ulažemo, u kakav mulj od tržišta, pa ovo je gore od Banjalučke berze. [bye]

New Report

Close