ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Obzirom da ULPL nema niti jednog značajnijeg dioničara u top10, trenutno najveći Pavletić sa 6,07%, realna je mogućnost da nakon izlaska iz recesije i povećanje obujma trgovinske razmjene suhog tereta i ponovnog dizanja cijene nafte veći igrači brodarskog biznisa počnu tražiti zdrave i podcijenjene kompanije radi preuzimanja. Gledajući profite u ovoj godini koja je najteža za brodare u zadnjem desetljeću ULPL je zaista izvrsna kompanija, a tek kad dođe Q2.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

vidjet ćeš kad stigne ponuda za preuzimanje kako se lako skupi 50% +1 [wink]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

E sad ja vas ne kapim ča rečete..ki če kega čapati za 50%+1 ? [embarass]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

dečki puni ko brod, mare kaj se čeka, idemo po asku [kiss]

strašljivci maknuti s aska, sve jasno, bid mu je u potpunosti poklopljen i sad je u nirvani, nakrcan i miran.

dečki puni ko brod, mare kaj se čeka, idemo po asku [kiss]
[/quote]

jučer sam se nakrcala,nisam trebala žuriti,ali kad nisam naučila gledati šoldi kako stoje..

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

ma ne brini mare vratit će ju natrag ko i uvijek pred kraj

ja čekam s nalogom na 550, idući će biti na 500, a zatim 450 kn. baš me zanima hoće li mi proći samo 1. ili i 3.?? [thumbsup]

pametan čovjek vidi filiju i skloni se...

A zakaj opče čekaš s nalogom kad po celom forumu pričaju dobri ljudi da bude sve propalo i da budemo kruha gladni i da ti je ULPL i bilo koja dijonica isto kaj i državna obaveznica?

ipak radije dionice nego obveznice države [wink]
ali da je situacija vrlo zajebana i da je pitanje što će biti sutra za sve nas, to stoji. zato kad već kupujem, hoću diskont na ove cijene zbog velikog rizika kojem se izlažem kupnjom dionica [cool]

p.s. postavite si sami pitanje i dajte si odgovor: ako nismo rasli zadnjih 15 dana kad je cijeli svijet žestoko rastao, zašto očekujete da ćemo mi rasti kad oni slože 4-5 crvenih dana za redom? možda zato jer će nas jaca kosorica spasiti? [lol] [lol] [lol]

ako ti misliš da će ULPL pasti zbog mog pisanja grdno griješiš, moj utjecaj na cijenu dionice je nikakav.
ULPL će pasti jer je loš sentiment na cijeloj burzi i u cijeloj državi i dok se to ne promijeni, nema rasta. to ti je sva filozofija. može BDI rasti danima, ali ULPL će padati skupa s ostalim dionicama. to je jednostavno tako, a ti radi kako hoćeš i lijepi jedinice, meni svejedno [tongue]

za uredovni dan 27.07.2009 .
1. ULJANIK PLOVIDBA D.D. (1/1) 35.524
4. BUDISAVLJEVIĆ IGOR 29.030

za uredovni dan 28.07.2009 .
1. ULJANIK PLOVIDBA D.D. (1/1) 35.314 -210
4. BUDISAVLJEVIĆ IGOR 29.240 +210

zanimljivo [lol]

btw-
t-3, slucajno ili ne, pada na prosli cetvrtak i onu epizodu u kojoj se 1500 + 300 komada suncaju na asku [tongue]

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

ovih 210 komada koje je trezor otpustio su valjda one iz izvjesca za 16. srpnja, obavijest koja je isla 20.07… ne vidim kroz stanja sto bi drugo bilo…
http://www.zse.hr/default.aspx?id=26543

sto onda sugerira da je svojih 210 budisavljevic moguce trzio direktno na zse 23.07 ?

[lol] svaka cast carevima kako su ovo izveli [lol]

u prilogu sda pdf pa ako sam krivo uocio sugerirajte gresku [tongue]

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

New Report

Close