Obzirom da ULPL nema niti jednog značajnijeg dioničara u top10, trenutno najveći Pavletić sa 6,07%, realna je mogućnost da nakon izlaska iz recesije i povećanje obujma trgovinske razmjene suhog tereta i ponovnog dizanja cijene nafte veći igrači brodarskog biznisa počnu tražiti zdrave i podcijenjene kompanije radi preuzimanja. Gledajući profite u ovoj godini koja je najteža za brodare u zadnjem desetljeću ULPL je zaista izvrsna kompanija, a tek kad dođe Q2.
vidjet ćeš kad stigne ponuda za preuzimanje kako se lako skupi 50% +1 [wink]
E sad ja vas ne kapim ča rečete..ki če kega čapati za 50%+1 ? [embarass]
E sad ja vas ne kapim ča rečete..ki če kega čapati za 50%+1 ? [embarass]
dečki puni ko brod, mare kaj se čeka, idemo po asku [kiss]
strašljivci maknuti s aska, sve jasno, bid mu je u potpunosti poklopljen i sad je u nirvani, nakrcan i miran.
dečki puni ko brod, mare kaj se čeka, idemo po asku [kiss]
[/quote]
jučer sam se nakrcala,nisam trebala žuriti,ali kad nisam naučila gledati šoldi kako stoje..
ma ne brini mare vratit će ju natrag ko i uvijek pred kraj
ja čekam s nalogom na 550, idući će biti na 500, a zatim 450 kn. baš me zanima hoće li mi proći samo 1. ili i 3.?? [thumbsup]
A zakaj opče čekaš s nalogom kad po celom forumu pričaju dobri ljudi da bude sve propalo i da budemo kruha gladni i da ti je ULPL i bilo koja dijonica isto kaj i državna obaveznica?
ipak radije dionice nego obveznice države [wink]
ali da je situacija vrlo zajebana i da je pitanje što će biti sutra za sve nas, to stoji. zato kad već kupujem, hoću diskont na ove cijene zbog velikog rizika kojem se izlažem kupnjom dionica [cool]
p.s. postavite si sami pitanje i dajte si odgovor: ako nismo rasli zadnjih 15 dana kad je cijeli svijet žestoko rastao, zašto očekujete da ćemo mi rasti kad oni slože 4-5 crvenih dana za redom? možda zato jer će nas jaca kosorica spasiti? [lol] [lol] [lol]
ako ti misliš da će ULPL pasti zbog mog pisanja grdno griješiš, moj utjecaj na cijenu dionice je nikakav.
ULPL će pasti jer je loš sentiment na cijeloj burzi i u cijeloj državi i dok se to ne promijeni, nema rasta. to ti je sva filozofija. može BDI rasti danima, ali ULPL će padati skupa s ostalim dionicama. to je jednostavno tako, a ti radi kako hoćeš i lijepi jedinice, meni svejedno [tongue]
za uredovni dan 27.07.2009 .
1. ULJANIK PLOVIDBA D.D. (1/1) 35.524
4. BUDISAVLJEVIĆ IGOR 29.030
za uredovni dan 28.07.2009 .
1. ULJANIK PLOVIDBA D.D. (1/1) 35.314 -210
4. BUDISAVLJEVIĆ IGOR 29.240 +210
zanimljivo [lol]
btw-
t-3, slucajno ili ne, pada na prosli cetvrtak i onu epizodu u kojoj se 1500 + 300 komada suncaju na asku [tongue]
ovih 210 komada koje je trezor otpustio su valjda one iz izvjesca za 16. srpnja, obavijest koja je isla 20.07… ne vidim kroz stanja sto bi drugo bilo…
http://www.zse.hr/default.aspx?id=26543
sto onda sugerira da je svojih 210 budisavljevic moguce trzio direktno na zse 23.07 ?
[lol] svaka cast carevima kako su ovo izveli [lol]
u prilogu sda pdf pa ako sam krivo uocio sugerirajte gresku [tongue]