Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,80 | 192 | 13 | 14,60 | 14,90 | 0,00% |
hočemo li danas do tisućice [rolleyes]
reče pjesnik i osta živ [lol]
ovo ide debelo ispod 600.
ovi prodavatelji ne posustaju.
ovo ide debelo ispod 600.
ovi prodavatelji ne posustaju.
ma vraga ide…posustala je prodaja još jučer i uzalud čekam iznad 600 kn da se netko iskrca a još me ovi na kupnji stalno lipare. sad još neka trezor u svom stilu poskida 500 komada s prodaje i eto nas opet na 700 kn pa nam uzalud svo čučanje u busiji 2 dana [angry]
ma vraga ide…posustala je prodaja još jučer i uzalud čekam iznad 600 kn da se netko iskrca a još me ovi na kupnji stalno lipare. sad još neka trezor u svom stilu poskida 500 komada s prodaje i eto nas opet na 700 kn pa nam uzalud svo čučanje u busiji 2 dana [angry]
Ja ne dam više od 550.Od tamo su je u samo tjedan dana napucali na 900.
Vidjeti ćemo da li su brodari u stanju obraniti ove vrijednosti, jer trenutno su Ameri crveni, BDI pada, a kod nas je politička neizvjesnost, mislim da ćemo se morati strpiti do sredine kolovoza, a tada bi mogli ponovo lijepo ploviti na ZSE.
Ovi prodavači ispod 600 su prebolesni.
U svakom slučaju hvala ljepa na dodatnoh 30 kom.
[shocked]
Ovi prodavači ispod 600 su prebolesni.
U svakom slučaju hvala ljepa na dodatnoh 30 kom.
[shocked]
šta je ovom s 1300kom. pa jel su potopljeni svi brodovi??? kako ekipa koristi paniku da podeblja poziciju to je strašno, lako je kad znaš da te neće skinuti s aska. eh, lova radi lovu, oduvijek bilo i bit će.
eto dok ovo pisao netko mu skinuo prijatelji ispod i odmah bijeg. obzirom da smo sad država bez vlade zakona i desničarskog usmjerenja kazni nema, nikad ih nije bilo niti će biti za ovakve manipulacije cijenom.
Vjerujem da nisam.
Kada god se pojave ova strašila što ništa ne prodaju nego samo straše ja kupujem.