treba mi još 600 kom molim dobre dušice da stave na ask još [lol]
a gdje si bio malo prije..bila sam na asku 790 kom po 700.. [wink]
1500komada do 714 na asku, izvoli.
ovdje se mijenja vlasnička struktura izlaze trojica ulazi jedan ali vrijedan [lol]
ma to je samo đir..trezor po visokim cijenama otkupio od članova uprave a sad im po ovim cijenama opet prodaje..i tako nekoliko puta godišnje,i evo love..a mi samo gledamo [sad]
ma to je samo đir..trezor po visokim cijenama otkupio od članova uprave a sad im po ovim cijenama opet prodaje..i tako nekoliko puta godišnje,i evo love..a mi samo gledamo [sad]
[/quote]
…a što nam drugo preostaje nego samo gledati… [tongue]
[/quote]
privatna burza..kao i država..shit..dižu si vrijednosti kupujući za trezor..da bi se sa privatnih računa iskrcali..je li to uopće dozvoljeno? zakonito?
usporedimo BDI i cijenu nafte….prije njihovog iskrcaja i danas..tada je vrijednost dionice bila cca 900 kn …a sada pod istim okolnostima cca 700 kn..kome da ih prijavimo..Sanaderu?
1500komada do 714 na asku, izvoli.
…netragom nestali…
[tongue]
onih 1500 kom molim neka se vrate na ask [lol]
pričekaj do sutra, vračaju se ali tamo između 750 i 800 kn
[/quote]
privatna burza..kao i država..shit..dižu si vrijednosti kupujući za trezor..da bi se sa privatnih računa iskrcali..je li to uopće dozvoljeno? zakonito?
usporedimo BDI i cijenu nafte….prije njihovog iskrcaja i danas..tada je vrijednost dionice bila cca 900 kn …a sada pod istim okolnostima cca 700 kn..kome da ih prijavimo..Sanaderu?
[/quote]
Daj nemoj biti tužibaba. Šuti i krcaj se. Vidiš da u zraku smrdi BDI na 5000. [lol]