ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovdje se mijenja vlasnička struktura izlaze trojica ulazi jedan ali vrijedan [lol]

treba mi još 600 kom molim dobre dušice da stave na ask još [lol]

a gdje si bio malo prije..bila sam na asku 790 kom po 700.. [wink]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

1500komada do 714 na asku, izvoli.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

treba mi još 600 kom molim dobre dušice da stave na ask još [lol]

a gdje si bio malo prije..bila sam na asku 790 kom po 700.. [wink]
[/quote]

ovako se razgovaraju dva "mala" investitora…

P.S.: korisnik je imatelj xxxx dionica D...-R-A i ovo nije poziv .....

ovdje se mijenja vlasnička struktura izlaze trojica ulazi jedan ali vrijedan [lol]

ma to je samo đir..trezor po visokim cijenama otkupio od članova uprave a sad im po ovim cijenama opet prodaje..i tako nekoliko puta godišnje,i evo love..a mi samo gledamo [sad]

ma to je samo đir..trezor po visokim cijenama otkupio od članova uprave a sad im po ovim cijenama opet prodaje..i tako nekoliko puta godišnje,i evo love..a mi samo gledamo [sad]
[/quote]

…a što nam drugo preostaje nego samo gledati… [tongue]

[/quote]
privatna burza..kao i država..shit..dižu si vrijednosti kupujući za trezor..da bi se sa privatnih računa iskrcali..je li to uopće dozvoljeno? zakonito?

usporedimo BDI i cijenu nafte….prije njihovog iskrcaja i danas..tada je vrijednost dionice bila cca 900 kn …a sada pod istim okolnostima cca 700 kn..kome da ih prijavimo..Sanaderu?

samo što nije...

…netragom nestali…
[tongue]

…netragom nestali…
[tongue]

[/quote]
baba roga odradila svoje i sad se povukla na zasluženi odmor..

onih 1500 kom molim neka se vrate na ask [lol]

onih 1500 kom molim neka se vrate na ask [lol]

pričekaj do sutra, vračaju se ali tamo između 750 i 800 kn

[/quote]
privatna burza..kao i država..shit..dižu si vrijednosti kupujući za trezor..da bi se sa privatnih računa iskrcali..je li to uopće dozvoljeno? zakonito?

usporedimo BDI i cijenu nafte….prije njihovog iskrcaja i danas..tada je vrijednost dionice bila cca 900 kn …a sada pod istim okolnostima cca 700 kn..kome da ih prijavimo..Sanaderu?
[/quote]

Daj nemoj biti tužibaba. Šuti i krcaj se. Vidiš da u zraku smrdi BDI na 5000. [lol]

New Report

Close