Ja sam se uvijek pitao, kao i mnogi, zbog cega svi ti burzovni analiticari i ekonomisti i piskarala nisu svi odreda bogatasi kad se vec "razumiju" u cijelu pricu?
Da nesto vrijede vjerovatno bi radili u upravama nekih kompanija, a ne u hrvatskom financijskom zutilu.
Ja sam se uvijek pitao, kao i mnogi, zbog cega svi ti burzovni analiticari i ekonomisti i piskarala nisu svi odreda bogatasi kad se vec "razumiju" u cijelu pricu?
Da nesto vrijede vjerovatno bi radili u upravama nekih kompanija, a ne u hrvatskom financijskom zutilu.
[/quote]
ljudi rade a u radu je spas
poslova ima raznih direktnih i indirektnih [wink]
pokušaj naprimjer biti prvi na buyU na ULPL, izdržat ćeš 3 sekunde i već te neki "radnik" poklopi s nekakvim malim nalogom koji se vjecno ponavlja ….
to traje , uz manje prekide. vec skoro mjesec dana od kada pokušavam…
[proud] to sigurno "Mali dioničari", ahaha [lol] [lol] [lol]
… to traje , uz manje prekide. vec skoro mjesec dana…
wrong… bar 6 mjeseci… bez prekida [wink] [lol]
http://tinyurl.com/ulpl-6month [yawn]
Još malo pa će nam ATPL bježati za duplo a sjetimo se da su uvjek bile jako blizu [cry]
… Naglasio je da je riječ o projektima koji se ostvaruju u vrijeme velike krize, da sada samo veliki mogu preuzimati takve projekte te da je Vlada u vezi s tim projektima, u sklopu programa izgradnje brodova za domaće brodare, aktivno reagirala…
ovaj bid je stidljiv kao ljubičica
Mislim da nije normalno da nas Atpl šiša skoro za duplo. Pa vi sami zaključite tko je naredu od brodara da napravi bum.
Bdi po svemu sudeći i danas luđački ide gore.
Pozdrav i budite nametni. Naprosto mi je žao ovih što prodaju po 470.
Lako je moguce da Koncar nije stigao na postotak koji bi htio i da njegova inzenjerija trenutno kroji cijenu dok se on polako krca. Primjecujem i da se trezor trenutno povukao sa kupnje dajuci vjerovatno njemu prostora (nema objava trezora). Lako moguce da zeli u Top5 ili cak u Top3.
Kad se operacija zavrsi mozemo ocekivati napucavanje cijene, trezor ima spremnu municiju.
Cekamo i gledamo…..
[cool]
Mislim da nije normalno da nas Atpl šiša skoro za duplo. Pa vi sami zaključite tko je naredu od brodara da napravi bum.
Bdi po svemu sudeći i danas luđački ide gore.
Pozdrav i budite nametni. Naprosto mi je žao ovih što prodaju po 470.
meni nije , ja bi jos malo dokupio
[pray]
Lako je moguce da Koncar nije stigao na postotak koji bi htio i da njegova inzenjerija trenutno kroji cijenu dok se on polako krca. Primjecujem i da se trezor trenutno povukao sa kupnje dajuci vjerovatno njemu prostora (nema objava trezora). Lako moguce da zeli u Top5 ili cak u Top3.
Kad se operacija zavrsi mozemo ocekivati napucavanje cijene, trezor ima spremnu municiju.
Cekamo i gledamo…..
[cool]
A koja inžinjerija radi ovaj iskrcaj već nekoliko tjedana , što je i dovelo do ovakvog kašnjenja za svima. A ta operacija Končarovog ukrcaja bi ovim tempom trajala 6 mjeseci.
Nešto drugo se tu događa.
Ja sam zadnje kupio jučer 64 kom. i nemam više prebivene lipe.
pa nije bas i neki iskrcaj,
da se veliki iskrcavaju – znali bi oni dogurat dionicu na cifru koja im odgovara
činjenica je da ju je netko dugo kočio na 440 a da se nitko ne može ubacit na bid ,
isto tako da se poslje svakog ciscenja pojavi odmah opet ista gomila "malih naloga" na bidu
po meni čisti ukrcaj "velikih" i rješavanje balasta "paničnih malih"
da je iskrcaj velikih, ne bi ovaj kolačić stajao na 480 da ga nitko ne pojede
[rolleyes]