ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 19:48
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,80
192
13
14,60
14,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ameri jesu jučer zaronili, ali brodari su u drugom smjeru….
vidi linkove niže :

samo za brodare
http://www.tickerspy.com/ts_index.php?id=240&refer=1819Y1

kupio danas jos 64 po 446 kn
pofuk

Ovo je izgleda najlošiji brodar na našoj burzi… ima najstarije, slabo iskorištene brodove, nema dividende, nema perspektive – i kazna u obliku (ne)rasta je logična…

Kako nema dividende? Koliko ja znam predujam je bio 20 kn i još če se isplatiti dodatnih 19 kn po dionici.

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Ovo je izgleda najlošiji brodar na našoj burzi… ima najstarije, slabo iskorištene brodove, nema dividende, nema perspektive – i kazna u obliku (ne)rasta je logična…

Kako nema dividende? Koliko ja znam predujam je bio 20 kn i još če se isplatiti dodatnih 19 kn po dionici.

… a sa ostalim se slažeš?
[/quote]

biom75

[/quote]
LJudi moji jedini naš brodar u ovom prošlom kvartalu sa dobiti radi a sutra zadnji dan za kupovinu ko misli uhvatit dividendu

pofuk

Dabogda zaradio duplo na njima(je li dovoljno?) [lol] [thumbsup]

pofuk

Dabogda zaradio duplo na njima(je li dovoljno?) [lol] [thumbsup]
[/quote]
hvala najljepsa ali cisto sumnjam jer sve kaj ja kupim odma padne
pofuk

nemoj tako .. bit će i tu vrhnja za pobrati sve mi se čini .. a što se tiče nerasta kako netko reče, njega bumo s gemištima

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

nemoj tako .. bit će i tu vrhnja za pobrati sve mi se čini .. a što se tiče nerasta kako netko reče, njega bumo s gemištima

[thumbsup] … tako je, živio nerast !!

biom75

Jel to danas zadnji dan za drugi dio dividende?

No respect

Evo pofuk već si na pola puta da ti se ostvare moje želje [lol] [lol]

Jel to danas zadnji dan za drugi dio dividende?

[lol]

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

New Report

Close