Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,80 | 192 | 13 | 14,60 | 14,90 | 0,00% |
Ameri jesu jučer zaronili, ali brodari su u drugom smjeru….
vidi linkove niže :
samo za brodare
http://www.tickerspy.com/ts_index.php?id=240&refer=1819Y1
Ovo je izgleda najlošiji brodar na našoj burzi… ima najstarije, slabo iskorištene brodove, nema dividende, nema perspektive – i kazna u obliku (ne)rasta je logična…
Kako nema dividende? Koliko ja znam predujam je bio 20 kn i još če se isplatiti dodatnih 19 kn po dionici.
Ovo je izgleda najlošiji brodar na našoj burzi… ima najstarije, slabo iskorištene brodove, nema dividende, nema perspektive – i kazna u obliku (ne)rasta je logična…
Kako nema dividende? Koliko ja znam predujam je bio 20 kn i još če se isplatiti dodatnih 19 kn po dionici.
… a sa ostalim se slažeš?
[/quote]
[/quote]
LJudi moji jedini naš brodar u ovom prošlom kvartalu sa dobiti radi a sutra zadnji dan za kupovinu ko misli uhvatit dividendu
kupio danas jos 64 po 446 kn
pofuk
Dabogda zaradio duplo na njima(je li dovoljno?) [lol] [thumbsup]
nemoj tako .. bit će i tu vrhnja za pobrati sve mi se čini .. a što se tiče nerasta kako netko reče, njega bumo s gemištima
nemoj tako .. bit će i tu vrhnja za pobrati sve mi se čini .. a što se tiče nerasta kako netko reče, njega bumo s gemištima
[thumbsup] … tako je, živio nerast !!
Jel to danas zadnji dan za drugi dio dividende?
[lol]