ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 21:22
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,80
192
13
14,60
14,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Zaključak za TOP10:
Nitko od njih nije prodao ni jednu dionicu, prvih troje su ozbiljno podebljavali.

Kratkoročno:
Trenutno je sve u skoku već mjesec dana osim brodara, netko ih koci…
Al to znaci da su oni sljedeći čim dođe do malo prometa.
A ovdje mi se čini sigurno, Uprava jedva čeka podebljat trezor čim neko zaželi prodat ispod 430.

Važno je da i onaj tko prodaje i koči – nema više od 14.833 dionica, uzevši u obzir da je prodao već barem 10.000,prvi jači promet , po meni, ULPL diže bar 20%. kratkoročo. a dugoročno … ko zna? al sigurno prema gore

Istina je da uprava trenutno ne prodaje, ali unatrag nekoliko mjeseci svi iz TOP 5 (a ne 10) su prodavali i to lijepe količine, tako da se činilo da i oni zajedno sa kapetanom ubrzano napuštaju brod!?
Nažalost, nemoj biti siguran da prodaje netko tko ima "samo" do 14.833 dionice, jer prateći duže ovu dionicu uvijek sam mislio kad se proda neka određena količina nema više tko prodavati, kad ono opet.
Ovdje smo, nažalost već neko vrijeme, svjedoci da se stalno netko iskrcava (doduše netko i kupuje, većinom trezor, pa ih dijeli upravi i zaposlenicima, koji opet poklone lakše i prodaju), a fondova skoro da i nema. Međutim stalno se dešava da dio članova uprave, pogotovo glavni, stalno nešto kupuju mimo burze, pa prebacuju na skrbničke, neke transakcije čak i ne prijavljuju, pa onda opet pročitaš informaciju o nekakvom darovanju veće količine i slično.
Slažem se da će jednog dana i ova dionica krenuti prema gore, ali još ćemo neko vrijeme pričekati na to.
Imam solidan broj dionica i sudjelovao sam u zadnje tri dokapitalizacije, tako da mi je i te kako bitno da se ova tvoja prognoza i kratkoročno i dugoročno što prije ostvari.
Lijep pozdrav!

Danas jedva izdržao šalung na 445,00. Btw kad je dan D za drugi dio dividende. [cool] [thumbsup]

Šalung je na krivoj strani.

Kad je popustio stave novi niže na 440.
Ne razumijem tu igru. Ako se kupovalo po 445 zašto silovati cijenu na 440.

Treba biti na popisu 21.04.2009. Dakle zadnji dan za kupiti je 16.04.2009. kao i za HT.

Zrno do zrna pogača, burek do bureka pekara, pekara do pekare Mlinar.

Šalung je na krivoj strani.

Kad je popustio stave novi niže na 440.

Treba biti na popisu 21.04.2009. Dakle zadnji dan za kupiti je 16.04.2009. kao i za HT.

Vrlo velika je vjerojatnost da je BDI okrenuo i teško će više ti isti moći kontrolirati ovu psihološku igru sa nalozima i štopanjem cijene. [bye]

"Kad je popustio stave novi niže na 440.
"

to je dosta logično pitanje
i ja sam primjetio taj nagli potez na 440 a ide mu na 445.
opet sumnjivo, zar ne?

prodaja na ulpl-ju je više nego prisutna već skoro mjesec dana i stalno se radi na način da ako skineš s aska odmah doleti novi nalog ili na istu cijenu ili nižu .. ukoliko nema nadobudnih koji bu lupili po asku se pred kraja dana po ovim skupljenim istrese do 435, 430 pa i do 420 .. moglo ga se kupit kolko se htjelo u rasponu 430-440 .. ako staviš nalog na prodaju odmah te lipare sa skrivenima .. baš čudne stvari, tko zna do kada bude tako .. ja čekam

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

evo me medju Vama
kupil sam 98 kom po 448 kn danas
mentor me je nateral jer je rekel da je to ok
valda je u pravu
pofuk

evo me medju Vama
valda je u pravu
pofuk

hvala na kupnji [bye]

evo me medju Vama
valda je u pravu
pofuk

hvala na kupnji [bye]
[/quote]

mislim da bi ti pavletiću ipak volio da ih mi kupimo po dva soma..ha? i to od tebe

samo što nije...

evo me medju Vama
valda je u pravu
pofuk

I onda ih bus prodal sve po 480. A razliku za gemist i pajceka s ekipom.

"Strategy without tactics is the slowest route to victory. Tactics without strategy is the noise before defeat"-Sun Tzu 600BC

evo me medju Vama
valda je u pravu
pofuk

hvala na kupnji [bye]
[/quote]
molim
pofuk

Ovo je izgleda najlošiji brodar na našoj burzi… ima najstarije, slabo iskorištene brodove, nema dividende, nema perspektive – i kazna u obliku (ne)rasta je logična…

biom75

New Report

Close