Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,80 | 192 | 13 | 14,60 | 14,90 | 0,00% |
Uljanik Plovidba je do kraja prošlog tjedna tijekom 31 radnog dana uzastopce kupovala vlastite dionice na burzi. Prošlog je tjedna u tu svrhu potrošila oko 300 tisuća kuna. Zanimljivo da ni početkom ovog tjedna na izdavatelja nisu uknjižene dionice koje je kupio u petak 13. ožujka, kada je stekao više dionica nego što je prodano putem burze. Drugi i treći najveći dioničar, Darko Šorc i Igor Budisavljević, istog su dana stekli, ili prenijeli sa skrbničkog na vlastiti račun u SKDD, dionice vrijedne 2,5 milijuna kuna.
P. GREGOROVIĆ
hmmmmmmmmm
Daily Market: This page contains the latest Dry Bulk Shipping News
25 March 2009
Baltic Dry Index (BDI) -18 1740
Rates [angry]
hmmmmmmmmm Baltic Dry Index (BDI) -18 1740 Rates [angry]
kolega, nemojte biti skrti na rijecima, dajte povucite neku paralelu s kretanjem tog bdindexa i ovog sto pise u izvjescu NO za poslovanje I-III 2009…
kolega, nemojte biti skrti na rijecima, dajte povucite neku paralelu s kretanjem tog bdindexa i ovog sto pise u izvjescu NO za poslovanje I-III 2009…
[/quote]
Ljudi moji pa to se trži po 3 godišnje zarade ali ove od 2009 Kriza na ovu firmu nema nikakav utjecaj jer ima stabilne vozarine za ovu i iduću godinu Malo su manje zarađivali do sada al je sve došlo na naplatu u ovoj i idućoj godini Dividenda se isplaćuje dolaze 2 nova broda za mjesec dva Neznam šta bi više htleli
[/quote]
u pravu si..prvci kvartal za 2009. godinu…ima toga puno za reći…no trenutno vjeruj mi nemam inspiracije…naletiti će…
razmišljam trenutno i brinem se, kako je to moguće da uđemo u NATO..bez odluke građana, a išli smo na referendum da se izdvojimo iz Juge?? po meni je to jednako važno pitanje, a ovo možda i bitnije..ne mogu vjerovati??!! jesmo li mi u nekakvoj diktaturi ili što..dajte mi molim objasnite, jer očito da ja to ne kužim… [shocked] [shocked]
Uljanik Plovidba je do kraja prošlog tjedna tijekom 31 radnog dana uzastopce kupovala vlastite dionice na burzi. Prošlog je tjedna u tu svrhu potrošila oko 300 tisuća kuna. Zanimljivo da ni početkom ovog tjedna na izdavatelja nisu uknjižene dionice koje je kupio u petak 13. ožujka, kada je stekao više dionica nego što je prodano putem burze. Drugi i treći najveći dioničar, Darko Šorc i Igor Budisavljević, istog su dana stekli, ili prenijeli sa skrbničkog na vlastiti račun u SKDD, dionice vrijedne 2,5 milijuna kuna.
P. GREGOROVIĆ
[thumbsup]
Uljanik Plovidba je do kraja prošlog tjedna tijekom 31 radnog dana uzastopce kupovala vlastite dionice na burzi…
P. GREGOROVIĆ
[thumbsup]
[/quote]
za uredovni dan 13.02.2009
3. ULJANIK PLOVIDBA D.D. 29.875
za uredovni dan 24.03.2009
3. ULJANIK PLOVIDBA D.D. 34.212
to bi odokativno bilo ovo gore… nerijetko i over 80 % dnevnog prometa…
i onda dodje petak:
za uredovni dan 25.03.2009
3. ULJANIK PLOVIDBA D.D. 34.251
tek +39 od ukupnih 412 protrgovanih…
lovely jubbly [tongue] [lol]
stabilne vozarine…
…The price of bunkers and low interest rates – those two things have lessened the costs, and therefore the profit margins have stayed relatively stable…
…chemical tanker demand was bound to rise as inventories of chemicals in countries such as China have fallen and needed to be replenished…
Jack Noonan, Chembulk Tankers president
http://www.tankerworld.com/news/i76042/Chemical_tanker_market_bottoming_out
vidiš "106XR" dao si mi misliti…da li uopće komentiram izvještaj poslovanja ULPL za prvi kvartal…međutim nudim nešto značajnije..što će sve ulagače obradovati..posebno one koji ulažu u brodare…ovo je prava stvar! konačno!
http://www.jutarnji.hr/svijet/clanak/art-2009,3,26,,157337.jl
[thumbsup]
The IMF is considering issuing bonds for the first time in its history as it aims to double its lending ability to about $US500 billion from $US250 billion amid the global financial crisis. So far, Japan has agreed to lend the IMF $US100 billion. European Union leaders last week said they are willing to offer a loan of €75 billion ($145 billion) to expand the fund’s resources, but want to see substantial commitments from the US and China first.
http://www.theaustralian.news.com.au/business/story/0,28124,25233524-36375,00.html
samo kako ce to na zse pomoci ovom preduzecu ? tko moze urazumiti dragutina da se mani corava posla, to vi meni recite ? [lol] [lol] [tongue]
The IMF is considering issuing bonds for the first time in its history as it aims to double its lending ability to about $US500 billion from $US250 billion amid the global financial crisis. So far, Japan has agreed to lend the IMF $US100 billion. European Union leaders last week said they are willing to offer a loan of €75 billion ($145 billion) to expand the fund’s resources, but want to see substantial commitments from the US and China first.
http://www.theaustralian.news.com.au/business/story/0,28124,25233524-36375,00.html
samo kako ce to na zse pomoci ovom preduzecu ? tko moze urazumiti dragutina da se mani corava posla, to vi meni recite ? [lol] [lol] [tongue]
e…to je velika enigma…nešto rade….a ni bog nezna što..to je više nego očito……nešto se događa, što ne žele da drugi znaju…e sad, što točno misle..neznam..ali vidim da rade!
nešto rade….
nešto se događa, što ne žele da drugi znaju…
eto… svjesno ili nesvjesno, opisali ste jednu od tzv. ‘squeeze-out techniques’ [tongue]