Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 13,31 | 24.806 | 1,864 | 13,00 | 13,60 | -3,55% |
Obzirom da se u 3. Maju očekuje nezaposlenost od 05/2009 pa na dalje, mislim da će se vrlo brzo riješiti financiranje( uz pomoć države) za 2 slijedeća broda za ULPL (pored 708 i 709 koji su financirani i grade se).
Brodovi su repeat pa nije potrebna velika priprema prije gradnje.
Dakle, u ne tako dalekoj budućnosti treba očekivati povećanje flote ULPL sa 4 nova broda.
Majo, da li ti znaš nešto više o tome?
evo…pomalo i BDI ulazi u zeleno područje…
Daily Market: This page contains the latest Dry Bulk Shipping News
06 November 2008
Baltic Dry Index (BDI) +13 839
Rates
3.11 sudjelovanje trezora 88% (574 od 650)
ukupno za
28, 29, 30, 31.10 i 3.11
2206 od 3013
73 %
sto maraka da nema bitnije razlike za 4-7.11 [tongue]
06 November 2008
Baltic Dry Index (BDI) +13 839
Rates
07 November 2008
Baltic Dry Index (BDI) -10 829
U 3.maju se najavljuje štrajk,Uprava je smijenjena,ništa od gradnje ova 2 broda za ULPL bez garancije vlade,odnosno rumenog dopredsjednika iste.Ima li to veze s trenutnom situacijom?Je li priča o dokapitalizaciji davno svršeno vrijeme? [wink]
NAVIGARE
Ne razumijem koje veze imaju BDI indexi za Uljanik plovidbu ako su mu brodovi pod 2 godišnjim ugovorima??? daj mi objasni da ne živim u neznanju…unaprijed zahvaljujem.
NAVIGARE
Ne razumijem koje veze imaju BDI indexi za Uljanik plovidbu ako su mu brodovi pod 2 godišnjim ugovorima??? daj mi objasni da ne živim u neznanju…unaprijed zahvaljujem.
nema veze….ali to upućuje na trendove..ovo je zasad samo informativno……..no bude li BDI u nekoj skoroj budućnosti ponovo premašio 5000 bodova, itekako će imati značaj
razočaravajuće izvješće [bye]
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/ULPL-fin2008-3Q-NotREV-K-HR.xls
skroz loš FI izvještaj
uh, loše je izvješće, baš loše…valjda će trezor nastaviti braniti cijenu inače odosmo na 600 kn [pray]
skroz loš FI izvještaj
E sad me Uljanik plovidba stvarno razočarala. A kako su preko medija hvalili da im ide dobro. Što se sve može preko medija, aaaaaa.