Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,70 | 15 | 1 | 14,30 | 14,50 | 2,80% |
evo malo dobrih vijesti…..
http://money.cnn.com/2008/11/03/news/international/china_manufacturing.ap/index.htm
[thumbsup]
Ako ULPL grune i prijeđe 1000 kuna ovih dana,a s obzirom na potpisani kredit s bankom oko izgradnje ova 2 broda,ne čudite se ako krajem ovog mjeseca dobroćudni Pavletić najavi – DOKAPITALIZACIJU!! [rolleyes] [pray]Pa da se svi pomalo iščupamo iz gliba… [thumbsup]
ukrala si mi riječ sa tastature. trezor se fila svojim dionicama, diže cijenu, čeka se obamrli i faza ushita da se objavi dokap i dionica skoči na 1200-1300.
Ako ULPL grune i prijeđe 1000 kuna ovih dana,a s obzirom na potpisani kredit s bankom oko izgradnje ova 2 broda,ne čudite se ako krajem ovog mjeseca dobroćudni Pavletić najavi – DOKAPITALIZACIJU!! [rolleyes] [pray]Pa da se svi pomalo iščupamo iz gliba… [thumbsup]
ukrala si mi riječ sa tastature. trezor se fila svojim dionicama, diže cijenu, čeka se obamrli i faza ushita da se objavi dokap i dionica skoči na 1200-1300.
[/quote]
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] daj..bože [pray]
Pa znaš li ti što je TNPL za ULPL? Kao porsche prema fiatu!
Zaista nevjerojatno!
Da vizualiziram:
Ja bi bio zadovoljniji da se vrati na 3.000,00 bez dokapitalizacije [cool]
A tko ne bi bio!Pavletić?Šorc?Navigare?Pilula? [shocked] [kiss] [rolleyes]
evo komplatne analize za brodare i kretanja…..mali doprinos kolegama na ovom postu…tko zna..zna..tko nezna ..neka uči!
kakav je ono bjesni nalog na kupnji od 600 komada po 900kn [shocked]
A tko ne bi bio!Pavletić?Šorc?Navigare?Pilula? [shocked] [kiss] [rolleyes]
[/quote]
sad sam tek primjetio…..ti se mala šališ…ionako mi već duguješ piće..odavno a nisi platila!
[tongue]
[/quote]
No,problem!Čim ULPL dođe u pozitivu s kojom sam ušla u nju!! [thumbsup]