Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 15,20 | 228 | 15 | 15,20 | 15,50 | 0,00% |
Je dovoljno je kolega da Vas svatko smatra investitirom ja sam nekako dogurao do 150 komada i sada mi je vec stvarno tesko objasniti zeni zasto svaki mjesec potrosim pola nasih primanja na ULPL,a one svaki put kada ih ubodem padnu za cca. 5 %.I onda mi kaze( vidis da si cekao 2-3 dana koliko bi nam love ustedio). [cry] [cry]
A moja grinta da ih prodam, ali ja se nedam!
[/quote]
Mene je strah i računalo upaliti dok je u blizini.
Uljanik Plovidba d.d. – stjecanje dionica
Gosp. Dragutin Pavletić, direktor Društva dostavio je obavijest o stjecanju 25 dionica Izdavatelja sukladno transakcijama od 06.10.2008 godine a koje čine 0,004% u temeljnom kapitalu Društva. Nakon navedenog stjecanja ima 38.461 dionica koje čine 6,63% u temeljnom kapitalu Društva i daju 6,77% glasova na Glavnoj skupštini. Od toga je 36.306 dionica na vlastitoj poziciji a 2.155 na skrbničkim računima.
Valjda i šefu postalo jeftino [lol]
03.10. prodao 340 kom a sad kupio 25 kom. Počeo i on trejdati. Fino,fino [lol]
03.10. prodao 340 kom a sad kupio 25 kom. Počeo i on trejdati. Fino,fino [lol]
priustio si valjda covek malo zabave pod krinkom velikog belosvetskog kraha… i nije bas da mu treba za lebac ili lekove… ovo kupio 25 komada moze biti svasta…istovario 600 pa kupio 625 i slicno…
how lo can she go…
lako mu se zajebavat kad zna da u svako doba jednom i ne tako osobitom metlom moze nogirati vrijednost na zeljenu razinu…
dax se danas vozi u svim smjerovima, a ovdje presa za grozdje na djelu od pocetka… vjerojatno do kraja… padaj burzo i nepravdo ! [tongue]
Europa se počela zeleniti, sutra će se to dogoditi u USA, pa bi u četvrtak trebali i mi ići po malo UP. Da li ćemo danas dotaknuti dno??? [wink]
Je dovoljno je kolega da Vas svatko smatra investitirom ja sam nekako dogurao do 150 komada i sada mi je vec stvarno tesko objasniti zeni zasto svaki mjesec potrosim pola nasih primanja na ULPL,a one svaki put kada ih ubodem padnu za cca. 5 %.I onda mi kaze( vidis da si cekao 2-3 dana koliko bi nam love ustedio). [cry] [cry]
A moja grinta da ih prodam, ali ja se nedam!
[/quote]
Mene je strah i računalo upaliti dok je u blizini.
[/quote]
Ah konačno,moja se upravo odselila,sad mogu lupati po asku [lol] Život je ljep [thumbsup]
beagle – dali ćemo dotaknuti dno samo ovisi o broju drhtavih ručica i ekipe sa margin kreditima. Dok se oni ne istresu nećemo vidjeti dno jer su panika i margin jači od bilo kakvih fundamenata i razuma 🙂
beagle – dali ćemo dotaknuti dno samo ovisi o broju drhtavih ručica i ekipe sa margin kreditima. Dok se oni ne istresu nećemo vidjeti dno jer su panika i margin jači od bilo kakvih fundamenata i razuma 🙂
Nema ovdje drhtavih ručica, osim ako top 5 (a ne top 10) ne smatraš drhtavim ručicama jer je dovoljno vidjeti stanja u prvih 10 i tko sve prodaje, a siguran sam da njih ne pritišće ni panika ni margin već skupljanje kapitala za zna se što(bolji život valjda).
Usput, ne znam da li ste primjetili zadnju transakciju u 15.59.38 kad je netko (najveći kupac zadnjih dana)stavio na bid 50 kom po 1.170 i pokupio sa aska 24 kom po 1.130 da bi na asku ostala količina od 4 kom po 1.177,50.
E, sad se pitam, zašto nije želio zaključiti zadnju veću cijenu a mogao je!?
Iz Uljanik plovidbe se može čuti da su Uprava i top 10 vrlo zabrinuti zbog pada cijene dionice, te se trude zadržati cijenu na koliko toliko normalnim razinama. Ljuti su jer misle da im ti netko namjerno ruši cijenu.