ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 20:42
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,17
2.381
168
14,10
14,50
-1,40%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Rocky, ne znam ali eto ja sam se postavio sportski na 1300. Doduse radi se o jednoj dionici, al kako rekoh radi se o cistom sportu [thumbsup]

PS. Prodavatelju, znam da nemas .uda srusit ju na 1300 [tongue]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

9 komada na kupnji.
je li neki brod potonuo?

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Evo poslagali su se novi kupovni nalozi oko 1800, izgleda da je ovo stvarno sve iznenadilo…
Baš me zanima što se desilo.

Mislim da prodaje netko kome je došla voda do grla, a kupuje trezor i onaj tko je pri cash-u. Ne vjerujem da će biti loš izvještaj 3 Q. Uostalom izvještaj bi trebao biti objavljen sutra pa ćemo vidjeti.

feragosto, sniženja…
šalim se. mislim da će trezor u akciju u ponedjeljak.

Rocky, ne znam ali eto ja sam se postavio sportski na 1300. Doduse radi se o jednoj dionici, al kako rekoh radi se o cistom sportu [thumbsup]

ej , reci da se zezas , ovo me pocelo brinuti

najvrednije stvari u životu su besplatne

Ma ne zezam se Nevera, sport je sport [thumbsup]. Sto te pocelo brinuti?

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

sakai, na ulpl svaki put kad se neko postavi s večom količinom biva poklopljen, danas su se složili na 1900 i tras, trebao si postavit 300kom na 1300, možda bi te poklopilo
sve se svodi na to da dok nema kupnje neće ni padat, malo se šalim, pozdrav

&

Nevera ,prodaj to da iducu put po tebe ne moram dolazit kolima hitne pomoci.
Ukrcat ces se ponovno na 1500-1700 ljepo sam ti rekao ..bjezi na 3600 cak je i onaj jebivjetar Pavletic izašao.

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Što se to danas dešava na ovoj dionici? Pravi potop…
Očekuje se loše izvješće?

Zašto bi bilo loše.Nakon dugo vremena,ako sutra ne bude izašla obavijest o novoj dokapitalizaciji,
dobit po dionici,a i BV će postati vidljivi i za obične igraće.Prodaje brodova nema.
Postat ćete transparentni i usporedivi ,a to je jako opasno jer bi dionica trebala ići prema fair
vrijednosti.Trezor je jedina nada.Pa valjda bi trezor trebao biti podrška a ne jedina nada.
Nije lijepo vidjeti da netko veliki ovako ubija kupnju.Vjerovatno insider koji zna kakav je izvještaj,
ili neki uplašeni koji se boji izvještaja.A izvještaj će sigurno biti dobar ,ali prema floti kojom
ULPL raspolaže,a za ovu cijenu ona bi trebala biti gotovo za 50% veća.I to je problem.

Dokapitalizacija je jedina šansa.Ne vjerujem da će vas menađment ostaviti na cijedilu.A tu je i trezor.A što ako ne bude ni jednog ni drugog?

Čini mi se da investitori koji su sudjelovali u zadnjoj dokapitalizaciji nisu popušili novce, jer je ULPL za njih pala nekih 15-20% dok su druge likvidne dionice pale od 30-60%. Ako ćemo računati da bi oni i onako
bili u dionicama onda su sačuvali dobar dio portfelja(iznimka su INA i LCDS). Stvar je u tome s koje strane se gleda.

klodovik

Čini mi se da investitori koji su sudjelovali u zadnjoj dokapitalizaciji nisu popušili novce, jer je ULPL za njih pala nekih 15-20% dok su druge likvidne dionice pale od 30-60%. Ako ćemo računati da bi oni i onako
bili u dionicama onda su sačuvali dobar dio portfelja(iznimka su INA i LCDS). Stvar je u tome s koje strane se gleda.

Mi smo stvarno neka luda balkanska burza.U ovom trenutku jedini index vozarina a koji je bitan za
tankerski dio ULPL/polovina flote/ima konstantan rast, cijena dionice pada.Ista stvar i kod TNPL.
Dok je BDTI žestoko rastao dionica je konstantno padala.Što veća mogućnost zarade dionica pada.
Netko ovdje dobro mulja.A sada kada BDTI žestoko pada dionica je čak malo narasla.A trebalo bi
biti barem voda .Uspjeli smo na našoj burzi pobjediti sve zakone fizike.Brže plivaš uzvodno,nego
nizvodno.

New Report

Close