ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 12:23
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,70
15
1
14,30
14,60
2,80%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

41 kn – 15.9.

41 ili 42? 15.09. ili 05.09.?
[/quote]

42.5kn
Ne zna se kada će isplatiti.

Zrno do zrna pogača, burek do bureka pekara, pekara do pekare Mlinar.

Imala sam dionice ULPL i ne sječam se s kojim danom si trebao imati dionice da imaš pravo na dividendu. Može li informacija?

Evo našla sam na ZSE, skupština održana 31.03.08. Stvarno nisam pratila, a sudjelovala sam u dokapitalizaciji. Znači tko je sudjelovao u dokapitalizaciji ima pravo na dividendu, ako imam pravo, jer s tim danom si morao imati dionice za dokap? Ma nisam ja kao ivana7, ne pratim dionice sa dividendom, nego tako ako se pogodi, super.

Imala sam dionice ULPL i ne sječam se s kojim danom si trebao imati dionice da imaš pravo na dividendu. Može li informacija?

Sa 31.03. – prema popisu SDA

Dobra likvidnost danas, 1 dionica do sada, [lol] Pa kako ljudi obzirom na takve fundamente?? [lol]

GLAVNO DA SE PRIČA, PA MAKAR I DOBRO!

evo

Dobra likvidnost danas, 1 dionica do sada, [lol] Pa kako ljudi obzirom na takve fundamente?? [lol]

evo, netko te čuo i odmah napravio 700 000 kn prometa !

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Po kretanju cijene ULPL 25.7.2008 u 12.53 je ušla u igru veća riba. Zna ona zašto. [rolleyes]

Po kretanju cijene ULPL 25.7.2008 u 12.53 je ušla u igru veća riba. Zna ona zašto. [rolleyes]

fajl mi je nečitak. drugi imaju istih problema?

još jedna o dokapitalizaciji…
s obzirom na history dosadašnjih doapitalizacija i stanje dionica poslije istih, i ova je trebala biti super poslije dana d, no dogodilo se da su čak i oni koji su kupili na najnižoj vrijednosti u jeku pada crobexa, čak i nakon dokapa na negativnoj nuli, ovisno kad su (naravno, i da li su) prodali dionicu. u jednom trenutku je bila 2300…
druga stvar mene interesira… s obzirom na opekotine 1. stupnja na ovom dokapu i na učestalost dokapitalizacija (svakih 9 mjeseci), dokapitalizacije definitivno neće (i ne smije) biti prije nego ova dionica probije 3k kn., jer bi u protivnom bila tarapana. spasonosnim zapovijedima potaknuti i božanskim naukom poučeni usuđujemo se govoriti: beriva je bilo ili ima samo za postojeće dioničare kojima je ova prethodna dookap. bila 2,3 ili 4. dakle, trebalo bi tek u sljedećoj biti za one (nas) koji su 8smo) ušli tu u prošlom dokapu. a to će biti pri probitku od 3k kn.

kada će management početi puniti trezor podižući, a ne samo spašavajući dionicu?
ili jednostavno, čekati neko bolje vrijeme?

sjajno što management brani ovu dionicu na 2k kn i sada na ovoj razini mi je dobro štedjeti u ovoj (pri ovoj cijeni) blue-cipolikoj dionici. diše na 2k-2,2k i 10% nije loše maznuti za mjesec-dva. ispod 2k neće. barem mislim. nema napretka, ali barem sada, pri kamenom crobexu od 3,5 – 3,6. da ne idem u banku oročavati pare.
any shared thoughts?

Pa da bi išli prema 3 k morala bi uprava dogovoriti koji bolji TC (a što je sa izjavom Pavletića 31.03. na skupštini o kupnji polovnajaka?). Teorestki, naizgled i manje vrijedan zaključen ugovor u nekom razdoblju, uključujući i one strateške poteze tvrtke, kad je u pitanju dokovanje, čekanje za zaključivanje povoljnijeg ugovora o prijevozu stvari morem (charter..), može biti dohodniji.

A drugo kada bar približno pokušamo pogoditi koliko bi mogla iznositi zadržana dobit iz 4 Q07 i koja još uvijek nije bila implicirana u 1q08. Nadajmo se, da će ipak to napraviti u kojem budućem izvješću i kada samo to naprave, onda bi stvarno mogli poletjeti na 3k. A do tada…

Pavletic kupio 400 komada, http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/1334-08-ULPL_stjecanje.doc, meni se cini da cemo uskoro konacno explodirati. polugodisnji bi mogao bit bomba!.

VIVA LA REVOLUCION !!!

New Report

Close