ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:21
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,30
272
19
14,30
14,60
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ovo Šorcevo darovanje je lako objašnjvo – on je, ako se ne varam, jedini iz NO-a koji je u prošlom dokapu prodavao dionice ulpl na svoje ime, pa je to bio i obvezan prijaviti na ZSE. Zato je nama i bilo relativno jednostavno izračunati koliko je tom trgovinom zaradio.
Sad je očito pametniji, pa je napravio što i Pavletić zadnji puta – ‘darovao’ je dionice koje planira iskrcati na maksimumu cijene kod sljedeće dokapitalizacije. Tako tu prodaju neće morati prijaviti. Onda će s tom lovom kupiti dionice od trezora, po istoj cijeni po kojoj ih je trezor kupio (na što ima pravo), a razliku spremiti u džep.

Pošto nije moj stil da samog sebe citiram, novi kolege (a i oni zaboravni) mogu pogledati moj post sa stranice 415 ove teme u kojem je opisano kako je Šorc zaradio neku ‘siću’ kod prošlog dokapa, pa će im biti jasnije o čemu se radi.
Jasno je da osnovni cilj dokapa nisu takve transakcije uprave i NO-a, ali očito dečke veseli zaraditi svaki put nekoliko stotina tisuća kuna trejdanjem. To im valjda dođe kao bonus. I još je neoporeziv.

Imao sam, imam, ili ću imati dionice o kojima pišem.

Manitu,a je li ovo što si napisao moralno i zakonski u redu?Istinabog,zakon ne mora biti moralan…No,da li na taj način oni stvaraju lijepu sliku o sebi i firmi koju predvode? [shocked]

Ovo Šorcevo darovanje je lako objašnjvo – … ali očito dečke veseli zaraditi svaki put nekoliko stotina tisuća kuna trejdanjem. To im valjda dođe kao bonus. I još je neoporeziv.

Školski primjer zdravog razmišljanja. Ajde da vidimo sad insajderski kontranapad.
A da li je moralno – svakako nije. Zakonski – je.
A sudeć po prometu, slijedeći dokap je, izgleda, neminovan i jako blizu. Uostalom, intervali između dokapa su sve kraći.

Autor posta posjeduje dionice ATPL-R-A i HT-R-A. Također, unaprijed zahvaljuje Neznanom junaku na asu.

eto danas sam vidio Pavletića kako se vozika u svom bijesnom Mercedesu…..a mi kupimo siće….bogati će uvijek biti bogatiji…. [sealed]

DOKUP!

čitam i ne vjerujem. kakvi ste vi autodestruktivci. pa jeste li vi dioničari ili niste? svo to vaše moraliziranje, zavist prema bogatima itd. – vi kao da niste svjesni da kad bi se legalizirao vaš način razmišljanja vas/nas bi mase stavile jednako na listu za odstrel kao i neki pavletiće i šorcove? ako vam je sve to nemoralno, što ćete moći odgovoriti onima (većini stanovništva) kojima je nemoralan svatko tko udvostruči svoj kapital na nekoj dionici u nekoliko mjeseci i koji misle da bi bilo najpravednije da nekih 80% te zarade da državi?

@ Georgija – već dugo pomišljam, da stavim na forum ono što si ti napisao (idu mi na k.. antidestruktivni postovi u smislu, koliko je ko zaradio, što su vozili i voze danas….pa jel to važno za dionicu ULPL). E sad ti napisao i znamo, da 100 % drži.

@manitu
– izgleda, da se dečki ozbiljno pripremaju za sljedeći dokap. Treba pratiti dali će biti još ugovora o darovanju, jer ćemo tako znati koliko dionica TOP 10 planira iskrcati na maksimumu cijene kod sljedeće dokapitalizacije.

Nek Pavletić više gleda svoj core bussiness, nego mešetarenje s dionicama. Ako bu se Pavletić još bogatio na ULPL, bogatiti će se i dioničari i svi ćemo biti zadovoljni.
Kako predviđate tijek slijedećeg dokapa po objavi, obzirom na prokuženu šprancu i ishod ovog zadnjeg? Moguće je da će po objavi poznati brutalni rast zaustavljati velika količina dionica koja se nakotila u dokapima i koja je upoznala šprancu.

Prokužili smo samo šprancu prošlih dokap. Ništa to ne znači.
They will play game No. 2

eto danas sam vidio Pavletića kako se vozika u svom bijesnom Mercedesu…..a mi kupimo siće….bogati će uvijek biti bogatiji…. [sealed]

mi sretni, skupimo 10,20.. dionica u dokapu, a top 10, po 10.000,…..

poruka; mi smo zadovoljni i sa malim! [cool]

samo što nije...

mi sretni, skupimo 10,20.. dionica u dokapu, a top 10, po 10.000,…..

poruka; mi smo zadovoljni i sa malim! [cool]

naravno….meni ok i ovako [smiley]

DOKUP!

Izgleda da neki ne žele da ULPL prebrzo ode gore, neki se jos nisu stigli ukrcati pa love voz na 2300

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

Da li su proknjižene dodatne dionice iz zadnjeg dokapa?

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

New Report

Close