Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,56 | 4.076 | 280 | 14,50 | 14,90 | 3,45% |
ja ulpl pšrodajem na 3333,33,bez obzira na mogući pad ostalih cijena dionica,ulpl je i dalje itekako primamljiva na ovoj cijeni…
Ja ču razmisliti na 3333,33 ali isto tako bi volio uči najesen u dokapitalizaciju i dobiti dionice po povlaštenoj cijeni.
Ja ču razmisliti na 3333,33 ali isto tako bi volio uči najesen u dokapitalizaciju i dobiti dionice po povlaštenoj cijeni.
pregršt želja; ponavljam ne prodajem, već samo još kupujem … [cool]
KNECHT 19
Bit ce takvih dana sve vise. doslo je i nase vrijeme. Samo polako i bez stresa. Hajmo sine, u visine:)
IZVOR: http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=45228
Pa evo vam sada analitačari fundamenta guštajte….NAJ JAČA DIONICA 100% samo bez malih drkača koji prodaju dionice da kupe LCD tv za EP…dionica trenuto vrijedi 4000 ….ali samo ako joj dozvolite
a sada puče čitaj:
Što se tiče budućnosti Uljanik plovidbe, Pavletić smatra da je vrlo povoljna. Osim planova o povećanju flote za dva i pol puta do 2015., kompanija je putem tvrtke ISTRIA CONSULT d.o.o. ušla u drugu fazu prednatječajnog postupku za lokaciju otok Sv. Katarina i Mulimenti u sklopu projekta Brijuni rivijera. Projekt vrijedan oko 200 milijuna dolara će, pobijede li na natječaju, realizirati zajedno sa STANGL CONSULT-om iz Austrije, a u zajedničkoj tvrtki pulski brodar ima 25 posto udjela. Osim toga, posjeduju i poljoprivredna zemljišta u Istri koja su nedavno zasađena maslinama, tako da se u budućnosti misle baciti i na poljoprivredu, iako je taj projekt tek u začecima.
Planovi su na papiru vrlo ambiciozni i logični (u diverzifikaciju su krenuli i ostali domaći brodari, u prvom redu Atlantska plovidba), no pitanje je hoće li se ostvariti na vrijeme da ublaže pritiske novogradnji koje bi trebale preplaviti tržište za tri ili četiri godine i vjerojatno smanjiti cijene vozarina. Činjenica je da će o budućnosti pulskog brodara odlučivati njegovo poslovodstvo i najveći dioničari, koji su do sada pokazivali prilično visok stupanj zajedništva te se odupirali pritiscima za prodaju svojih udjela. Pavletić ne bježi ni od te teme, ali između redova se može iščitati da će se o tome razmišljati ili u slučaju neke nemoralne ponude ili ako dođe do razlaza starih prijatelja s popisa top deset dioničara. Kako sada stvari stoje, ni jedno ni drugo nije na vidiku.
a viktor lenac?zna li itko da li je je ulpl suvlasnik viktora lenca?jer ta firma će biti pod zaštitom države,i praktički joj je budućnost zagarantirana…
pilula, svaka cast!Iako, sa stajalista malog dionicara, meni, a vjerujem i vecini, bi vise odgovarao scenario vidjen na Plivi. Recimo, zagrizu 2 brodarske firme i nadmecu se koja ce vise dat. Doguraju cijenu do 4000-5000 Kn a mi lijepo prodamo dionice i popijemo rakiju. Nadam se da ce doci nemoralna ponuda ili da ce se uprava umoriti [cool]
još ove godine se može obaviti dokap po nominali,a od iduće neće biti baš tako…
A zašto se iduće godine više neće moći obaviti dokapitalizacija po nominali? [undecid]