ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,96
2.993
200
14,80
15,10
-1,33%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Lijep pogled danas [thumbsup]

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Na jesen im "Treći Maj" treba porinuti prvi naručeni brod, ( inače su naručili kod njih ukupno 4 broda -sve kemikalci ) pa će onda dionice još više skočiti, a tada opet možda bude nova dokap.

Ugodni Vam kišni vikend [smiley]

Evo kolege, malo po malo se oporavljamo. kao sto i rekoh neki dan, sad je na nas red. 2300 je tu, sad bi trebali na 2500-2600.

VIVA LA REVOLUCION !!!

nego da li će ih bit više od jedne što je malo vjerojatno, i koji odnos će biti, vjerojatno neće biti 1:0.45, nego neka varijanta bliže 1:1 (ne znam da li koji zakon RH to brani)

Ne pamtim dugo ovakav slučaj (ne računam prijedlog dokapa) da je ATPL u padu 0,88%, a istovremeno ULPL u plusu skoro 6%..

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

nego da li će ih bit više od jedne što je malo vjerojatno, i koji odnos će biti, vjerojatno neće biti 1:0.45, nego neka varijanta bliže 1:1 (ne znam da li koji zakon RH to brani)

Koliko je meni poznato nijedan zakon ne brani bilo koji predloženi omjer dokapa

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

Ne pamtim dugo ovakav slučaj (ne računam prijedlog dokapa) da je ATPL u padu 0,88%, a istovremeno ULPL u plusu skoro 6%..

Još malo do 2400, pa će svi koji su sudjelovali u dokapitalizaciji po prvi puta,biti u ‘plusu… [kiss]

Još malo do 2400, pa će svi koji su sudjelovali u dokapitalizaciji po prvi puta,biti u ‘plusu… [kiss]
[/quote]

matematika ti ide??

samo što nije...

Iako to nema baš veze na zse, ali ULPL ima i tankerski dio flote, pa ne mora padati ako pada ATPL.
Ne mora ni ATPL padati čim je indeks malo pao, jer nije niti rasla, kao ni ULPL dok su se vanjski bordari vraćali na ATH. Ali eto kakvi dionicari, takva će biti i cijena dionice u ovo vrijeme kad veliki stoje po strani. Zanima me baš oće li cijena izdržati toliko novih dionica po 400 kn bez pada. Iako IMHO trezor ispod 2100 neće dati.

Iako to nema baš veze na zse, ali ULPL ima i tankerski dio flote, pa ne mora padati ako pada ATPL.
Ne mora ni ATPL padati čim je indeks malo pao, jer nije niti rasla, kao ni ULPL dok su se vanjski bordari vraćali na ATH. Ali eto kakvi dionicari, takva će biti i cijena dionice u ovo vrijeme kad veliki stoje po strani. Zanima me baš oće li cijena izdržati toliko novih dionica po 400 kn bez pada. Iako IMHO trezor ispod 2100 neće dati.

Nažalost neće, uz toliko novih dionica i općenito lošeg stanja na tržištima(nikakva likvidnost, loše viijesti) past će ULPL zajedno s ostatkom Crobex-a.Možda pričice o dokap. uspiju održati ulpl na trenutnoj razini, al ne dugo.
Imam ulpl i ako ga netko želi kupiti prodam ga po 3400, prije ne!

http://www.thestreet.com/_yahoo/video/strategysession/10419178.html?cm_ven=YAHOOV&cm_cat=FREE&cm_ite=NA#10419178. Ovdje tip jednostavno i logicno objasnjava zasto ce vozarine rast i dalje. Ne znam da li je to vec neko postao. Ukratko 3 su razloga za daljni rast vozarina: a) ugljen, B) potres u Kini i c) credit crunch. Prvog u Kini ima prepremalo a potraznja raste li raste, 2. potres je uzrokovao paralizu zeljeznickog prometa u Kini pa ce i to zahtjevati dodatni brodski prostor a da ne govorimo oko obnove i popravaka milijuna domova, zgrada, cesta, brana… Konacno, nedostatak kredita usporava izgradnju brodova, otkazivanje narudzbi i teskoce u brodogradilistima oko financiranja. Dakle, potrebno je samo strpljenje da se to prelije prvo u BDI a nakon toga i u cijenu nase dionice, porast dobiti, vecu dividendu, nadam se i inzvanrednu…

VIVA LA REVOLUCION !!!

Da mislim da bu zbog Kine i Indije to sve išlo prema gore, pogledajte samo taj graf koji drži frajer na ovom prilogu u ruci. Osobno mislim da je ovo jako niska cijena za ULPL koliko to može još potegnuti !

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

New Report

Close