Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,30 | 272 | 19 | 14,30 | 14,60 | 0,00% |
Sve je vrlo jednostavno, dokapitalizacija se radi da bi se obogatili većinski dioničari. Pogledajte samo bilancu i čitajte koliku su ogromnu dobit grupe prebacili na "kajmanske otoke", a mi sa sićom punimo njihove džepove dokapitalizacijama. Sa lovom od ove dokapizalizacije mogu kupiti jednog omanjeg Sunseekera!
znači i ti pripremaš put na kajmanske otoke!! smo je pitanje; koliko puta ćeš krcati tank?
Sve je vrlo jednostavno, dokapitalizacija se radi da bi se obogatili većinski dioničari. Pogledajte samo bilancu i čitajte koliku su ogromnu dobit grupe prebacili na "kajmanske otoke", a mi sa sićom punimo njihove džepove dokapitalizacijama. Sa lovom od ove dokapizalizacije mogu kupiti jednog omanjeg Sunseekera!
S time se ne slazem, uvijek se netko bogati, ali ako je dokapitalizacijom koje idu po najmanje
2 puta godisnje okrenem min. 40%, i ludom dosta u ova vremena, a tko bolje poznaje
strukturu i uparavu, tj managment ULPL, zna kaka je to firma.
Vrhunska, decki znaju svoj posao, ovo nije drukanje, nemam veze s tim.
Po meni osobno, za sada najbolja dionica s najvise potencijala, no vrijeme ce pokazati svoje.
Saludos!
dobrom proizvodu nije potrebna reklama
kaže kolega chuki
ja se ne bih složila
u reklamiranju nema dobrih i loših proizvoda
ima samo uspješnih i manje uspješnih firmi
i u skladu s tim više ili manje love za reklamu
a nije bilo nikavog vrijeđanja
zaista
nisam ni ja sklona postovima koji nerealno ocjenjuju pojedinu dionicu
samo sam odgovorila na vaš post
jer mi se činilo da se nekakav odgovor s vaše strane očekuje
pozdrav i vama
Uf krenulo je nema nikakvih brana … di bu se ovo zaustavilo majko moja !
😉 ovo je najzabavnija dionica ….brdo siromašnih koji otkrivaju vodu sa spikom kako se bogati (veliki dioničari) još više bogate a mali gube 😉 luda ekipa…jer sve je super i sve je za 5 kada si muško i voliš nogomet da vam ne treba za kruh i svi se stavite na 3500 opet bi se prodavalo ali ovako samo prodajte ispod cijene baš super …
S time se ne slazem, uvijek se netko bogati, ali ako je dokapitalizacijom koje idu po najmanje
2 puta godisnje okrenem min. 40%, i ludom dosta u ova vremena, a tko bolje poznaje
strukturu i uparavu, tj managment ULPL, zna kaka je to firma.
Vrhunska, decki znaju svoj posao, ovo nije drukanje, nemam veze s tim.
Po meni osobno, za sada najbolja dionica s najvise potencijala, no vrijeme ce pokazati svoje.
Vrhunska jer ti okreneš 40%!? Ma daj ne trabunjaj, a što je sa slijedećim?
Dobit grupe za 2007.g. iz bilance je 254 miliona kn!
Dobit Društva nakon skupštine ULJANIK PLOVIDBA za 2007. godinu je 29,5 miliona kn!
Šta se događa sa preostalih 224,5 miliona kn?
😉 ovo je najzabavnija dionica ….brdo siromašnih koji otkrivaju vodu sa spikom kako se bogati (veliki dioničari) još više bogate a mali gube 😉 luda ekipa…jer sve je super i sve je za 5 kada si muško i voliš nogomet da vam ne treba za kruh i svi se stavite na 3500 opet bi se prodavalo ali ovako samo prodajte ispod cijene baš super …
da to mi nije jasno tko prodaje dionice po ovako niskim cijenama, a glumi bogataše!!!???