ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:13
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,30
272
19
14,30
14,60
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Koliko vidim…mišljenja su različita i podijeljena.Sjeća li se tko da li je i u prve tri dokapitalizacije cijena nakon dana D pala za čak 25%?? [embarass]

Odi na stranicu ZSE i pogledaj graf ULPL zadnje 3 godine, svaki nagli rast je posljedica objave dokapa, svaki nagli pad je posljedica zadnjeg dana za dokap. Pad cijene je uvijek bio siguran i očekivan i to nije nikakva vijest.

Koliko vidim…mišljenja su različita i podijeljena.Sjeća li se tko da li je i u prve tri dokapitalizacije cijena nakon dana D pala za čak 25%?? [embarass]

Odi na stranicu ZSE i pogledaj graf ULPL zadnje 3 godine, svaki nagli rast je posljedica objave dokapa, svaki nagli pad je posljedica zadnjeg dana za dokap. Pad cijene je uvijek bio siguran i očekivan i to nije nikakva vijest.
[/quote]

pad je predvidiv i možemo reći: KONSTANTA na koju se može računati

rast je isto predvidiv; jer ekipa izlazi iz dionica gdje je postignut max. i očekivana max. vrijednost, pa po zakonu investiranja, negdje moraju uložiti novac, a to je u one dionice kod kojih se očekuje rast.
da nema špekulanata, kao i što teorija burzovnog poslovanja govori, uopće ne bi bilo zanimljivo …

princip: plime i oseke [cool]

samo što nije...

sve se lijepo vidi …

Eto, sad kad smo to lijepo raspravili bilo bi najbolje da svatko kupi 3-4 dionice i eto nas za cas na 2300. To bi povuklo i druge i haj haj uzivaj [lol]
Puno bolji recept od kukanja i naricanja tipa zasto je pala zasto ne ide gore…

VIVA LA REVOLUCION !!!

Eto, sad kad smo to lijepo raspravili bilo bi najbolje da svatko kupi 3-4 dionice i eto nas za cas na 2300. To bi povuklo i druge i haj haj uzivaj [lol]
Puno bolji recept od kukanja i naricanja tipa zasto je pala zasto ne ide gore…

Pa šta se čeka? [thumbsup]

možem ja nešto pitati?hvala.:-)
baš čitam na tom trezoru od glasa istre i ATPL tuče sve ove druge po prihodima,dobiti…e sad,mene zanima kad je ATPL imala zadnju dokap i zašto oni tako često ne rade dokape?kao ULPL.
a drugo,koliko se može kupiti brodova s ovim novim kapitalom?ipak je u svrhu toga rađeno.
e hvala.
[proud]

kolega chuki reklamira atpl na temi ulpl
a ima se i tema usporedba brodara
ne tvrdim da je njegov post netočan, uvredljiv, pretenciozan
ili nekaj četvrto
samo mislim da je fulao temu
a za jedno 30-ak godina
koliko je atpl starija od ulpl
vjerojatno ni njima neće biti više potrebne dokapitalizacije i slični marifetluci
kako bi se dokopali kapitala za razvoj firme
naravno, tek ćemo vidjeti kako će ta lova biti iskorištena
kao što ćemo morati malo pričekati dok se ne slegne prašina ove dokapitalizacije
da vidimo kuda će cijena dionice

free tibet

dobro jel vidi ovo netko!
odoše cijene vozarina u nebo, cijena nafte pada, uuuuupppsss!

Daily Market: This page contains the latest Dry Bulk Shipping News

04 June 2008

Baltic Dry Index (BDI) +120 11623
Spot Rates
[thumbsup]

samo što nije...

Evo,ja bahato krenuo sa 2157 kom.1 [lol]

možem ja nešto pitati?hvala.:-)
baš čitam na tom trezoru od glasa istre i ATPL tuče sve ove druge po prihodima,dobiti…e sad,mene zanima kad je ATPL imala zadnju dokap i zašto oni tako često ne rade dokape?kao ULPL.
a drugo,koliko se može kupiti brodova s ovim novim kapitalom?ipak je u svrhu toga rađeno.
e hvala.
[proud]

kolega chuki reklamira atpl na temi ulpl
a ima se i tema usporedba brodara
ne tvrdim da je njegov post netočan, uvredljiv, pretenciozan
ili nekaj četvrto
samo mislim da je fulao temu
a za jedno 30-ak godina
koliko je atpl starija od ulpl
vjerojatno ni njima neće biti više potrebne dokapitalizacije i slični marifetluci
kako bi se dokopali kapitala za razvoj firme
naravno, tek ćemo vidjeti kako će ta lova biti iskorištena
kao što ćemo morati malo pričekati dok se ne slegne prašina ove dokapitalizacije
da vidimo kuda će cijena dionice

[/quote]

pa ne reklamiram ništa.samo sam bio malo ironičan.nisam emotivno vezan ni za jednog od brodara,iako imam nešto ULPL.ovdje svi hvale dotičnu dionicu kao i na svakoj temi za konkretnu…pa sam samo htio reći "ako je firma tako dobra zašto se financira dokapima?" paralela s onim "koji proizvod se reklamira? novi i onaj koji ne ide dobro". dobrom proizvodu nije potrebna reklama.
nemojte se samo ljutiti i naći uvrijeđenima…ovo je samo dionica.ja sam u njoj u minusu 28% pa sam hladan ko špricer.
ostajte dobro.čitam vas.

Evo,ja bahato krenuo sa 2157 kom.1 [lol]

teško je dići cijenu kad ekipa čeka rast cijene radi istovara

Gdje je nestala prodaja? Jel netko već zna eventualne rezultate 2Q? nešto se dešava…

Ljudi su, općenito, nalik na pse koji počnu lajati čim izdaleka začuju

Sve je vrlo jednostavno, dokapitalizacija se radi da bi se obogatili većinski dioničari. Pogledajte samo bilancu i čitajte koliku su ogromnu dobit grupe prebacili na "kajmanske otoke", a mi sa sićom punimo njihove džepove dokapitalizacijama. Sa lovom od ove dokapizalizacije mogu kupiti jednog omanjeg Sunseekera!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

New Report

Close