Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,17 | 2.381 | 168 | 14,10 | 14,50 | -1,40% |
Zašto ste toliko sigurni da će ponovno biti dokapitalizacije..i to još u ovoj godini ??
Zašto ste toliko sigurni da će ponovno biti dokapitalizacije..i to još u ovoj godini ??
Zato jer su dosada bile 4 u 3 godine.Znači,svakih 8 mjeseci..dakle,nova ide oko Božića.Jer,to je najbolji put za skupljanje love za brodove (bez zaduživanja)a i za povećanje bogatstva onih koji baš o tome i odlučuju… [rolleyes]
Zato jer su dosada bile 4 u 3 godine.Znači,svakih 8 mjeseci..dakle,nova ide oko Božića.Jer,to je najbolji put za skupljanje love za brodove (bez zaduživanja)a i za povećanje bogatstva onih koji baš o tome i odlučuju… [rolleyes]
[/quote]
Ma sve je to jasno..ali to ne znači da će takav obrazac (u tim intervalima) ponavljati konstatno i unedogled..zar ne ??
alan_poh
samo čuo ?? Ili je to ipak neki konkretan (ili koliko toliko pouzdan) izvor informacija koji zna nešto o dokapu ?
alan_poh
samo čuo ?? Ili je to ipak neki konkretan (ili koliko toliko pouzdan) izvor informacija koji zna nešto o dokapu ?
pa neznam zašto mu nebi trebao vjerovati….čovjek mi mjesec dana prije ovog dokapa (koji je upravo završio) rekao da će i dotični biti ubrzo….imam razloga mu vjerovati
alan_poh…
ok..možda stvarno tako i bude
Pa u prospektu pise da imaju namjeru aktivno sudjelovati na trzistu rabljenih bulkera..dakle, vjerojatno ce kupiti jos koji brodic..
Da,da!Odi na Glasistre.hr. klikni rubriku Trezor i čitaj današnji članak kako su dioničari zapravo izgubili sa ovom dokapitalizacijom.Pročitaj,pa reci što misliš o tome!!
opet me moderator – skinuo!
pročitah članak, ali zaista ne razumijem što je pisac s time htio reći!
možda je članak naručen, tko zna??? [cool]
dajte investitori, molim vas pročitajte ovaj članak, pa iznesite svoje mišljenje!
baš me zanima!!
http://www.glasistre.hr/?5f29d205f08a66b4428e9bf0fb02a7e6,PS,3710,3714,18560,,,,
dajte investitori, molim vas pročitajte ovaj članak, pa iznesite svoje mišljenje!
baš me zanima!!
http://www.glasistre.hr/?5f29d205f08a66b4428e9bf0fb02a7e6,PS,3710,3714,18560,,,,
mislim…ne razumijem…čemu pisanja o tom famoznom kapitalnom gubitku??? autor teksta je spomenuo prošlu godinu kao primjer gdje nije bilo gubitka…prošle godine nije bilo ni ovolikog pada cijele burze…..gubitak je za onog koji proda….odkud autoru teksta informacija da su svi prodali ULPL sa gubitkom? ima onih koji su ovu dionicu imali odavno te sad samo sudjelovali u dokapu bez kupovanja dionica na burzi u zadnje vrijeme….ima onih koji su uboli ULPL i prije objave o dokapu krajem 2 mjeseca….
glas istre je medij za lokalne noniće i babice koji idu na mrkat kupovat salatu pa usput sjednu u obližnju oštariju i tamo uz pijuckanje bevande ili gemišta sa svojim starim prijateljima razglabaju o glupostima….glas istre živi od penzionera….
ma zaista nije ništa objašnjeno! trebao je dati neki okvirni primijer i reći;
..ako je netko prije imao prosječnu vrijednost portfelja dionica ULPL-R-A > (više od) i sudjelovao je u dokapitalizaciji, tada mu je sadašnja vrijednost portfelja tolika i tolika, odnosno u .. gubitku je, a ako je …. kupovao ispod te vrijednosti i imao prosječnu vrijednost portfelja toliku i toliku …
tada je u plusu!!! Vrlo jednostavno [cool]