Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,17 | 2.381 | 168 | 14,10 | 14,50 | -1,40% |
u ovom dokapu sam sudjelovao prvi put.nekak mi je čudna računica na stanju s novima(u odnosu kako sam mislio da će biti).po kojoj cijeni se to računa kad sjednu da su sjele?
pa što tu nije jasno??? odi na portal od ULPL i pogledaj i izračunaj!
Dobar dan kolege,
Kako mi ovaj portal ( a i drugi ) pomaže.Naime od "zarade" nakom dvije dokap. mislio sam sve ove dionice prodati, sada će ipak ostaviti i čekati.vjerujem kolegi da će nakon 01.07.biti ipak sve jasnije osim toga ova je dionica ne tako davno bila na skoro 4.000,00 kn
srdačni pozdrav [smiley]
ako sam 10 komada platio 34000kn. i imao pravo na 5 po 400kn…koje stanje bi trebalo biti u kunama sada u portfelju?
pa što tu nije jasno??? odi na portal od ULPL i pogledaj i izračunaj!
[/quote]
tražim,ali ne mogu nigdje pronaći to na njihovoj stranici.
šta se ne računa i pridoda po nominalnom iznosu?
[/quote]
Nije mi do kraja jasno što vas muči? Ako ste dobili izvještaj od SDA u njemu vam jasno piše, kupili ste xx dionica po 400 kn, a iste sa tim datumom izvještaja iz SDA vrijede xx xxx kuna. [proud]
ako sam 10 komada platio 34000kn. i imao pravo na 5 po 400kn…koje stanje bi trebalo biti u kunama sada u portfelju?
Kuzim te ulozio si 36000 kuna a u portfelju ti pise da si ih platio 4xxxx kuna i da si 1xxxx kuna u minusu a u biti nisi, to i mene zivcira jer ulazna cijena mi je daleko manja od one kaj mi pise u portfelju, al neznam zakaj je to tak
10+5x sadašnja cijena= xxxxxxxxxxxxxxxxx
Ispada da si u debelom minusu [lol]
– cca 2500,00 kuna
Kuzim te ulozio si 36000 kuna a u portfelju ti pise da si ih platio 4xxxx kuna i da si 1xxxx kuna u minusu a u biti nisi, to i mene zivcira jer ulazna cijena mi je daleko manja od one kaj mi pise u portfelju, al neznam zakaj je to tak
[/quote]
da,upravo to.mislio sam da će pribrojiti po nominali 2000kn i onda sam u nekom malom minusu,a ovako sam opet u debelom.u stvarnosti ne,ali tak piše.
ti možda nisi u minusu jer ti ovo sigurno nije 1.dokap.ja se učim.:-)
Sutra regionalni dnevnik iz Pule "Glas Istre" najavljuje temu: U prilogu "Trezor" sutra /srijeda/ naš novinar Paolo Gregorović piše o četvrtoj dokapitalizaciji Uljanik Plovidbe,prvoj u kojoj su dioničari ostvarili kapitalni gubitak!
Pa,eto,pročitat ćemo ono o čemu možda detalje nismo znali.. [shocked]
10+5x sadašnja cijena= xxxxxxxxxxxxxxxxx
Ispada da si u debelom minusu [lol]
[/quote]
Kako je ružno kad se netko gušta na tuđoj nevolji, fuj! [angry]