ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 12:48
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
13,30
23.995
1,804
13,00
13,50
-3,55%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Wiz: ” Inace su tvoji postovi ok, al ovo je cista nebuloza, pa fala bogu svaki dan se cijena dionice mjenja, znaci mozes svaki dan zaradit, ili izgubit. Ne treba ti dokap da bi zaradio. . To smo ocekivali, stovise tome smo se i nadali……procitajte nekoliko stranica unazad postove od stovanih kolega. ” Vezano za nebulozu ja bi rekao da sam bio dobar prognozer. Narucene 4 novogradnje, u godini smo kad za njih moras staviti i neke novce i znajuci stil vladanja docap je bio samo pitanje vremena. Dionica je preko noci skocila 25% a ja u njoj mjesec dana. Prodaja na 3600 i novac u druge dionice, podcjenjene usljed korekcije koje su do danas odradile preko 40% za razliku od ULPL koja je nesto malo mrdnula zadnjih par dana. A sad jos jedna prognoza. Buduci je docap dosao rano nebi me cudio jos jedan krajem godine. I ne brini. Bude li ga bit cu unutra. Vezano za vracanje nazad ja bi se vratio na godisnje izvjesce. I ono je bilo cudno pa su kolege komentirale da je mozda novac na offshore firmama i da ce ga prikazati i 1Q. Moj komentar je bio ukoliko je to tacno ko nam garantira da ce sav novac zavrsiti u ziru. Jer ako varas drzavu skrivajuci novac na offshore firmama mozes i kolege dionicare (male). Ipak je pozamasna kolicina novca potrebna za dokupiti dionice docapa ekipe iz top 10. Ovo je sve spekulacija ali gdje ima dima ima i vatre kazu nasi stari.

***obrisano***
ULPL je super priča i svi koji je imaju će u narednih 12 mjeseci još zaraditi a ti ćeš se vratiti u dionicu kada bude iznad 4000 jer će tek onda biti potvrđen dokap a za cijenu od 4000 će se pobrinuti trezor…jer ovo što sam postao znaju i u upravi ***obrisano***…a investitor dobiti matičnu luku u srcu EU i Pula će biti centar trgovine prema zapadnoj Europi i razbiti na taj način i Rijeku i Kopar i TRST …jer se već sada priča da se BI ULJANIK zatvara i da se umjesto njega u Puli radi najmodernija luka u ovom djelu europe a za uzvrat Pula dobija sveučilišni grad …i to vam je to kako bi rekao DEDIER

a kao dokaz ove moje umotvorine [wink]

13.05.2008
Uljanik plovidba stekla vlastite dionice
12.05.2008
Uljanik Plovidba nastavila s kupnjom vlastitih dionica

PITAM JA VAS AKO NISAM U PRAVU ZAŠTO BI KUPOVALI NA 2300 kada mogu na miru čekati da mali igrači usmjere dionicu po trendu???? neki kažu jer je dionica podcijenjena …je istina je jer ima kupca koji čeka paket …..a mali i dalje prodaju za siću….zašto ???? ja vam garantiram da sutra svi stavite cijenu na 3500 kn opet bi tezor kupio ,samo što bid strana nezna ništa dok je ASK strana mudra….

OVO VAM JE PRVI I ZADNJI SAVIJET KOJI ĆETE DOBITI U ŽIVOTU PA POGLEDAJTE ŠTO ĆE SE DESITI…***obrisano***

Kako je ovo zabavno …napisao sam vam istinu imat ću problema na poslu zbog toga i ništa se neće desiti …
A ovo je savijet kao da sam vam 1988 rekao da kupite dionice microsofta… za one koji će i to pitati: da ja sam uložio ogromne novce u ULPL….

Bravo pilula. Inače teško, da te Techman shvatio. Ipak se čovjek razumije samo u brodove kao inženjer brodarstva.

Stvarno misteriozno. Dobro kapital i rezerve ukupno su se smanjile zbog manje dobiti jer nema prodaje brodova što je bila praksa prošle godine. Ali razlika u rezervama je u odnosu na prethodno izvješće veća za 179 mil. kn (a zašto toga nema u novčanom toku? – misteriozno)

Ne kužim, jel ti to ozbiljno il’ nas samo zezaš.

Organizacijska odnosno vlasnička struktura Ulpl je takva da se konsolidirano izvješće može prikazivati na više načina. …

Jel’ ti to ozbiljno il’ nas samo zezaš.[lol]

Onima koji smatraju da su izvješća netransparentna i da se tu nešto “mulja” predlažem da što prije izađu iz te dionice i da nas ostale puste na miru, a ne da nas kljukaju svakojakim analizama koje ne “drže vodu”.[angry]

Koliko vidim NITKO ovdje ne kuži o čemu se ovdje radi. Pa daj nas ti koji “znaš što si kupio” i “kome je sve jasno” prosvjetli i objasni o čemu se radi.

Siguran sam da bi svaka uprava bila sretna da ima ovakve dijoničare.[lol] [lol] [lol]

vorda me uvijek raspoloži [smiley]

DOKUP!

” ***obrisano*** ULPL je super priča i svi koji je imaju će u narednih 12 mjeseci još zaraditi a ti ćeš se vratiti u dionicu kada bude iznad 4000 jer će tek onda biti potvrđen dokap a za cijenu od 4000 će se pobrinuti trezor…jer ovo što sam postao znaju i u upravi ***obrisano***…a investitor dobiti matičnu luku u srcu EU i Pula će biti centar trgovine prema zapadnoj Europi i razbiti na taj način i Rijeku i Kopar i TRST …jer se već sada priča da se BI ULJANIK zatvara i da se umjesto njega u Puli radi najmodernija luka u ovom djelu europe a za uzvrat Pula dobija sveučilišni grad …i to vam je to kako bi rekao DEDIER

ja živim u Puli….jel ti znaš odkad se priča o tom zatvaranju Uljanika? više ni sam ne pamtim kada sam to čuo prvi put i šta sam sve čuo i koliko sam sve to puta čuo….ali i dalje svaki dan čujem sirenu u 15h i lupanje po brodovima….[kiss]

DOKUP!

ja živim u Puli….jel ti znaš odkad se priča o tom zatvaranju Uljanika? više ni sam ne pamtim kada sam to čuo prvi put i šta sam sve čuo i koliko sam sve to puta čuo….ali i dalje svaki dan čujem sirenu u 15h i lupanje po brodovima….[kiss]

A sta ce tek biti lupanja. 1Q u profitu. Volio bi da neko od nasih eksperata malo prostroliga tu bilancu. Papir svasta trpi.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Uljanik plovidba zabilježila pad dobiti

Uljanik plovidba (ULPL-R-A) je prema izvješću dostavljenom Zagrebačkoj burzi za prvi kvartal ostvarila dobit od 33,2 milijuna kuna, što je pad u odnosu na isto razdoblje lani kada je ostvareno 111,2 milijuna kuna dobiti.
Ostvaren je prihod u iznosu 80,2 milijuna kuna, što predstavlja pad u odnosu na 157,8 milijuna kuna prošle godine. Rezultat poslovanja znatno je manji u odnosu na isto razdoblje prethodne godine zbog manjih prihoda, odnosno zbog činjenice da za razliku od prošlog razdoblja ove godine nije prodan brod.

Rashod je u istim okvirima ostvarenim u prošlom obračunskom razdoblju i iznosi 46,9 milijuna kuna. Operativni i ostali troškovi kretali su se u okvirima planiranih, nešto manji u odnosu na usporedno razdoblje zbog manjeg broja brodova.

Sredstvima prikupljenim prošlom dokapitalizacijom Uljanik plovidba je izvršila povećanje ulaganja u vlastitu inokompaniju United Shipping Services One inc. u iznosu 10,2 milijuna dolara.

U tijeku je postupak nove dokapitalizacije koji se provodi sukladno odluci Glavne Skupštine društva od 31. ožujka 2008., emisijom novih dionica nominalne vrijednosti 400 kuna po dionici, u ukupnom iznosu 72 milijuna kuna.

Zarada po dionici iznosi 597,61 kunu.

pilula: ” svi ste zaradili na ULPL masu ….i još vrijednost dionice raste…. pa javite mi za sve tako mutne dionice da ih kupim…. ” Evo ti još jedne. TISK.[lol]

Vorda majstore, ajde ovako da budemo transparentni..

Vidim da voliš pljuvati okolo pa te izazivam:

Napiši fino dvije dionice na kojima smatraš da ćeš zaraditi i na koji rok. Ako imaš one po kojima pljuješ, sigurno imaš i one u koje vjeruješ.

Ja kažem: ULPL i TISK će narasti više od _bilo koje_ tvoje koju napišeš. Možeš i rok odabrati sam.

Kad mi odgovoriš, post ćemo sačuvati. Da li se slažeš?

I'LL BE BACK

&Vorda – da ponovim još jednom

U pojašnjenu izvješća stoji, da u rezerve se uključuju sve rezerve i zadržana dobit/gubitak te sve ostale pozicije kapitala i rezervi koje nisu drugdje uključene. Osobno mislim, da su rezerve veće za 179 mil. kn zbog zadržane dobiti podružnica.

Ja kažem: ULPL i TISK će narasti više od _bilo koje_ tvoje koju napišeš. Možeš i rok odabrati sam. Kad mi odgovoriš, post ćemo sačuvati. Da li se slažeš?

E, jebi ga, baš mi je čarobna kugla na popravku. Aj’ da ovo odgodimo za par dana.

Dečki,što će biti danas?Dokapitalizacija je završena!Čujem od povjerljivih izvora da nekoliko malih dioničara (neinformirani,pomorci,zakašnjeli,oni koji su pogrešno izvršili uplatu),nije uplatilo te povlaštene dionice..pa sad pitam kome će one pripasti i na koji način?Hoće li to biti transparentno?I hoće li danas dionica konačno potegnuti na gore,recimo bar 5%?Puse svima![kiss][kiss]

New Report

Close