i ja danas uplatio sto me ide… trenutni bdi i slicni pokazatelji me toliko ne interesiraju, koliko bi volio vidjeti ovo na bar 30% vecoj razini do kraja godine… da zalijecim relativni pusing i jos nesto usicarim [smiley]
Vrlo iskren komentar. Svaka cast.
deVito: ” stvarno komplicirate … tako da nisam vise siguran jel OK . Ja sam uplatio u RBA u Petrinjskoj tako pise i na onom papiru .. mislim da je to dovoljno i ne trebam nista nigdje slati jesam li upravu ??? ” Možeš i tako, a možeš izbjeći šalterušena način da platiš internet bankarstvom isprintaš potvrdu i pošalješ sve preporučeno u RBA poslovnicu u Pule, svejedno na koji način radiš samo u ovom drugom slučaju izbjegavaš one debilane koje smo čitali na forumu.
Kakve debilane? Ja sam u Vukovarskoj sve rjesio za 5 min.
106 XR: ” i ja danas uplatio sto me ide… trenutni bdi i slicni pokazatelji me toliko ne interesiraju, koliko bi volio vidjeti ovo na bar 30% vecoj razini do kraja godine… da zalijecim relativni pusing i jos nesto usicarim [smiley] ” Vrlo iskren komentar. Svaka cast.
Vrlo iskren i izuzetno skroman. Techman, jesam li ja što propustila ili je on realan? Po meni 30% je više nego skromno.
Sickboy:
”
deVito: ” stvarno komplicirate … tako da nisam vise siguran jel OK . Ja sam uplatio u RBA u Petrinjskoj tako pise i na onom papiru .. mislim da je to dovoljno i ne trebam nista nigdje slati jesam li upravu ??? ” Možeš i tako, a možeš izbjeći šalterušena način da platiš internet bankarstvom isprintaš potvrdu i pošalješ sve preporučeno u RBA poslovnicu u Pule, svejedno na koji način radiš samo u ovom drugom slučaju izbjegavaš one debilane koje smo čitali na forumu.
”
to i govorim ja sam u petrinjskoj u utorak za 1,3minuta rjesio
Ako bi bilo 30% rasta, to znači da bi dionica narasla na cca 2.800 kuna!To bi bilo fantastično,ali ja mislim da je preoptimistično i nedostižno.Mislim da je target (Kao i lani nakon proveden dokapitalizacije) cca 2.600 kuna![rolleyes]
Techman: ” 106 XR: ” i ja danas uplatio sto me ide… trenutni bdi i slicni pokazatelji me toliko ne interesiraju, koliko bi volio vidjeti ovo na bar 30% vecoj razini do kraja godine… da zalijecim relativni pusing i jos nesto usicarim [smiley] ” Vrlo iskren komentar. Svaka cast. ” Vrlo iskren i izuzetno skroman. Techman, jesam li ja što propustila ili je on realan? Po meni 30% je više nego skromno.
Zavisi od trzista likvida. Po mojim informacijama tanketi su u duzem TC pa ih poremecaj rtzista nebi trebao poremetit ali sve je stvar psihologije. Odu li tankeri generalno u krasni sta nije nemoguce s obzirom na broj i velicinu novogradnji koje stizu 2009/2010 mos ti vikat koliko hoces imamo ugovor. Bezanija a samim tim i pad su neminovni.
Sickboy:
”
”
Pa pročitaj zadnjih 10 stranica ove teme pa ćeš vidjeti obračune kod šalteruša.
Odu li tankeri generalno u krasni sta nije nemoguce s obzirom na broj i velicinu novogradnji koje stizu 2009/2010 mos ti vikat koliko hoces imamo ugovor. Bezanija a samim tim i pad su neminovni.
Kakva je situacija ako zabrane tankere koji nisu double hull ( nisu li koreanci to već učinili )
Kakva je situacija ako zabrane tankere koji nisu double hull ( nisu li koreanci to već učinili )
To je u procesu i vjerovatno je pomoglo da se market malo oporavi. Procitaj friski Platou na usporedbi brodara.
mise99: ” Techman: ” 106 XR: ” i ja danas uplatio sto me ide… trenutni bdi i slicni pokazatelji me toliko ne interesiraju, koliko bi volio vidjeti ovo na bar 30% vecoj razini do kraja godine… da zalijecim relativni pusing i jos nesto usicarim [smiley] ” Vrlo iskren komentar. Svaka cast. ” Vrlo iskren i izuzetno skroman. Techman, jesam li ja što propustila ili je on realan? Po meni 30% je više nego skromno. ” Zavisi od trzista likvida. Po mojim informacijama tanketi su u duzem TC pa ih poremecaj rtzista nebi trebao poremetit ali sve je stvar psihologije. Odu li tankeri generalno u krasni sta nije nemoguce s obzirom na broj i velicinu novogradnji koje stizu 2009/2010 mos ti vikat koliko hoces imamo ugovor. Bezanija a samim tim i pad su neminovni.
Zato je Pavletić na skupštini 31.3. i rekao, da se razmišlja u skoroj kupnji polovnjaka što mislim, da bi u ovom trenutku bio odličan potez..
Hm, u vezi novog Zakona o tržištu kapitala je izašao članak i ima ovo što se dijelom odnosi na ULPL: