Da mi je znati koji ovo ***obrisano*** prodaju na ovim razinama, par dana prije objave FI 1Q, i još pri BDI indeksu od preko 10000 ?![sad]
Dokapitalizacija ULPL se polako završava, ameri probili 13000 na DJI plus, BDI svakim danom ide u nove pobjede, sljedeći tjedan bi moralo izaći izvješće za 1 q08 i konačno očekujem, da cijena će ići na više razine.[smiley]
Neznam ljudi zašto se toliko mučite ono uplate u RBA poslovnicama i nošenja papirologije tamo. Ja sam jučer platio preko RBA internet bankarstva, isprintao potvrdu o uplati, ispunio upisnicu, sve to lijepo spakirao u kovertu i poslao preporučeno u RBA u Pulu i još s povratnicom me koštalo 15kn. Nikakvo dokazivanje tople vode sa šalterušama i sl.
Neznam ljudi zašto se toliko mučite ono uplate u RBA poslovnicama i nošenja papirologije tamo. Ja sam jučer platio preko RBA internet bankarstva, isprintao potvrdu o uplati, ispunio upisnicu, sve to lijepo spakirao u kovertu i poslao preporučeno u RBA u Pulu i još s povratnicom me koštalo 15kn. Nikakvo dokazivanje tople vode sa šalterušama i sl.
Mene je isto koštalo 11 kuna. _Uplata u Zabi + preporuka u Pulu.
Baš su nam gužvu napravili, jučer sam bio u poslovnici u Vukovarskoj, hrpa ljudi, samo u Zagrebu rade 3 poslovnice za upis, koma[shocked]
Da mi je znati koji ovo ***obrisano*** prodaju na ovim razinama, par dana prije objave FI 1Q, i još pri BDI indeksu od preko 10000 ?![sad]
Eh, nemaju svi kes, a mora se od neceg platit dokap. S obzirom da je rok uplate ponedeljak, cini mi se da je danas bio zadnji dan za izvlacenje novca…
HULK:
”
”
Eh, nemaju svi kes, a mora se od neceg platit dokap. S obzirom da je rok uplate ponedeljak, cini mi se da je danas bio zadnji dan za izvlacenje novca…
upravo zato bi se moglo desiti da pritisak s prodaje popusti kao što se to već danas desilo. BDI danas malo stagnira, ali zato BDTI 1,818 (+1.39%). bumo videli…
i ja danas uplatio sto me ide…
trenutni bdi i slicni pokazatelji me toliko ne interesiraju, koliko bi volio vidjeti ovo na bar 30% vecoj razini do kraja godine… da zalijecim relativni pusing i jos nesto usicarim [smiley]
stvarno komplicirate … tako da nisam vise siguran jel OK . Ja sam uplatio u RBA u Petrinjskoj tako pise i na onom papiru .. mislim da je to dovoljno i ne trebam nista nigdje slati
jesam li upravu ???
stvarno komplicirate … tako da nisam vise siguran jel OK . Ja sam uplatio u RBA u Petrinjskoj tako pise i na onom papiru .. mislim da je to dovoljno i ne trebam nista nigdje slati
jesam li upravu ???
Možeš i tako, a možeš izbjeći šalterušena način da platiš internet bankarstvom isprintaš potvrdu i pošalješ sve preporučeno u RBA poslovnicu u Pule, svejedno na koji način radiš samo u ovom drugom slučaju izbjegavaš one debilane koje smo čitali na forumu.
Trebalo je (ili se možda još stigne);
1. popuniti i potpisati ponudu koja je stigla preporučeno na adrese svakog od nas
2. istu tu ponudu zajedno sa potvrdom uplate ostaviti u jednoj od poslovnica RBA koje znaju šta sa tim ili preporučeno poslati na Pulsku RBA (adresa na ponudi)
3. nazdraviti uz pivo, sok ili kavu
Ugodan vikend