ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da mi je znati koji ovo ***obrisano*** prodaju na ovim razinama, par dana prije objave FI 1Q, i još pri BDI indeksu od preko 10000 ?![sad]

GLAVNO DA SE PRIČA, PA MAKAR I DOBRO!

Dokapitalizacija ULPL se polako završava, ameri probili 13000 na DJI plus, BDI svakim danom ide u nove pobjede, sljedeći tjedan bi moralo izaći izvješće za 1 q08 i konačno očekujem, da cijena će ići na više razine.[smiley]

Svi govore o BDI a evo za drugu polovicu ULPL flote danas lijepa vijest

BDTI 1793 +4,67 %

Vaš link

Neznam ljudi zašto se toliko mučite ono uplate u RBA poslovnicama i nošenja papirologije tamo. Ja sam jučer platio preko RBA internet bankarstva, isprintao potvrdu o uplati, ispunio upisnicu, sve to lijepo spakirao u kovertu i poslao preporučeno u RBA u Pulu i još s povratnicom me koštalo 15kn. Nikakvo dokazivanje tople vode sa šalterušama i sl.

Neznam ljudi zašto se toliko mučite ono uplate u RBA poslovnicama i nošenja papirologije tamo. Ja sam jučer platio preko RBA internet bankarstva, isprintao potvrdu o uplati, ispunio upisnicu, sve to lijepo spakirao u kovertu i poslao preporučeno u RBA u Pulu i još s povratnicom me koštalo 15kn. Nikakvo dokazivanje tople vode sa šalterušama i sl.

Mene je isto koštalo 11 kuna. _Uplata u Zabi + preporuka u Pulu.

Baš su nam gužvu napravili, jučer sam bio u poslovnici u Vukovarskoj, hrpa ljudi, samo u Zagrebu rade 3 poslovnice za upis, koma[shocked]

ttp://www.youtube.com/watch?v=XTzjTaGxews

Da mi je znati koji ovo ***obrisano*** prodaju na ovim razinama, par dana prije objave FI 1Q, i još pri BDI indeksu od preko 10000 ?![sad]

Eh, nemaju svi kes, a mora se od neceg platit dokap. S obzirom da je rok uplate ponedeljak, cini mi se da je danas bio zadnji dan za izvlacenje novca…

HULK:

Eh, nemaju svi kes, a mora se od neceg platit dokap. S obzirom da je rok uplate ponedeljak, cini mi se da je danas bio zadnji dan za izvlacenje novca…

upravo zato bi se moglo desiti da pritisak s prodaje popusti kao što se to već danas desilo. BDI danas malo stagnira, ali zato BDTI 1,818 (+1.39%). bumo videli…

i ja danas uplatio sto me ide…
trenutni bdi i slicni pokazatelji me toliko ne interesiraju, koliko bi volio vidjeti ovo na bar 30% vecoj razini do kraja godine… da zalijecim relativni pusing i jos nesto usicarim [smiley]

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

stvarno komplicirate … tako da nisam vise siguran jel OK . Ja sam uplatio u RBA u Petrinjskoj tako pise i na onom papiru .. mislim da je to dovoljno i ne trebam nista nigdje slati

jesam li upravu ???

[color=blue][i]Trgovina na malo ,veliko i od panicara u korekciji [/i][/color]

stvarno komplicirate … tako da nisam vise siguran jel OK . Ja sam uplatio u RBA u Petrinjskoj tako pise i na onom papiru .. mislim da je to dovoljno i ne trebam nista nigdje slati

jesam li upravu ???

Možeš i tako, a možeš izbjeći šalterušena način da platiš internet bankarstvom isprintaš potvrdu i pošalješ sve preporučeno u RBA poslovnicu u Pule, svejedno na koji način radiš samo u ovom drugom slučaju izbjegavaš one debilane koje smo čitali na forumu.

Trebalo je (ili se možda još stigne);
1. popuniti i potpisati ponudu koja je stigla preporučeno na adrese svakog od nas
2. istu tu ponudu zajedno sa potvrdom uplate ostaviti u jednoj od poslovnica RBA koje znaju šta sa tim ili preporučeno poslati na Pulsku RBA (adresa na ponudi)
3. nazdraviti uz pivo, sok ili kavu

Ugodan vikend

When someone asks you a question you don't want to answer, smile and ask, "Why do you want to know?".

New Report

Close