ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prvi put sam u kapitalizaciji pa molim nekoga od vas da mi pomogne. Obavijest sam dobio 30.04 (adresa u Ilici) i izmedju ostalog mi pise da bih trebao doci u postu xy radi preuzimanja u roku 5 dana i na posti su mi rekli da su vratili postu. Kako nisam u Hrvatskoj od 25.04 nisam niti mogao preuzeti. Sta mogu uraditi da bih ipak sudjelovao u kapitalizaciji? Ici u Pulu ili UNAPRIJED HVALA

Prvi put sam u kapitalizaciji pa molim nekoga od vas da mi pomogne. Obavijest sam dobio 30.04 (adresa u Ilici) i izmedju ostalog mi pise da bih trebao doci u postu xy radi preuzimanja u roku 5 dana i na posti su mi rekli da su vratili postu. Kako nisam u Hrvatskoj od 25.04 nisam niti mogao preuzeti. Sta mogu uraditi da bih ipak sudjelovao u kapitalizaciji? Ici u Pulu ili UNAPRIJED HVALA

Nama bi odgovaralo da ti ne uplatiš jer ćemo mi dobiti tvoje, ali ne valja biti pohlepan pa evo, zovi odmah +385 52 492 555. [thumbsup]

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

HVALA PUNO. Vec sam zvao ali su mi rekli da ce tek sutra oko 9 sati ujutro moci dati informaciju buduci da im posta jos uvijek pristize. A na obavijesti o prispjecu posiljke pise da bih trebao preuzeti u roku 5 dana pocevsi od 30.04. u 8:00 ali da se ne racunaju neradni dani u posti pa sad neznam dali racunaju 2.5 kao neradni dan?Ako je radni, onda je 5 dan bio jucer sto znaci da bi posta trebala biti vracena danas. Ali kako posta ne vodi nikakvu evidenciju o vracenoj posiljci neznaju mi reci niti kada su je vratili niti dali se takodjer vraca “preporuceno” a kamoli kad bi trebala biti u Puli. Sta mislite dali bi to do sutra trebalo stici kod njih u Pulu tocnije u sjediste Uljanika?

Vidim da je prestala rasprodaja i da će trgovanje krenuti po ask-u, naročito nakon FI 1. Q/2008, koji bi trebao biti objavljn za nekoliko dana (najkasnije do 15.05.2008). Nakon toga slijedi dividenda pa uzlet.[thumbsup]

HVALA PUNO. Vec sam zvao ali su mi rekli da ce tek sutra oko 9 sati ujutro moci dati informaciju buduci da im posta jos uvijek pristize. A na obavijesti o prispjecu posiljke pise da bih trebao preuzeti u roku 5 dana pocevsi od 30.04. u 8:00 ali da se ne racunaju neradni dani u posti pa sad neznam dali racunaju 2.5 kao neradni dan?Ako je radni, onda je 5 dan bio jucer sto znaci da bi posta trebala biti vracena danas. Ali kako posta ne vodi nikakvu evidenciju o vracenoj posiljci neznaju mi reci niti kada su je vratili niti dali se takodjer vraca “preporuceno” a kamoli kad bi trebala biti u Puli. Sta mislite dali bi to do sutra trebalo stici kod njih u Pulu tocnije u sjediste Uljanika?

eh sad…..na to ti pitanje ne moze odgovorit nitko osim same poste….a posto su oni u totalnoj banani….organiziranost im je nula…..na tebi je cekat i cekat…..nema druge

DOKUP!

@ dmlakic

a zar ti ne mogu poslati novu upisnicu DHL-om ili slično odmah sutra, prije nego im se vrati prva? pa ne boje se valjda duplog upisivanja dionica, to im se ionako ne može baš prošvercati.

uglavnom HOLD & HOPE

Ja sam danas prodao manji dio ATPL koji ću preseliti u ULPL sutra čisto iz razloga jer je atpl rasla sa 2000 na 2800 dakle 40% a ULPL sa nekih 1850 na 2150 dakle oko 15%. Pročitao sam prospekt i moram reći da me jako veseli sljedeće

-što uz 3 ‘suha’ broda + 3 tankera, te nabavku još 4 tankera do 2011., govori sljedeće
“Pored navedenog, Društvo je aktivno na svjetskom pomorskom tržištu u cilju daljnjih akvizicija brodova prvenstveno za prijevoz rasutih tereta”.

Dakle bit će još akvizicija. Uz sve to BDTI se popeo sa 1000 na 1600 u zadnja 3 mjeseca tako da ni tankerima barem trenutno ne prijete niske vozarine barem zasad. Samo neznam koliko je taj trend održiv dugoročno…

Što se upisa tiče bio sam u RBA u Vukovarskoj i sve bilo obavljeno prilično bezbolno, za razliku od ljudi iz Zagrebačke banke ovi te začudo tretiraju kao čovjeka mada nisam ni njihov klijent.

Nešto se ona Brijuni rivijera slabo spominje. Čekaju se bolja vremena za objavu dobrih vijesti???
A sak kad zaredaju kroz 5 i 6 mjesec…..[cool]
Te povećanje profita, novi polovnjaci, turizam.
Bit će dobro, strpljivo. Ekipa radi.[thumbsup]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Uplatio internet bankarstvom putem RBA. Došao u poslovnicu osobni bankar(ona) mi kaže da mi ne može priznati ovakvu uplatu. Ja joj odgovorim da mi je u prijašnjoj dokapitalizaciji splitska banka priznala ovako ispisanu transakciju iako je bila uplaćena preko RBA, a ova banka preko koje sam internetom platio ne priznaje. Zar je problem provjeriti takvu uplatu pošto je sve unutar banke. Otišla na savjetovanje i nakon toga priznala(nije problem platiti 5 kuna za ispis potvrde ali je u pitanju princip). I na kraju mi traži matični broj. Kažem joj da na upisnici stoji da se isti ne mora upisati ako stranka ne želi, ali ona vidim traži u mojim osnovnim podacima i sama ga upisuje. Nisu neki problemi ali eto za primjer.[angry]

što nas tlači i neda naprijed….na kraju ostali brodari ljepo potegnuli[undecid]

Moram priznati, sad sam već zavidan dioničarima ATPL. Svaka čast.[embarass]

New Report

Close