Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 15,20 | 228 | 15 | 15,20 | 15,50 | 0,00% |
Pitanje: Do kojeg datuma treba uplatiti za dokap?
Po prospektu do 12.05., no, uplati 09.05. da budeš siguran. Pozornost obrati na poslovnice iz prospekta, ako nisu uplatio u jednoj od navedenih, onda preporučeno poslati do navedenih datuma!
gogo1: ” Još ništa od FI za 1Q ??? ” Izgleda da čekaju da prije uplatimo dokap pa da nas onda iznenade.
I ja se nadam kako će iznenaditi, pa više neću biti u minusu, a bio sam u dionici prije najave dokapa. Da imam sada lovu umjesto dionice, mogao bih imati i tri dionice više bez dokapa. Nisam neki špekulant, ali uskoro izlazim iz ulpl.[yawn]
Iskustvo iz RBA: ljubazno mi objasne da se u mojem gradu ne može obaviti cijelokupna procedura već da mogu uplatiti novac općom uplatnicom te upisnicu i dokaz o plaćanju poslati u RBA u Puli. Nakon toga mi vele da oni NE SMIJU uplatiti na račun Uljanik plovidbe moje novce jer im je to zabranjeno, ako želim da odem u drugu banku ali da u RBA ne smiju preko opće uplatnice uplaćivati na taj račun ????
Iskustvo iz RBA: ljubazno mi objasne da se u mojem gradu ne može obaviti cijelokupna procedura već da mogu uplatiti novac općom uplatnicom te upisnicu i dokaz o plaćanju poslati u RBA u Puli. Nakon toga mi vele da oni NE SMIJU uplatiti na račun Uljanik plovidbe moje novce jer im je to zabranjeno, ako želim da odem u drugu banku ali da u RBA ne smiju preko opće uplatnice uplaćivati na taj račun ????
A u kojem ti to (oprosti na izrazu) debilnom gradu živiš??Reci,pa nek se sramote ovi iz RBA!![bye]
Sa papirima si dobio broj računa na koji novac treba uplatiti te poziv na broj. Uzmi opću uplatnicu i uplati u bilo kojoj banci ili FINA-i taj novac na taj račun (jer ti poslovnica RBA i tako nije pri ruci). Ili ako imaš e-banking, preko interneta plati i isprintaj dokaz. To je račun ULPL pri RBA a ne račun RBA. Nemaju oni što taj novac prebacivati ULPL jer si ti uplatio izravno ULPL.
Pošalji uplatnicu i upisnicu u RBA Pulu.
zašto samo ULPL pada kada svi ostli brodari rastu…..
Vlado, to se i ja pitam….tak je krasno počelo i evo opet do pred kraj dana “minus”
Gledam baš u TMu – sve se zeleni, samo ULPL minus i crveni
Pada vjerojatno zato jer prodaju oni koji žele sudjelovati u dokap. ULPL. To je javna tajna pa se zato pokuša kupiti na što nižim razinama jer se zna, da prodavači hitno trebaju novac. Ovakva situacija neće trajati dugo zbog završetka sudjelovanja u dokap. a nakon 10. 05. će vjerojatno kao i prošle godine izaći izvješće za 1 q 08, koje će biti ….[thumbsup]
Pada vjerojatno zato jer prodaju oni koji žele sudjelovati u dokap. ULPL. To je javna tajna pa se zato pokuša kupiti na što nižim razinama jer se zna, da prodavači hitno trebaju novac. Ovakva situacija neće trajati dugo zbog završetka sudjelovanja u dokap. a nakon 10. 05. će vjerojatno kao i prošle godine izaći izvješće za 1 q 08, koje će biti ….[thumbsup]
Slažem se. Jedva čekam da dokapitalizacija završi pa da i ULPL počne pratiti trend ostalih brodarskih dionica.
Mislim da ne bi trebalo žuriti sa slijedećim dokapitalizacijama, nego se eventualno financirati prodajom trezorskih dionica.
Rok za predaju konsolidranog izvještaja za 1. Q/2008. je 45 dana od kraja kvartala, a to je najkasnije do 15.05.2008.
Sa papirima si dobio broj računa na koji novac treba uplatiti te poziv na broj. Uzmi opću uplatnicu i uplati u bilo kojoj banci ili FINA-i taj novac na taj račun (jer ti poslovnica RBA i tako nije pri ruci). Ili ako imaš e-banking, preko interneta plati i isprintaj dokaz. To je račun ULPL pri RBA a ne račun RBA. Nemaju oni što taj novac prebacivati ULPL jer si ti uplatio izravno ULPL.
Pošalji uplatnicu i upisnicu u RBA Pulu.
Riješeno e-bankingom ali sam svejedno poslao mail u RBA. Nazvala me gospođa voditeljica poslovnice i ponovila mi priču kako svaki službenik na šalteru mora pročitati uplatnicu i ako vidi da je uplata za Uljanik ne smije provesti uplatu. Objašnjenje je da npr. preko e-bankinga sam pruzimam odgovornost a ovako bi mogao okriviti službenicu. Eto.
[lol]
Evo ja sve riješio, ovo što sam imao dionica u brokerskim kućama, uplatio sam, samo što sam 3 puta morao ići u Raiffeisen banku, poslovnicu Vukovarska (bila gužva i primopredaja, pa me šalterski službenik poslao u drugu najbližu poslovnicu, tamo sam samo mogao uplatiti, ali potvrde i sve drugo vezano za evidentiranje rade samo poslovnice u Vukovarskoj i Petrinjskoj, a drugi dio vezan za skrbnički (margin), riješila sve Podravska banka, prvo me nazvali i pitali, a kad sam im rekao da oni sve riješe, oni riješili i danas provjerio, sve uplatili i rekli mi da bi dionica u SDA trebale biti oko 19.05.