ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 18:50
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,17
2.381
168
14,10
14,50
-1,40%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

liquid: ” Pitanje za iskusne u dokapu ULPL … Nedavno sam se preselio – i vjerujem da je to razlog zašto nisam (i vjerojatno neću) dobiti ponudu, a želim uplatiti. Da li mogu uplatiti bez ponude? Na koji žiro (ako da) i da li u pozivu na broj – broj investitora? Hvala ” Ne možeš. Upis novih dionica se obvezno vrši isključivo na osobnoj Upisnici za kupnju dionica ULPL (orginal je poslan preporučeno poštom na adrese investitora navedene kod SDA). Nazovi 052 492 555, Uljanik plovidba :odjel za investitore i pitaj za savjet.

kako kaže gogo, nazovi ih. ja sam se još prije raspitivao o postupku, ljubazna gospođa u upravi na 052 211 544 (ovaj drugi broj nisam imao) rekla je nema frke, oni uvijek mogu ponovno poslati gdje treba ako se nekome zakomplicira s dostavom.

a u najgorem slučaju možeš skoknuti do istre, dokapitializirati se na licu mjesta i onda na kupanje da proslaviš [thumbsup]

Idemo up.

The worst of the crisis in Wall Street is over,” Buffett said today on Bloomberg Television.

http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aoHLFq_6nDTg&refer=home

Idemo up. The worst of the crisis in Wall Street is over,” Buffett said today on Bloomberg Television. http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aoHLFq_6nDTg&refer=home

Tu opravdava gubitke svoje firme.
A ovo je rekao prije 2 dana, prema tome oprez.
Izjava Warren Buffeta za CNBC televiziju kako bi SAD mogla zahvatiti dulja i dublja recesija nego što većina ljudi misli uz izjavu rejting agencije S&P da se tijekom prethodna dva tjedna povećala vjerojatnost snižavanja kreditnog rejtinga velikih banaka promijenila je bikov sentiment većine investitora na europskim tržištima kapitala obojivši ključne dioničke indekse crvenom bojom. Izjave Warren Buffeta i agencije S&P podržao je i Morgan Stanley savjetujući svoje klijente da iskoriste oštar nedavni uzlet dionica u financijskom sektoru da ih se riješe jer kreditna kriza je daleko od završetka. Upravo je pad dionica u financijskom sektoru taj koji je danas obojio ključne europske dioničke indekse crvenom bojom. Ne mali broj analitičara danas je svojim izjavama na uglednim financijskim portalima podržao očekivanja da se recesija ne samo da neće moći izbjeći, nego bi mogla potrajati ukoliko američka središnja banka u srijedu odustane od nastavka politike rezanja ključnih kamatnih stopa. Medvjed je na globalnom tržištu ponovo izvirio iz brloga, a nalet bikova se smirio. Slično se dogodilo i na domaćem tržištu.

Ja neznam sto si ti mise99 gledao u petak evropa cijela preko 1% plusa.I jos Ameri potvrdili debeli plus od cetvrtka.

Zao mi je svih onih koji su u cashu.Najgore je kada burza raste a ti u cashu.

SAM PROTIV SVIH

I jos jedno pitanje kakve veze ima financijska kriza sa brodarima?

SAM PROTIV SVIH

Pa kada ameri kihnu cijeli svijet je prehlađen – pa i brodari.

više ljudi više zna.
dakle, bio u četvrtak, uplatio na određen broj dionica jednu gore (xy prekrižio da se vidi što piše i nadopisao ispod) – napisao xy+1.
pitao sam tetu na blagajni jel mogu uplatiti više pa neka mi oni vrate pare ako ne bude poklonbonova, ona meni veli da ne može. ja rekoh “pa to je sasvim u suprotnosti sa onim što ja znam”. ona: samo sekund(ic)u: nazvala neku drugu tetu i upitala štokakogdjeizašto te meni reče da prekrižim na ponudi broj i ispod toga napišem koliko mislim uplatiti. višak će mi vratiti. eh, sad imam pitanja za iskusne:

1. meni se čni da neću na zelenu granu sa ulpl prije sljedećg dokapa, a njega očekujem početkom sljedeće godine.
griješim li u predviđanju termina dokapa?

2. ako minuta ima 60 sekundi, koliko onda minuta ima sekundica?

hvala

sori, ispravak… uplatio sam isti dan kad sam dobio ponudu. jedan od posljednjih dana travnja, mislim da je bila srijeda…
rba, zg, jurišićeva, imaju transparentan natpis “ULJANIK PLOVIDBA d.d.”

Kad smo već kod iskustava na šalterima RBA !!!
Uđem u jednu od poslovnica RBA i mladom gospodinu predam papir i velim kako bi ulpatio “ovo”. Mladi gospodin počne prevrtat papir po ruci ,a ja mu se uzimajuć papir iz ruke lijepo zahvalim na trudu i odem u Vukovarsku.
Tamo nisu ništa prevrtali po rukama nego se primili pisanja i brojanja [lol] [lol]

Još ništa od FI za 1Q ???

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

Još ništa od FI za 1Q ???

Izgleda da čekaju da prije uplatimo dokap pa da nas onda iznenade.

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

gogo1: ” Još ništa od FI za 1Q ??? ” Izgleda da čekaju da prije uplatimo dokap pa da nas onda iznenade.

Pitanje: Do kojeg datuma treba uplatiti za dokap?

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

New Report

Close