ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 13:21
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,70
15
1
14,30
14,60
2,80%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Mislim da su mikroskopske šanse da se dobije koja dionica više od onih što ti pripaduju temeljem udjela.

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

Mislim da su mikroskopske šanse da se dobije koja dionica više od onih što ti pripaduju temeljem udjela.

A što više ljudi uplati dodatno, još su manje
[lol] [lol]

i ja uplatio danas,za svaki slučaj…
dobio u RBA odrezak od original upisnice-kao potvrda da sam izvrsio uplatu..
sada ostaje čekati sljedeću dokap i samo množiti dionice po nominali[thumbsup]

Nema šanse dobiti extra dionice, osim ako si Dragutin, darko, Igor, Janez ili ekipa.
“Extra” dionice se raspoređuju prema udjelu tako da će ih “krema” pokupovati.

pardon, naravno za uplatu direktno u poslovnici rba još ostaje i subota 10. prijepodne.

Zadnji dan uplate u RBA poslovnici je 12.05. do 20:00 h.

Bio danas, uplatio svoje i pitao tetu kad je zadnji dan.

SLK: ” gorgija: ” daj mi plz to objasni – zar se za eventualni višak dionica treba odmah više uplatiti? zar ne postoji za višak dionica drugi krug? hvala! ” Da, uplatiš odmah. Uvijek se nađe netko tko ne sudjeluje u dokapu, ili zakasni ili ne zna, zaboravi itd. I onda se proporcionalno raspodjeli na ostale. Ako uplatiš više, onda si htio sudjelovati u toj dodatnoj raspodjeli, pa i dobiješ. Ali ono, na 20 komada uplati za jednu više. ” hvala. pa onda ću probati dobiti još koju [smiley]

Da li može objašnjenje za ovo? Mislim uplatiš više, dobiješ više ako ostane koja, a ako ne ostane vrate novac ili nekako drugačije?

Da li može objašnjenje za ovo? Mislim uplatiš više, dobiješ više ako ostane koja, a ako ne ostane vrate novac ili nekako drugačije?

da, po prospektu u roku od 7 dana od završetka upisa dobiješ dionice na račun i povrat eventualno više uplaćene love.

gorgija: ” pardon, naravno za uplatu direktno u poslovnici rba još ostaje i subota 10. prijepodne. ” Zadnji dan uplate u RBA poslovnici je 12.05. do 20:00 h. Bio danas, uplatio svoje i pitao tetu kad je zadnji dan.

je, imaš pravo, a vidim sada da tako pišu i ljudi na drugom forumu koji su zvali upravu. dakle 12.5.

evo da se pohvalim i ja malo danas uplatio nešto malo dionica po nominali[cool]

Sljedeći tjedan će biti vruče: ameri probili 13000 na DJI plus -BDI ide u nove pobjede.

Izgleda trenutno kao, da su ameri pobijedili recesiju?[pray]

Pitanje za iskusne u dokapu ULPL …

Nedavno sam se preselio – i vjerujem da je to razlog zašto nisam (i vjerojatno neću) dobiti ponudu, a želim uplatiti.

Da li mogu uplatiti bez ponude?
Na koji žiro (ako da) i da li u pozivu na broj – broj investitora?

Hvala

When someone asks you a question you don't want to answer, smile and ask, "Why do you want to know?".

Pitanje za iskusne u dokapu ULPL … Nedavno sam se preselio – i vjerujem da je to razlog zašto nisam (i vjerojatno neću) dobiti ponudu, a želim uplatiti. Da li mogu uplatiti bez ponude? Na koji žiro (ako da) i da li u pozivu na broj – broj investitora? Hvala

Ne možeš. Upis novih dionica se obvezno vrši isključivo na osobnoj Upisnici za kupnju dionica ULPL (orginal je poslan preporučeno poštom na adrese investitora navedene kod SDA).
Nazovi 052 492 555, Uljanik plovidba :odjel za investitore i pitaj za savjet.

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

New Report

Close