ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 05:48
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
15,20
228
15
15,20
15,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

molio bih informacije oko dokapa.
sudjelujem prvi put, međutim sutra idem na put, a vraćam se za 7 dana (sljedeći utorak navečer).

uputio sam ukućane da preuzmu poštu, ostavio im čak i svoju osobnu pa se nadam da sa preuzimanjem neće biti problema.
koliko sam upućen imam 2 tjedna da pošaljem to pa bih htio biti spreman kada se vratim da ne moram prikupljti informacije.
zanima me dali mogu uplatiti internet bankarstvom?
jeli procedura sljedeća:
uplatim novce, ispunim papire i to, zajedno sa potvrdom o plaćanju (dali može ispisani izvod plaćen net bankingom?) pošaljem na adresu uljanik plovidbe?
dali je to cijela procedura?

hvala i pozdrav.

– imaš dva tjedna za popunjavanje, uplatu i slanje
– možeš uplatiti internet bankarstvom
– uplata, popunjavanje papira, ispisan izvod e-bank i šalješ na adresu BANKE (naravno, možeš i osobno sve napraviti u ovlaštenoj Banci, pa onda ništa ne moraš slati). Ako šalješ, Banka će ti vratiti ovjerenu potvrdu tvoje uplate i primitka formulara za dokap.
Ono što je najbitnije – sve će ti biti objašnjeno i u samom prospektu i forumalaru koji ćeš primiti.

Ovdje ti, inače, piše više o samom dokapu: http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/222-08-ULPL_Glavna_skupstina.doc

No respect

kažu:

29.04.08 07:30

U očekivanju početka trgovanja: Vozi li Crobex reli malih investitora?
Snažan uzlet Crobexa koji traje već dva tjedna moguće je da će se i danas nastaviti. Jači pad možemo očekivati jedino ako je neki “veliki igrač” tako odlučio jer sentiment malih investitora ukazuje… [VIŠE]

samo što nije...

Knecht , nekako mi počinje biti previše “ako” u toj priči.
A ide mi na živce i njihova web stranica , na kojoj još uopće ne postoji Marlera , a kamo li da bismo znali uobičajene stvari poput kretanja brodova.
Kod brodara s toliko malo brodova dovoljno je da je jedan brod u doku , pa da se to već drastično odrazi na rezultat u jednom kvartalu.
Mi mali dioničari vidimo neočekivano loš kvartalni rezultat i onda kontempliramo o sakrivenoj dobiti.Možda je brod jednostavno bio u doku.Samo što to – za razliku od drugih brodara – ne možemo saznati.

Knecht , nekako mi počinje biti previše “ako” u toj priči. A ide mi na živce i njihova web stranica , na kojoj još uopće ne postoji Marlera , a kamo li da bismo znali uobičajene stvari poput kretanja brodova. Kod brodara s toliko malo brodova dovoljno je da je jedan brod u doku , pa da se to već drastično odrazi na rezultat u jednom kvartalu. Mi mali dioničari vidimo neočekivano loš kvartalni rezultat i onda kontempliramo o sakrivenoj dobiti.Možda je brod jednostavno bio u doku.Samo što to – za razliku od drugih brodara – ne možemo saznati.

slažem se njihov webportal je očajan;
-nema nikakvih izvješataja
– nema ničega
-informacije su prastare …..

ali, možda je to u skladu s potezima rukovodstva – sve žele zadržati za sebe.

a gdje se glavni “igrači” tako ponašaju, bit će i za sine ribe, neke mrvice …[wink]

samo što nije...

pitanje – da li je neko dobio prospekt (primam poštu na drugoj adresi, opa nisam siguran). hvala!

izgleda da mi je stigao prospekt doma, danas, maloprije !![thumbsup]

*ŠPANCIR*

evo želja ti se ispunjava, a i mnogima …

ULPL žestoko ide gore ….[thumbsup]

samo što nije...

Ma to ti je stigla neka kazna;
svjetla, pojas …..

samo što nije...

poštar donio prospekt
e sad mogu mirno spavat
jer dionice su u džepu

free tibet

Meni isto stigao prije 15-ak minuta, jupi!

Meni još ništa nije stiglo, a moram na put [angry] (NAŠICE)

Ni kod mene još ništa. Reagiram na svako zvono.

Svima kad tad svane, samo se treba probuditi.

New Report

Close